- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Seker yuklemesi yaptirdiniz mi bu kadar kilo dondurma sknti olmasn
bunun karari size kalmis ama kilo alimiyla dogru orantili ben suan 30 haftalik hamileyim 6kilo aldim yuklenede sinira yakindim diyete basladim sekeri olan annelerin suyu fazla oluyormus ve bebek gereksiz kilo aliyormud ve malesef dusuk riski artiyormus o yuzden en azindan kontrol altinda olmasi onemliYaptirmadim.. yaptirmam gereken haftaya giriyorum,28e kadar yapilyo sanirim.. ama zarari olur mu ki diye biraz gerginim. Yani aslinda yaptirmak.istemyorum sankii..
bunun karari size kalmis ama kilo alimiyla dogru orantili ben suan 30 haftalik hamileyim 6kilo aldim yuklenede sinira yakindim diyete basladim sekeri olan annelerin suyu fazla oluyormus ve bebek gereksiz kilo aliyormud ve malesef dusuk riski artiyormus o yuzden en azindan kontrol altinda olmasi onemli
Sağlıklı beslenme için tablo yapın asin buzdolabına.. diyetisyen de verebilir hamileler için beslenme tablosu ve uyun bu listeye.. sonra zor oluyor hem ağır beden hem lohusalik vs.. Bebeğiniz için de en iyisi sağlıklı beslenmeniz.. arada caninizin çektiği bişeyler yiyin tabi.. yürüyüş çok önemli.. sakin evde oturarak geçirmeyin bu ayları moraliniz de düşer..
benim ayaklarimin altini ates basiyordu birde bilmedigim icin hadi bebek hareket etsin diyip cikolata yiyordumPeki mesela suyu fazla oluyormus demissiniz,baska belirtileri var miymis biliyor musunz?
aslında doktorlar kasılması olan hamilelere azalması için yürüyüş öneriyorlar? bence bu durumu doktorunuzla paylaşın, belki magnezyum veya postasyum eksikliğiniz vardır, kan tahlili yapar. günde bir muz bir maden suyu tüketiyorsunuzdur inşallah.Yurumedikce degil de,yuruyemedikce daha da bir dusuyor moralim. Dun esimle markete gittik yolu da mahsus uzattik bari yurumus olayim diye..daha markete gtmeden kasiklarim agrimaya basladi nefes nefese kaldim. cantami falan ona verdim.. park vardi burda oturduk oraya biraz dinlendm. Sonra yurumeye devam ettin,dinlendikten sonra daha iyiydim. Bu durum gecicidir insallah. Yoksa 4ay nasil gecer hareketsiz..
Ha bunun oncesinde hareketsiz olsam,hamlamisim paslanmisim diycem ama tatilden yeni geldim sayilir 2hafta oluyor. Ordayken yuzuyordum da...
Kizlar halinize sukredin hamilelik boyunca istahsizlik cektim hala oykeyim zorla yiyirum keske bende soyle istahla yemek yiyebilsem toplamda 8 kilo aldim doktorda pek normal bulmiyor bebgimin sagligindan endiseliyim iyi oldugunu soyluyorlar ama korkuyorum yinede tadini cikarin istahinizin
aslında doktorlar kasılması olan hamilelere azalması için yürüyüş öneriyorlar? bence bu durumu doktorunuzla paylaşın, belki magnezyum veya postasyum eksikliğiniz vardır, kan tahlili yapar. günde bir muz bir maden suyu tüketiyorsunuzdur inşallah.
Oda bebegin su agirligi kendi kilosu filan canim sanirim arkadan hic hamile oldugum belli degil kendimde hic kilo yok ama onden koca bi gobegim var:) 53le kalmistim su an en az 63 olmam gerekiyormus insallah sagliklidir bebegim herzaman korkuyorum her gebenin tedirginliklerini yasiyorun işte. Seninki normal bence canim kac kiloyla hamike kalmistin8 kilo normal degil miymis de,kac almaniz gerekiyormus.. of ben sizden 1ay gerideyim 10 aldim..daha mi.iyi yani hih
Oda bebegin su agirligi kendi kilosu filan canim sanirim arkadan hic hamile oldugum belli degil kendimde hic kilo yok ama onden koca bi gobegim var:) 53le kalmistim su an en az 63 olmam gerekiyormus insallah sagliklidir bebegim herzaman korkuyorum her gebenin tedirginliklerini yasiyorun işte. Seninki normal bence canim kac kiloyla hamike kalmistin
Bosver canim bebegin saglikli gelissinsinde dogunca nasil olsa veririsin emzirirken baya zayiflaniyormus oyle diyorlarBen normalde 60-62arasiydim..Normalden braz fazla kilom varken de hamile kaldim, 66 ile.. smdi de 76 olmusum iste.. bebegin agirligu nekadarcik da ama,500 gr ancadir simdi benimki.. sizinki de 1.5kg falan midir ki,valla bilmiyorum da.. esas bence de sizinki normal. Bana simdi 5 6kilo anca almaliydin diyo herkes
Kendimi cok dusunmuyorum aslinda .. bebege zarari olur mu ki. Gizli seker vs var midir acaba bende..belirtileri ne olur falan. Seker yuklemesinden de kaciniyorum biraz..Bosver canim bebegin saglikli gelissinsinde dogunca nasil olsa veririsin emzirirken baya zayiflaniyormus oyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?