hamilelik kilolari,yorum yaparmisiniz?

Sagol canım iste birazda hamilelik psikolojisi. Hicbir sey olmuyor bölgesel kilo aldım biraz. Esimde hamilelikten sonra verirsin demi falan diye hatırlatıyor ara sıra. Mide bulantısını gec hamileligimde olmayan kalmadı enfeksiyon mantar kas ağrıları sırt ağrısı yorgunluk sancı bir sürü sey

İlk hamileligimde 23 ,2. sinde 21 kilo aldim.ilkinde bir ayda eski kiloma dondum.2.sinde 3-4 ayda verdim anca 4 kilo falan kaldi ama.aldigin kilodan cok yapinla ilgili ,kilo alan bir yapida degilsen gider hepsi merak etme

kola icmeyeyim gazoz iceyim diyorsun ama gazoz da zararlı değil mi ? Onu her ictiginde şeker yukluyorsun zaten vücuduna .

Ben 86 kiloyla hamile kaldım suan 34 haftalık hamileym ve 85 kiloyum tam 8 aydır ekmek haricinde herşeyi yedim sonuç bu

Kizlar size dun mesela ne yedigimi yazsam..yorum yapar misiniz? Not aldim,dedim bi bakiyim ne yiyorum ben...

7:30
Peynir 10-15 yesil zeytin,domates,cay ..ekmek yemedim.

9:50
Kucuk kuru pasta kurabiye 2tane

11:00
1 kase recelli yogurt, 1avuc kadar kavrulmus kuruyemis

13:40
Dayanamadim dondurma yedim...

14:30
Soda

17:00
1avuc kadar cig badem&ceviz
1 tuzlu kurabiye yine..

20:00
Pide,salata maalesef yaninda kola ictim kac gundur icmemistim...

22:00
Soda

O kurabiyeler işi bozmuş. Çünkü sabah kahvaltıda seni tok tutacak birşey yememişsin. Mesela 1 ya da 2 yumurtadan omlet yapsaydın gün daha dengeli giderdi. Kolaya hiç değinmiyorum bile. Bence çok çok zararlı. Bak benim ebem 42 kiloymus hamile kaldığındada her gün 2.5 litre kola içiyormuş. Doğuma gittiğinde 84 kiloymus. Ve hala o kiloları verememiş. Şu paketli gıdalar işinden uzak dur. Bir süre sonra hiç aramayacaksın bile. Dondurma yiyeceksin de temiz yapan bir yerden kulahla ye. Sakın ola içinde birsuru kanserojen olan paketli dondurma yeme.

Evet yumurta eksik burda,ben de biliyorum da igreniyorum kokuyo sanki hepsi,yiyemyorum
Kola kurabiyeden de zararli di mi.. haklisiniz icmemem gerek artik

Allah Allah çok şaşırdım. Ben daha hiç kilo almadım aslında söyle 67 ile hamile kaldım 63 E düştüm ilk Zaman'lar bulantıdan 5 gün önce kontrolde 65.5 çıktım yani daha hamile kaldığım kiloya bile gelmedim doktor çok iy gittiğimi sağlıklı beslenmeye devam etmemi fazla kilonun iyi bişey olmadığını söyledi

anladigim kadariyla cok fazla tatli yukluyorsun vucuduna! mesela recelli yogurt yerine keyfinize gore muzlu, seftalili vs hazirlayabilirsiniz bence.. yumurtayi direkt yiyemiyorsaniz firinda bol yesillikli firin kabak Mücver, patates mucver yapabilirsin yumurtayi hissetmezsin bile..kurabiye yerine 2 ,3 dilim tam bugday ekmek tuketebilirsin zeytin super ama dikkat et zeytinyagi da olsun icinde kabizliga engeldir.. tuzlu kuruyemiş cok onerilmiyor tansiyonu etkiliyor diye kuru kayisi incir vs yiyebilirsiniz. kola zaten! yasak
ondaki seker zaten ooov! onun yerine sade sodali taze naneli kopuklu ayran yapin mis oluyor

Gunluk yumurta da ye .ekmegi cok yemeden iyi beslen bence.kilo da cok almamissin zaten

Daha sıkı bi kahvaltı, daha az unlu mamul ve şeker tuketmelisin. Kola ve benzeri gıdalar tamamen cıkart hayatından. Bir bardak kolayı vücuttan atmak icin 32 bardak suya ihtiyaç vardır. Düşün ne kadar zararlı olduğunu. Kahvaltıdan sonra surekli atıştırmışsın. Ogle yemegi yemelisin. Ara öğün olarak kuruyemiş yemen cok güzel. Aksam yemegin de hamile biri icin yetersiz. Sebze yemegi tüketebilirsin.

Tamam,dun de etli sebze yemegi yaptim onu yedim..
Kola isine coook tepki aldim. Vicdanim rahatsiz oldu. Artik cikti hayatimdan,umarim yani.. icmiycem

Biraz once peynirli omlet yapip cok pisirdim,oyle yiyebildim sasirdim hatta :) ..
Kola da icmiyorum artik tamaaaaam,biraktim :)
Haklisiniz kurabiyecikler yerine 2dilim ekmek yesem daha iyi olcak.heralde..

son durumunuz nedir?

Tokluk sekerime bakildiktan sonra aa seker hastasi degilmisim diye bir rahatliga girdim ve.. kola gazoz ara sira iciuorum,bebege yararli seyler yiyorm ama aburcubur da yiyorum gene canm cok isteynce..
Kilo alimina pek takmyorm artik ne yapayim.. :/ cunku baska baska sorunlarla bogusuyorum. Carpinti,kalbin hizli atmasi,nefes darligi vs gibi.. beslenmeme dikkat ediyorum,kalori yapan seyler de yiyorum yine de..

hayırlısıyla kucağınıza alın da kiloyu bir şekilde sonra da verirsiniz. zaten doğumunuza çok kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…