hamilelik kilolarindan.nasil kurtuldunuz(((((

Cnm daha çok yenisini .bebeğini emziriyor musun?
63 le kaldim 85 doğuma gittim eve 80 le geldimm 40 sonunda 67 oldum bebbebeğim uykusuz gaxli huysuzdu sikintidan gece 10 da duyurdu bende çikolataya dadandim 72 oldum geri ah aklim yemeseydim 63 ten bile az olurdum ben emziriyorum simdi 6 ayligiz 68 im dikkat etmeye calisiyorum yediklerime.suandada emziriyorum ama faydasi yok ilk 3 ay çok etkili keşke dikkat etseydim ama psikoljimde iyi degildi
merhabalar.. ben d 66 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim.. maalesef sadece 7 kilo gitti doğumla birlikte.. su an kırkımız çıkmak üzere .. 80 kiloyum ve hiçbir kıyafetim olmuyor yeni de almak istemiyorum.. 1-2 gündür uediklerime dikkat etmeye ve yuruyüse başladım..
bir de benim gibi lohusa bir arkadaşım var .. diyet grupları var oraya gir çok iyi motive oluyorsun dedi.. oraya bakıcam şimdi inşallah motive olurum da veririm şunları

Cnm daha çok yenisini .bebeğini emziriyor musun?
63 le kaldim 85 doğuma gittim eve 80 le geldimm 40 sonunda 67 oldum bebbebeğim uykusuz gaxli huysuzdu sikintidan gece 10 da duyurdu bende çikolataya dadandim 72 oldum geri ah aklim yemeseydim 63 ten bile az olurdum ben emziriyorum simdi 6 ayligiz 68 im dikkat etmeye calisiyorum yediklerime.suandada emziriyorum ama faydasi yok ilk 3 ay çok etkili keşke dikkat etseydim ama psikoljimde iyi degildi
biliyorum tatlım cok yeniyim emziriyorum da.. anne sütü dışında bişey vermiyorum.. ama ilk çocuğumda da aynı kiloyla doğuma girdim.. 1 hafta s-onra 77 olmuştum.. sonra dikkat etmedim hiç oldum yeniden 85.. ve ciddi depresyona girdim kilolarım yüzünde.. aslında çok takmam da ben etrafımda o kadar haddini bilmez insan vardı ki depresyona soktular beni.. sonra 6 .ayda diyete başlayıp verdim.. şimdi de diyet yapmıyorum aslında ama dikkat ediyorum.. gereksiz tatlı şeyler hamırişi vs yemiyorum.. daha cok proteinli besleyici şeyler yiyorum sütüme de katkısı olur diye düşünüyorum .. ama biliyorum ki hareket yoksa kilo verilmiyor.. sen de veririsin kısa zamanda merak etme zaten bişeycik kalmamış..

1 yıl oldu doğum yapalı kızım hiç emmedi ama hala kilolar duruyor egzersiz bile işe yaramıyor

Ben sanırım en cok kilo alanızım zaten kilolu gebe kalmıştım şöyleki 85 kilo ile hamile kaldım 100 kilo ile doğum yaptım şu an 3.aydayız ve ben 86 kiloyum inanın hiç dikkat de etmedim zaten bebek cok sıkıntılı dikkat edecek vaktim olmadı belki de ona cok efor sarf ettiğimden hızla verdim bilemiyorum ama emzirirken kalori harcandığı doğru yirmi dk Emince yaklaşık 500 kalori gidiyo

bende gebelikte 11 kilo aldım dogumda 6 sı gitti.iki aylık kızım var ve bır ay içinde de 5 kilomu verdim.

ben duzenli spor yapan beslenmesine dikkat etmeye calisan biriyim ,ancak dogum yapali uc ay olmasina ragmen 8 kilo fazlam var , ama azalmiyor artiyorum. tum evde tek basimayim ,esim aksam geliyor ve yasadigim yerdepek tanidigim da yok , disariya da cikamiyorum hava soguk oldugunda bebek hasta oluyor. salonda calisirdim ben kondusyon ve aletlerle . alti ayin dolmasini bekliyorum. su gercekki spor ve beslenme ye dikkat ederek kilo verilebilir ancak, sadece biri yeterli degil. tabi motive olmak da lazim:)

merhaba, ben de hamileyken kiloyu cok kafama takiyordum. 51 kilo civatlarinda hamile kaldim 47 48 kiloya dustum aserirken ilk uc ay hic karnim yoktu. sonra asermem bitince hizla kilo aldim 71 kiloyla doguma girdim bir hafta sonra evime geldigimde 60 kiloydum. geriye kalan 10 kilo yaklasik uc bucuk ay sonra gitti. eski pantalonuma girdim. simdi sekiz ay gecti 50 kiloyum. surekli hareket etmekten kilo alamiyorum. ilk aylarda uc litre su ictim gunde. o zamanlar evde esim oldugunda bebegimi uyutup bir saat yurumeye calistim hergun olamasa da. simdi spor yapmiyorum bebek yoruyor. tavsiyem bol su ve tam tahilli urunler yemeniz. protein karbonhidrat herseyi dengeli tuketin. vucut ac hissederse surekli birseyler yemek istersiniz. dogru besinler yiyerek saglikli kalip diyetsiz kilo verirsiniz. tabi yorgunluk da kilo verdirir mi bilemiyorum bence en onemlisi beslenme ve bol su icmek

bende 55 kiloydum hamile kaldığımda doğum 72 ile gttim sezaryan doğum yaptım ilk hafta birden 57 kiloya düştüm ama sonra annemlerin ısrarı üzerine tahinlihelva yiye yiye bende helva gibi oldum :( emzirmeme rağmen gitmedi şuan kızım 9 aylık ve midem genişledi önceden birtabak yemekle doyarken şimdi 3 tabak yeemk yiyorum fazla gelsede gözüm aç midem bulanıyor yedikten sonra ama yinede tutamıyorum kendimi :( evde koşu bandımda var bacaklarım şişti kalçalarım çıktı boyumda kısa iyice kötü duruyorum aynaya bakamıyorum vallahi ama midemide tutamıyorum emzirdiğim için diyette yapamıyorum kendimi iyice uykuya verdim çocukla birlikte uyuyor onunla birlikte uyanıyorum resmen .:( psikolojim allak bullak oldu iyice :((((

bende 55 kiloydum hamile kaldığımda doğum 72 ile gttim sezaryan doğum yaptım ilk hafta birden 57 kiloya düştüm ama sonra annemlerin ısrarı üzerine tahinlihelva yiye yiye bende helva gibi oldum :KK43: emzirmeme rağmen gitmedi şuan kızım 9 aylık ve midem genişledi önceden birtabak yemekle doyarken şimdi 3 tabak yeemk yiyorum fazla gelsede gözüm aç midem bulanıyor yedikten sonra ama yinede tutamıyorum kendimi :KK43: evde koşu bandımda var bacaklarım şişti kalçalarım çıktı boyumda kısa iyice kötü duruyorum aynaya bakamıyorum vallahi ama midemide tutamıyorum emzirdiğim için diyette yapamıyorum kendimi iyice uykuya verdim çocukla birlikte uyuyor onunla birlikte uyanıyorum resmen .:KK43: psikolojim allak bullak oldu iyice :KK43:(((
Tatlim cok fazla kilon kalmamis 57 diye yazmisin daha da aldin mi yazmamisin galiba. Kendini yemege ve uykuya vermisin tamam ama simdi toparlan ve yapabiliyorsan yürüyüse cik tak kulakliklarini. Evde kosu bandin var gerci sanslisin. Ise bir yerden basla ama kararli ve moralini yüksek tut. Ben de arada saliyorum baktim ki pskolojim kötüye gidiyor dikkat etmeye calisiyorum. Bebegin büyümüs, artik onunla disarda yürüyüslere cikma zamanin gelecek, fit bir anne olmak isteriz degil mi hepimiz.. Bana inan söyle tempolu bir yürüyüs aclik bile birakmiyor insanda, insan mutlu oluyor. Yoksa hep mutlu olayim diye yerim ben ama yürüyüs yemegin yerini dolduruyor ;)

Back
X