- 8 Nisan 2013
- 1.427
- 793
- 178
Cnm daha çok yenisini .bebeğini emziriyor musun?
63 le kaldim 85 doğuma gittim eve 80 le geldimm 40 sonunda 67 oldum bebbebeğim uykusuz gaxli huysuzdu sikintidan gece 10 da duyurdu bende çikolataya dadandim 72 oldum geri ah aklim yemeseydim 63 ten bile az olurdum ben emziriyorum simdi 6 ayligiz 68 im dikkat etmeye calisiyorum yediklerime.suandada emziriyorum ama faydasi yok ilk 3 ay çok etkili keşke dikkat etseydim ama psikoljimde iyi degildi
63 le kaldim 85 doğuma gittim eve 80 le geldimm 40 sonunda 67 oldum bebbebeğim uykusuz gaxli huysuzdu sikintidan gece 10 da duyurdu bende çikolataya dadandim 72 oldum geri ah aklim yemeseydim 63 ten bile az olurdum ben emziriyorum simdi 6 ayligiz 68 im dikkat etmeye calisiyorum yediklerime.suandada emziriyorum ama faydasi yok ilk 3 ay çok etkili keşke dikkat etseydim ama psikoljimde iyi degildi
merhabalar.. ben d 66 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim.. maalesef sadece 7 kilo gitti doğumla birlikte.. su an kırkımız çıkmak üzere .. 80 kiloyum ve hiçbir kıyafetim olmuyor yeni de almak istemiyorum.. 1-2 gündür uediklerime dikkat etmeye ve yuruyüse başladım..
bir de benim gibi lohusa bir arkadaşım var .. diyet grupları var oraya gir çok iyi motive oluyorsun dedi.. oraya bakıcam şimdi inşallah motive olurum da veririm şunları