hamilelik kilolarindan.nasil kurtuldunuz(((((

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
3 ay oldu dogum yapali ama bi qram bile veremedim.emziren anneler daha cabuk.kilo verir diyolardi ama tam tersi ben kilo aliyorum.sutum az oldugu icin yememe icmeme dikkat etmem gerekiyor o yuzden diyet yapamiyorum..ama cok uzuluyorum halime.biran.once eski kiloma donmek istiyorum((

merhaba. ben doğum yapalı ıkı ay oldu 4 kılom kaldı 16 kılo almıştım. zaten emzırırken kalorı yakıyorsun ben extra günde 10-15 dk egzersız yapıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum proteın ağırlıklı besleniyorum her seyden yıyorm tatlıda yıyorum ama abartmadan akıllı telefonun warsa fatsecret adlı programı ındır ınsanı dısıplıne sokuyor

merhaba. ben doğum yapalı ıkı ay oldu 4 kılom kaldı 16 kılo almıştım. zaten emzırırken kalorı yakıyorsun ben extra günde 10-15 dk egzersız yapıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum proteın ağırlıklı besleniyorum her seyden yıyorm tatlıda yıyorum ama abartmadan akıllı telefonun warsa fatsecret adlı programı ındır ınsanı dısıplıne sokuyor
ben emziriyorum diye kilo aliyiorum.indiririm canim tesekkurler

bende 2 ay oldu doğum yapalı 20 kilo almıştım 10 kilosu gitti ama 10 kilom daha var ve zayıflayamıyorum. ne yapmam lazım?

Ben toplam 20 kilo aldım. İlk 6 ay naparsan yap verilmiyor diyorlar. Benim 6 ay oldu bugüne kadar çok az kilo kaybettim, bundan sonra daha hızlı veririm inşallah. Yürüyüşün faydası olduğuna inanıyorum. Emzirmeyi bıraktığım için boğazımı da kıstım mı tamamdır.

ben 13 kılo almıstım ama hepsını 10 gunde verdım ama sonra tekrar kılo aldım 65 dı hamıle kaldıgım 78 de dogum yaptım sımdı de 75 oldum gerı ne yapacam bılmıom 2 ay oldu dogum yaplı emzırıyorum ne yapacam veremem dıye korkuyom karnım da bayagı duruyor
cok uzuluorum

Bende doğum yapali iki ay oldu.48 kiloyla hamile kaldim 70 kusurlerde doğum yaptum.. İlk iki hafta 5 aylik hamile bile gezdim ortalikta. Şimdi eski kiloma geri döndüm sayilir. Naptin derseniz hic biaey yapmadim.. Ne verdilerse yedim sut okur dediler diye ama kimi bol aglamali bi kizdi ilk ay ve oyuzden bende sanirim stresten verdim.. Ama biraz gobegim var onun için napcam bilmiyorum bende

Bende doğum yapali iki ay oldu.48 kiloyla hamile kaldim 70 kusurlerde doğum yaptum.. İlk iki hafta 5 aylik hamile bile gezdim ortalikta. Şimdi eski kiloma geri döndüm sayilir. Naptin derseniz hic biaey yapmadim.. Ne verdilerse yedim sut okur dediler diye ama kimi bol aglamali bi kizdi ilk ay ve oyuzden bende sanirim stresten verdim.. Ama biraz gobegim var onun için napcam bilmiyorum bende
cok kılo almışsın ve yıne ıyı vermışssın bn 13 kılo falan almıştım 3 unu veremıyom nedense kaldı karnımda ole şiş kaldı.yara yerının ustu bıraz gobek kalır dıyorlar canım sıkılıyor eşim hıc kılolu kadın sevmıyor zaten oncedende balık etlıydım sımdı daha tıpsız oldum :( bırde benım bacaklarım cok kalın selulıtım var tıpsız duruyor cok uzuluyorum nereye basvursam bılmıyorum plates yap dıyorlar ama ne kadar duzeltır bılemıyorum

62 kiloyla hamile kaldım.82 kiloyla doğuma gittim.doğumdan yaklaşık 10 gün sonra tartıldıgımda 69 kiloya düşmüştüm.sonra bir buçuk ay içinde 70 oldum.12 gün önce kk da gördüğüm bir sistemi uygulamaya başladım.saat 17 den sonra yemek yemeyi bıraktım.bebeğimi emzirdiğim için gündüz istediğim herşeyden abartmadan yiyorum.ama şekerli ve hamur işinden uzak duruyorum.akşam beşten sonra yemeyi bırakıyorum.eşim geldikten sonra bebeğimi ona teslim edip 3.5 km yürüyorum.birde en az üç litre şu içiyorum.bugün 12.gün itibariyle 67.8 kiloya düştüm kızlar.hedefim 57 olmak.bakalım,inşallah hepimiz istediğimiz kiolarak ulaşırız.

cok kılo almışsın ve yıne ıyı vermışssın bn 13 kılo falan almıştım 3 unu veremıyom nedense kaldı karnımda ole şiş kaldı.yara yerının ustu bıraz gobek kalır dıyorlar canım sıkılıyor eşim hıc kılolu kadın sevmıyor zaten oncedende balık etlıydım sımdı daha tıpsız oldum :KK43: bırde benım bacaklarım cok kalın selulıtım var tıpsız duruyor cok uzuluyorum nereye basvursam bılmıyorum plates yap dıyorlar ama ne kadar duzeltır bılemıyorum
Bi harita kaliyo sanirim doğumdan :) bnmde hafif göbek duruyo .. Öyle düşünme sen kendini güzel goruraen herkes de ole görür.. Hem biraz sporla bu fazla kollardan da kurtulabilir sanirim.. Ben haftasonu saclarimida eski rengine boyattim. Valla eşimin bi tavri degisti ..

Bi harita kaliyo sanirim doğumdan :) bnmde hafif göbek duruyo .. Öyle düşünme sen kendini güzel goruraen herkes de ole görür.. Hem biraz sporla bu fazla kollardan da kurtulabilir sanirim.. Ben haftasonu saclarimida eski rengine boyattim. Valla eşimin bi tavri degisti ..
senın adına sevındım bende boyatmak ıstıyorum ama emzırdıgım ıcın doktor kımyasak sacagecer kanser rıskı var dedı bebegıne zarar vermek ıstermısın dedı tabıkı ıstemem dedım boyatamadım kaldı emzırmeyıo de ne zaman bırakırım bılmıyorum bellı bır vakıttern sonra boyatılırsa bende boyatacam ama sac rengımkı ne renk yapayıım bı turlu karar veremedım acmak ıstıyorum kumralım acık kumral falan olsun ıstıyorum belkı bende esımın dıkkatını cekebılırım :),

senın adına sevındım bende boyatmak ıstıyorum ama emzırdıgım ıcın doktor kımyasak sacagecer kanser rıskı var dedı bebegıne zarar vermek ıstermısın dedı tabıkı ıstemem dedım boyatamadım kaldı emzırmeyıo de ne zaman bırakırım bılmıyorum bellı bır vakıttern sonra boyatılırsa bende boyatacam ama sac rengımkı ne renk yapayıım bı turlu karar veremedım acmak ıstıyorum kumralım acık kumral falan olsun ıstıyorum belkı bende esımın dıkkatını cekebılırım :),
BN sormadim bile doktora artik psikolojim bozulmuştu çünkü lohusa dönemimde çok kötüydü benim.. İllaki zarari vardır kimyasal sonuçta ama yaptirdim sarisin oldum yine ve ohh rahatladim.. Sende aralara isilti yaptirabilirsin bnce kumralsan güzel olur.. Benim eşimin bide bu donem inat gibi süslemesi kendine bakasi tuttu :) ben kendimi yaninda çirkin hissediyodum

BN sormadim bile doktora artik psikolojim bozulmuştu çünkü lohusa dönemimde çok kötüydü benim.. İllaki zarari vardır kimyasal sonuçta ama yaptirdim sarisin oldum yine ve ohh rahatladim.. Sende aralara isilti yaptirabilirsin bnce kumralsan güzel olur.. Benim eşimin bide bu donem inat gibi süslemesi kendine bakasi tuttu :) ben kendimi yaninda çirkin hissediyodum
benımkkıde her zaman guzel gıyınır yakısıklıdırda bende kendımı ona yakıstırmıyorum hıc esımın fızıgı duzgun bense yanında ablası gıbı duruom sankı.ısılıtılı nasıl olur bılmıorum cok tereddutteyım valla.

benımkkıde her zaman guzel gıyınır yakısıklıdırda bende kendımı ona yakıstırmıyorum hıc esımın fızıgı duzgun bense yanında ablası gıbı duruom sankı.ısılıtılı nasıl olur bılmıorum cok tereddutteyım valla.
Ben su yeni ombre diye bisey warya ondan yaptirdim canim..bi bak nette eğer ablasi gibiyim diyosan ozaman çok sarilara kaçma derim ama değişiklik şart beni birkaç hafta idare etti birkaç hafta olsun moralin duzGundu simdi yine kötüyüm hatta şuanda moral bozukluğuna iyi gelir diyerekten haribolari luplup indiriyorum mideye biliyorum selulit olarak geri doncek ama elimde değil.. Tüm gün bebisle okadar yiruluyorumki.. Yemek biseyde yiyemiyorum belki oyuzden verdim okdr kiloyu tek basina çok zor cunku

Ben su yeni ombre diye bisey warya ondan yaptirdim canim..bi bak nette eğer ablasi gibiyim diyosan ozaman çok sarilara kaçma derim ama değişiklik şart beni birkaç hafta idare etti birkaç hafta olsun moralin duzGundu simdi yine kötüyüm hatta şuanda moral bozukluğuna iyi gelir diyerekten haribolari luplup indiriyorum mideye biliyorum selulit olarak geri doncek ama elimde değil.. Tüm gün bebisle okadar yiruluyorumki.. Yemek biseyde yiyemiyorum belki oyuzden verdim okdr kiloyu tek basina çok zor cunku[benımde boyum 1.60 boyum kocamda 1.86 falan bana gecen perde asarken bua kadar kısa oldugunu bılseydım senle evlenmezdım dedı cok zoruma gıtrtı kılo alıncada boyum kısaldı sankı resmen gunlerım dusunmekle gecıyor ne yapcam bılmıom cok mutsuzum ben sacda ıse yarayacagını sanmıyorum boyum cok canımı sıkıyor degısece deıl ama zayıf olsam bu kadarda kısa gorunmezdım belkı.mutsuzum ben yaa

Ben de hamile kaldigimda 53 kiloydum doguma 77 ile gitmistim :) epey kilo almistim ama iyiki de almisim.Cunku sezaryenle dogum yaptim ve yanimda hic yardimcim yoktu.Annemler umrede oldugu icin 8 yasindaki kardesim de bende kaliyordu.Sezeryande diger kadinlar 1 ay yataktan kalkamazken ben dogumdan 3 gun sonra yemegimi bile kendim yapmaya baslamistim.Mecbrdum yardimcim yoktu ve kizim asiri huysuz ve uyku duzeni yoktu Ustelik hee hafta sonu okula gidip kafa patlatiyordum.Suan 14 aylik yeni yeni duzene giriyor.Dogumdan sonra ilk hafta 12 kilo vermistim.Sonra da yavas yavas gitti.Ama ben de epeyyyy ugrastim spor falan

merhabalar.. ben d 66 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim.. maalesef sadece 7 kilo gitti doğumla birlikte.. su an kırkımız çıkmak üzere .. 80 kiloyum ve hiçbir kıyafetim olmuyor yeni de almak istemiyorum.. 1-2 gündür uediklerime dikkat etmeye ve yuruyüse başladım..
bir de benim gibi lohusa bir arkadaşım var .. diyet grupları var oraya gir çok iyi motive oluyorsun dedi.. oraya bakıcam şimdi inşallah motive olurum da veririm şunları

Back
X