hamişler 3 ayımı hayırlısıyla bitirdim.1.5-2 kilo aldım ama göbüş maşalllah fırladı.pantolonlarım ve eteklerim olmuyor.ablam iki pantolonunu verdi.idare ettim şimdilik.hamiş kıyafeti alayım bayrama diyorum.bir yandan da erken mi olur acaba diye düşünüyorum.:tomato: komik mi olurum erken erken giysem ?ne dersiniz?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1hug:
giy canım benim niye tuhaf dursun sonuçta göbişin çıkmış artık boşver milleti sen tadını çıkar bende hamile pantalonu giyiyorum çokta rahat rahat edecegin bir hamile kıyafeti al tadını çıkar boşver milleti hamile kıyafeti alcanda çuval gibi bol bişey almıycan canım sonuçta sen güzel bir hamilesin salla milleti.....a.s.
canım sen akademi hastanesine gidiyorsun değil mi?kime gidiyorsun orda 3 tane dr. var da memnun musun canım
evet canım kocaeli akademi hastanesine gidiyorum.çok memnunum çok sükür hastanede doktorumda çok iyi doktorum gökhan gümüştaş çok tatlı bir insan ve çok uysal her soruma sıkılmadan usanmadan tatlı dille cevap veriyor..iyiki tavsiye etmişler ve iyiki ona gitmişim...sen nereye gidiyorsun canım hangi hastaneye a.s.
canım ben acıbadem hastanesine gidiyorum nilgün öztürk dr.umun adı aslında mennunum ama ben dün gittim dr.a bebişi gördük 6 haftalık işte benden tahliller istedi birde 12. haftada yapılacak olan ikili testi ve birdaha kontrole 16. haftada çağırdı yani çok uzun zaman var arada şaşırdım normalde aylık oluyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?