hamilelik kıyafetini ne zaman alıp giydiniz?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
14
156
Diğer
hamişler 3 ayımı hayırlısıyla bitirdim.1.5-2 kilo aldım ama göbüş maşalllah fırladı.pantolonlarım ve eteklerim olmuyor.ablam iki pantolonunu verdi.idare ettim şimdilik.hamiş kıyafeti alayım bayrama diyorum.bir yandan da erken mi olur acaba diye düşünüyorum.:tomato: komik mi olurum erken erken giysem ?ne dersiniz?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:1hug:

ben dördüncü ayda ancak giymeye başlayabildim..
aslında önce de giysem olurdu ama
"yazık,özenmiş" diyen garip akrabalarımız oldu malesef -tatlicadiarzu-

ben ramazanın ilk haftası aldım. benim göbüş biraz fazla çıktı. valla kim ne derse desin 1 aydır giyiyorum ben..yanii akraba falan umrumda değil..

Ben de yaklaşık bir aydır hamile pantolonu giyiyorum. Çok rahat oluyor valla.. Ama henüz üst kısımda hamile kıyafeti giymedim.. İki hafta sonra başlarım giymeye.. Artık eski kıyafetlerim olmamaya başadı...

giy canım benim niye tuhaf dursun sonuçta göbişin çıkmış artık boşver milleti sen tadını çıkar bende hamile pantalonu giyiyorum çokta rahat rahat edecegin bir hamile kıyafeti al tadını çıkar boşver milleti hamile kıyafeti alcanda çuval gibi bol bişey almıycan canım sonuçta sen güzel bir hamilesin salla milleti.....a.s.

canım sen akademi hastanesine gidiyorsun değil mi?kime gidiyorsun orda 3 tane dr. var da memnun musun canım

ben 7,5 aylık hamileyim hiç hamile kıyafeti giymedim..bana tuhaf geliyor o bol bluzlar..yazı bu yeni çıkan bol tiril tiril pantolonlarla geçirdim üzerine eski bady lerimi giydim..bayram içinde hamile pantolonu alıp üzerine şık ama yine bol olmayan bir bluz düşünüyorum..hatta evde var eski giysilerimden olmadı onlardan da giyebilirim..sende böyle yapabilirsin..illa hamile kıyafeti giymek zorunda değilsin..

11 haftaliktan buyana hamile pantalonu giydim ben..cünkü göbisim cok cabuk cikti..

ama üzerisi icin kiyafet alirkende bol ve pileli olanlarda diilde vücuda yapisan modelleri

tercih ediyorum ..hatta zaman zaman eski badylerimi bile giydigim oluyor.

Ben günlük kiyafetlerimi 5 ay boyunca giydim ama daha sonrasinda doğum yaptiğim anda yani 25 kilo almiştim.ondan sonra hep hamileken giydiklerimi giydim valla ya.ama hiç hamile kiyafeti almadim kilolu bayan gibi giyinmek daha çok hoşuma gitti ve çok güzeldi kizim oldu ve 6yaşina girecek 26 sinda cuma günü çok şükür allahima...allah nerde varsa benim şansim gibi şans versin hepinize ve doya doya alalim çocuklarimizi koynumuza (amin)...

ben ilk 3 ay kilo almadim 3. aydan sonra aldim ama o da hamile kiyafetini dolduracak kadar degildi...18.haftamdan sonra aldim hamis kiyafetini...
ama artik karnim ona bile sigmiyor,kocaman oldu buyugunu almam lazim:))

Betül seninle hemen hemen aynıyız.Ben kilo verdiğim halde kıyafetlerimin belleri beni rahatsız ediyor.Göbeğim de belli olmaya başladı.Ben 2 hafta önce bir sürü hamile kıyafeti aldım.Seve seve de giyiyorum.Kim ne derse desin önemli olan senin ve bebişin rahatlığı....

henüz hamile kıyafeti almadım bende göbeğim fazla yok çünki bakalım ne zaman nasib olucak günlük kıyafetlerinle rahat edemiyorsan al bence hem artık eskisi gibi değil çok güzel şeyler var

ben ramazanın başından beri giyiyorum 1 ay olcak karnım cıktı eski kıyafetlerimin hıcbırısı olmuyor kimin ne dediği umrumda bıle olmadı gayet rahat gıyıyorum hemde rahat oturup kalkabılıyorum öyüzden önce bebeğimin ve kendi rahatım önemli rahatsız olan bakmayıversin ne giydiğime :icecream:kaydirigubbakcemile2

canım sen akademi hastanesine gidiyorsun değil mi?kime gidiyorsun orda 3 tane dr. var da memnun musun canım

evet canım kocaeli akademi hastanesine gidiyorum.çok memnunum çok sükür hastanede doktorumda çok iyi doktorum gökhan gümüştaş çok tatlı bir insan ve çok uysal her soruma sıkılmadan usanmadan tatlı dille cevap veriyor..iyiki tavsiye etmişler ve iyiki ona gitmişim...sen nereye gidiyorsun canım hangi hastaneye a.s.

Ben de bol hamile giysilerini sevmiyorum.Beli lastikli eteklerden aldım, ayar yapılıp 3. aydan 9. aya kadar giyiliyor.Benlinde bir düğme var,ve de bir kaç ilik.Üzerine kendi body ya da gömleklerimden giyiyorum. Oluyor.

O hamile pantolonları her ayda oluyormu yoksa onlarıda mı karın büyüdükçe değiştirmek gerekiyor?
Birde şöyle ortalama hamile kıyafetleri ne kadar piyasada?

bu konuyu actıgın iyi olmus canım bende merak ediyodum ne zaman giysem diye.ben 5.ayımı doldurucam artık.ve eski kıyafetlerimi artık 1-2 haftadır giyemiyorum.sıkıyor beli rahatsız ediyor.bayrama ailemizn yanına gidicez ve yeni kıyafet almak için gezdim ama malesef tarzım olan bişeyler bulamadım hamile kıyafetide almak istemiyordum henüz erken geliyordu millet güler laf eder diye cekiniyordum.ama gez gez sonunda hamile kıyafeti aldım.1 numarasını aldım denedim iyi oldu ama hala giysemmi giymesemmi diye düşünüyorum.

canım ben acıbadem hastanesine gidiyorum nilgün öztürk dr.umun adı aslında mennunum ama ben dün gittim dr.a bebişi gördük 6 haftalık işte benden tahliller istedi birde 12. haftada yapılacak olan ikili testi ve birdaha kontrole 16. haftada çağırdı yani çok uzun zaman var arada şaşırdım normalde aylık oluyor değil mi?

canım bazı insanların göbişleri daha çabuk çıkıveriyor ben 20haftalıkken almıştım hamile kıyafetleri ama öncesinde de hep rahat şeyler giymeye özen gösteriyordum.bebişini sıkmamaya dikkat et kıyafet almaya başla kime ne ki:1closedeyes:

canım benim bende kocaeli akademiye gitmeden önce kuruçeşmedeki acıbademe gidiyordum bana çok yakın diyee ben akademiye geçeli iki ay falan oldu...benimde doktorum yıldız tuncerdi acıbademdeyken,ama ben memnun kalmadım canım işin gerçeği okadar paraya okadar ilgi bilmiyorum..çok ilgisizler ve çok bekliyosun bide parası çok geldi sürekli masraf çıkarttılar...bide ssk anlaşması olmadıgı için çok ağır geldi ikili testime 600 ytl dediler üçlü testte aynı sekilde ayrı ayrı onu ögrenir ögrenmezz hastanemi degiştirdim şimdi çok memnunum sizin özel sigortanız varsa sorun yok belki fiyat düşüyodur...sen memnunmusun doktorundan hoşuna gittimi bide hastaneye yakınmısın canım yoksa çok mu yakınız :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…