canım ben acıbadem hastanesine gidiyorum nilgün öztürk dr.umun adı aslında mennunum ama ben dün gittim dr.a bebişi gördük 6 haftalık işte benden tahliller istedi birde 12. haftada yapılacak olan ikili testi ve birdaha kontrole 16. haftada çağırdı yani çok uzun zaman var arada şaşırdım normalde aylık oluyor değil mi?
O hamile pantolonları her ayda oluyormu yoksa onlarıda mı karın büyüdükçe değiştirmek gerekiyor?
Birde şöyle ortalama hamile kıyafetleri ne kadar piyasada?
canım benim 16.cı haftandamı çagırdı yoksa altı haftalıksın yaa on gün sonramı gel dedi.eger suan altı hatfalıksan ve seni onaltıncı haftanda çağırdıysa orda bir gariplik var sen yanlış anlamış olmayasın canım senin 16 haftalık gebe olmana daha varr bir gariplik var canım yaa bence 10 gün sonra gel demiştir? benmi yanlış anladım sordugun soruyu garip geldi....:sm_confused:
canım benim bende kocaeli akademiye gitmeden önce kuruçeşmedeki acıbademe gidiyordum bana çok yakın diyee ben akademiye geçeli iki ay falan oldu...benimde doktorum yıldız tuncerdi acıbademdeyken,ama ben memnun kalmadım canım işin gerçeği okadar paraya okadar ilgi bilmiyorum..çok ilgisizler ve çok bekliyosun bide parası çok geldi sürekli masraf çıkarttılar...bide ssk anlaşması olmadıgı için çok ağır geldi ikili testime 600 ytl dediler üçlü testte aynı sekilde ayrı ayrı onu ögrenir ögrenmezz hastanemi degiştirdim şimdi çok memnunum sizin özel sigortanız varsa sorun yok belki fiyat düşüyodur...sen memnunmusun doktorundan hoşuna gittimi bide hastaneye yakınmısın canım yoksa çok mu yakınız :)a.s.
canım ben körfez de oturuyorum bende kuruçeşmedekine gidiyorum işte hatta ben yıldız hanıma gitmedim diye pişman olmuştum bendende tahlillerim için 850 mlyon para istediler ama ben kızılayda 260 milyona yaptırdım ben ssk lıyım canım ya eşimde diyo ki ben seni türkiyenin en güzel hastanesine gönderiyorum daha ne istiyorsun dior ama tamam da dediğin gibi bu paraya bu kadar ilgi en iyisi bende gökhan beye gideyim belki tanışırız seninle orada?hihoyyyt
ya bişey sorucam arkdşlrr benim dümdüzdü karnım göbeğim hiç yoktu yanii 7 haftalık olduk 8e giricez daha çok yeni biliyorum ama benim göbeğim çıkmaya başladı yaa çok erken değilmi daha??duyuyorumda herkezden 5-6aylıkken çıkmış
hatta iştahım tamamen gitti kilo bile weriyorum ama o göbek orda duruyoo bi anormallikmi war yoksa normalmii şimdiden böyleyse ben nolurum ya doğurana kadar aman tanrımmmm:sm_cool: hoşumada gidiyo bi yandan ama ne bilim! bende hep eski tarzımı koruycam giyimde nekadar büyürse büyüsün karnım çok şirin olucak inşlh:)alta bi pantolon üste ne bulursan geçir gitsin:):CüvCüv:
ya ben de daha almadım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, eski pantolonlarım oluyor, ama düğmesini açık bırakıyorum, üzerine de uzun bir badi giyince halloluyor, ama bayramda benim göbek müthiş bir atak yaptı, gözüm korktu vallahi, sanırım artık almamın zamanı geldi, beli lastikli şık 2 tane kpantalon almayı düşünüyorum, üzerine de tunik ya da uzun badiler,,ben de bol bol pileli elbiseler giymeyi hoş bulmuyorum, aslında çok şık elbiseler var ama, bizim okul soğıuk oluyor, üşütmeyeyim diye panatalon düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?