hamilelik kıyafetini ne zaman alıp giydiniz?

canım benim 16.cı haftandamı çagırdı yoksa altı haftalıksın yaa on gün sonramı gel dedi.eger suan altı hatfalıksan ve seni onaltıncı haftanda çağırdıysa orda bir gariplik var sen yanlış anlamış olmayasın canım senin 16 haftalık gebe olmana daha varr bir gariplik var canım yaa bence 10 gün sonra gel demiştir? benmi yanlış anladım sordugun soruyu garip geldi....:sm_confused:

O hamile pantolonları her ayda oluyormu yoksa onlarıda mı karın büyüdükçe değiştirmek gerekiyor?
Birde şöyle ortalama hamile kıyafetleri ne kadar piyasada?

onlarında bedenleri var canım. bende 1 aydır falan hamiş pantolunu giyiyorum üstüme hiç bişey almadım çünkü üstler oluyor. ben 1 tane kot aldım 60 ytl kardeşimde kumaş almış ama ne kadar bilmiyorum

yok canım ya 16.haftalıkken çağırdı orda heyecandan dank etmedi ama eve gelince dedim bu lkadın neden beni 16 haftalıkken çağırdı diye neyse yarın bi arayıp sorucam bakalım çünkü tahlillerim vardı onların sonucunu aldım..sağol canım olmazsa bende gökhan beye giderim araştırdım iyi bir dr. zaten uzmanmış

canım ben körfez de oturuyorum bende kuruçeşmedekine gidiyorum işte hatta ben yıldız hanıma gitmedim diye pişman olmuştum bendende tahlillerim için 850 mlyon para istediler ama ben kızılayda 260 milyona yaptırdım ben ssk lıyım canım ya eşimde diyo ki ben seni türkiyenin en güzel hastanesine gönderiyorum daha ne istiyorsun dior ama tamam da dediğin gibi bu paraya bu kadar ilgi en iyisi bende gökhan beye gideyim belki tanışırız seninle orada?hihoyyyt

canım benim gene kafanı karıştırmış gibi olmuyorum dimi ...bilmiyorum tamam hastane çok güzel ama ne biliyim bişeyler eksik ters giden bişeyler var tam teslim edemiyosun kendini oraya ama akademiyi tercih edersen sevinirim inan memnun kalırsın canım çok tecrübeli ve iyi niyetli bir doktor ama genede doktorundan mennunsan değiştirme canım çünkü gökhan bana iyi ve tatlı gelir belki sana gelmezz kişisel tercih memnun degilsen akademiye gel canım........a.s.

12+3 ken nihayet aldım hamiş kıyafetlerini.çalıştığım için bir siyeh kumaaş pantolon aldım üstü lastikli ama hiç belli olmuyor.normal bir pantolon gibi duruyor.eski altları olmayan arkadaşlara şiddetle öneririmalmalarını.birkaçtane de normal insanların giydigi ama hamilelere daha uygun olan üst aldım çok tatlı göbüşüm çıktı şimdiden oysa 1.5 kilo almışım.maşallah.yani piyasada çok güzel şeyler var ben aldım ben de bebeğimde rahat edecek herkese tavsiye ederim.

düşük bel giyindiğim için hemn 10.haftada gittim hamile pant.aldım.
hem çok rahatlar hemde bebişimin içerde rahat olduğunu bilmek çok daha fazla huzur verdi bana:CüvCüv:
ama üst olarak hala almadım.yani aldım da aldıklarım hamile üstü değil..
daha çok göğüsden krapeli gelen badiler..kaydirigubbakcemile5

ya bişey sorucam arkdşlrr benim dümdüzdü karnım göbeğim hiç yoktu yanii 7 haftalık olduk 8e giricez daha çok yeni biliyorum ama benim göbeğim çıkmaya başladı yaa çok erken değilmi daha??duyuyorumda herkezden 5-6aylıkken çıkmış
hatta iştahım tamamen gitti kilo bile weriyorum ama o göbek orda duruyoo bi anormallikmi war yoksa normalmii şimdiden böyleyse ben nolurum ya doğurana kadar aman tanrımmmm:sm_cool: hoşumada gidiyo bi yandan ama ne bilim! bende hep eski tarzımı koruycam giyimde nekadar büyürse büyüsün karnım çok şirin olucak inşlh:)alta bi pantolon üste ne bulursan geçir gitsin:):CüvCüv:

kızlar günaydın bende almdım henüz hamile kıyafeti altıma beli lastikli kaliteli eşofmanlar aldım üstüme normaldede kullanabilceğim uzun göğüs hizasından bollaşan bluzlardan giyince eşofman pantolon gibi durdu hem çok rahat benim işyerimde musayit olduğu için zorlanmıyorum ama tabi almamında zamanı gelicek ben hamileler için olan kotlardan istiyorum ama son aya kadar kullanılıyormu acaba kullanan biri varsa yazabilirmi birde solopet düşünüyorum çok rahat oluyormuş

normal canım göbeği dümdüz olanların karnı hemen belirginleşiyor.hele 11.haftada gör obebeği sen.boşver.

ya ben de daha almadım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, eski pantolonlarım oluyor, ama düğmesini açık bırakıyorum, üzerine de uzun bir badi giyince halloluyor, ama bayramda benim göbek müthiş bir atak yaptı, gözüm korktu vallahi, sanırım artık almamın zamanı geldi, beli lastikli şık 2 tane kpantalon almayı düşünüyorum, üzerine de tunik ya da uzun badiler,,ben de bol bol pileli elbiseler giymeyi hoş bulmuyorum, aslında çok şık elbiseler var ama, bizim okul soğıuk oluyor, üşütmeyeyim diye panatalon düşünüyorum..

ben hamiş kalsam ilk aydan giyerim valla kimse umrumda olmazzz...
ne cici duruyor ya hevesleniyorum valla hamile kıyafetlerine bakıyorum alışverişlerde hep...

canım bu senenin modası zaten göğüs altından pileli badiler kazaklar bence pantolonun üstüne çok da şık duruyor ben hamiş olmadığım helde giyiniyorum valla onlardan da alabilirsin..çok da rahat edersin...:CüvCüv:

5. ayda pantlonlarım karnımı agrıtınca aldım hamıle pantolonu ve tışötleri.ama ben karnı gec cıkanlardanım..yavas gıdıyo bızımkı.annem bana hamıleyken 3 aylıkken elbıse gıymıs varın sız dusunun

ben hep düşük bel ve dar giydiğim için hamile olduğumu öğrenince daha yüksek belli ama normal pantolonlar aldım. ilk dört ay onları giydim. sonra da hamile kıyafetleri aldım hani şu beli lastikli olanlardan. onlardan giydim. yani dört aylıkken başladım denebilir..

3 aylık oldum ve kilo almadım, hatta bulantılardan biraz kaybettim. Ama aldığımda da o ilginç hamile kıyafetlerini giymeyi düşünmüyorum. ınsanı iki katı daha iri gösteriyor ve ben kesinlikle kendimi çekici hissetmem onların içinde sositososito
Zaten bol şeyler moda, etrafta doluuuu

Benim karnım 8. haftadan çıktı, pantolonlar olmuyordu, mecbur hamile pantolonu aldım. Ama beli lastikli olanlardan, çok iyi oturuyor, hamile kıyafeti gibi de durmuyor çok memnunum, bellamom'dan aldım ilgilenenlere duyurulur...

ben 11+1 im, yarım kilo ya aldım ya almadım. ama göbek ve göğüsler biraz büyüdü, pantolonlarımın düğme yeri oturunca sıkıyor. ben de geçen sene giydiğim biraz bol olan pantolonlarımı giyiyorum. sıkanlar da 36 beden bollar da 36 beden ama kalıbına göre değişiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…