Merhabalar adetime 1 gün var parmk ile olan gebelik testini yaptım hastalıgım yaklasmadan sert gibi elime geliyordu şimdi ise yumuşak ve rahim ağzı cok uzak bir nokta da elime ulaşıyor , bunu farkedince çamaşır suyu testini denemek istedim ve çamaşır suyu köpürdü daha önce deneyen var mı bilgi verebilir mi
O testlerin güvenirliği yok canım. Ben doğru olduğuna inanmıyorum. Ama şöyle bişey var yazdıklarına göre parmak testinde hamile değilsin. Söylenilen göre çamaşır suyu kopugude kalıcı olmaliymis. Bunlarla kafayı yersin benden ufak tavsiye gününün geçmesini bekle kendine eziyet etme.
O testlerin güvenirliği yok canım. Ben doğru olduğuna inanmıyorum. Ama şöyle bişey var yazdıklarına göre parmak testinde hamile değilsin. Söylenilen göre çamaşır suyu kopugude kalıcı olmaliymis. Bunlarla kafayı yersin benden ufak tavsiye gününün geçmesini bekle kendine eziyet etme
Varsa gebelik testinde cikar. Yumurtlamadan 9-10 gun sonra erken gebelik testinde cikiyor. Ustelik uslubunuz cok kotu, hem akil istiyorsunuz hem de abuk subuk her seyi denemissiniz, mantikli makul akil veren insanlara “cikmaz zaten onu ben de dusunebiliyorum” diyorsunuz. Halbuki yanlis biliyormussunuz gordunuz mu?
Varsa gebelik testinde cikar. Yumurtlamadan 9-10 gun sonra erken gebelik testinde cikiyor. Ustelik uslubunuz cok kotu, hem akil istiyorsunuz hem de abuk subuk her seyi denemissiniz, mantikli makul akil veren insanlara “cikmaz zaten onu ben de dusunebiliyorum” diyorsunuz. Halbuki yanlis biliyormussunuz gordunuz mu?
O zaman muhtemelen yoktur. Gec dollenme nadir gorulen bir sey zaten. Yumurtlama gununuzden eminseniz simdiye cikmis olmaliydi. Cikmiyorsa muhtemelen negatiftir
O zaman muhtemelen yoktur. Gec dollenme nadir gorulen bir sey zaten. Yumurtlama gununuzden eminseniz simdiye cikmis olmaliydi. Cikmiyorsa muhtemelen negatiftir