Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merhaba, 2 senelik evliyim ve ilk defa korunmadan iliski yaşadık. Ayrıca yumurtlama haftasına göre fakat adetime 3 gün var ve ben erkenden test yapmak istedim. T nin üzerinde bi çizgi var asırı silik canlıda daha net ama tabi emin değilim. Ne yapmam gerek ? Veya aynı durumla karşılaşan var mı ?
Eki Görüntüle 3118572
kızlar merhaba, 2 senelik evliyim ve ilk defa korunmadan iliski yaşadık. Ayrıca yumurtlama haftasına göre fakat adetime 3 gün var ve ben erkenden test yapmak istedim. T nin üzerinde bi çizgi var asırı silik canlıda daha net ama tabi emin değilim. Ne yapmam gerek ? Veya aynı durumla karşılaşan var mı ?
Eki Görüntüle 3118572