Hamilelik olabilir mi?

melisiniz1205

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
54
20
3
27
A5CA75A9-51D2-4C02-AE9A-8EFF63621880.webp
kızlar merhaba, 2 senelik evliyim ve ilk defa korunmadan iliski yaşadık. Ayrıca yumurtlama haftasına göre fakat adetime 3 gün var ve ben erkenden test yapmak istedim. T nin üzerinde bi çizgi var asırı silik canlıda daha net ama tabi emin değilim. Ne yapmam gerek ? Veya aynı durumla karşılaşan var mı ?

Eki Görüntüle 3118572 kızlar merhaba, 2 senelik evliyim ve ilk defa korunmadan iliski yaşadık. Ayrıca yumurtlama haftasına göre fakat adetime 3 gün var ve ben erkenden test yapmak istedim. T nin üzerinde bi çizgi var asırı silik canlıda daha net ama tabi emin değilim. Ne yapmam gerek ? Veya aynı durumla karşılaşan var mı ?

Eki Görüntüle 3118572 kızlar merhaba, 2 senelik evliyim ve ilk defa korunmadan iliski yaşadık. Ayrıca yumurtlama haftasına göre fakat adetime 3 gün var ve ben erkenden test yapmak istedim. T nin üzerinde bi çizgi var asırı silik canlıda daha net ama tabi emin değilim. Ne yapmam gerek ? Veya aynı durumla karşılaşan var mı ?
Sanki silik bir çizgi var gibi. Regl gününde veya gecikirse yeniden test yapın bence şuan çok belirsiz

Back
X