Hamilelik olabilir mi?

Kızlar bir benimkine de bakın dün sabah yaptım sanki silik çizgi var gibi daha reglime 4 gün var 1 yıldır evliyim her ay adet gecikmesinden sonra yaparım ve hiç silik çıkmaz bu sefer erken yapayım dedim (çünkü çok fazla kasık ağrım var) ve böyle çıktı sizce var mı bir şey?

Eklentiler

• IMG-20230612-WA0001.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 54
Ewet canım. Bende görebiliyorum. Silik görünüyor. Bişy sorcam. Yumurtlama gününü biliyor musun. Kaç gün geçti üzerinden

Ewet canım. Bende görebiliyorum. Silik görünüyor. Bişy sorcam. Yumurtlama gününü biliyor musun. Kaç gün geçti üzerinden
Canım pcosluyum geç döllenme var bende telefondaki uygulamaya göre 3 haziran yumurtlama günü. Ben ilaç kullanıyorum ilacım bittikten sonraki gün ilişkiye girdik oda 17 gün geçti

Canım heycanlandirmak istemem ama bende yedi gün varken çok az gözle görülür görmüştüm böyle bir gorunumdeydi sonra hamileydim yani doğru çıkmıştı ama altı haftaliken kalbi durdu gelişmedi maalesef inşallah böyle bir şey hiç bir anne adayın başına gelmez inşallah seninkide git gide koyulaşir güzle haberler bekliyoruz canım senden. Hepinizden

Evet görünüyor sanki

inşallah canım benim, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin sana da :)) Bu arada testi akşam 8 buçuk gibi yaptım sabah kalktığımda tam pozitife dönmüştü. erken gebelik testi değil bir de bu. Umut artmalı mı sen böyle bir şey yaşadın mı? Son olarak ben iki testi de akşam yaptım, sabah ve akşam yapmanın farkı ne acaba? herkes sabah yapın yazmış da...

Gebelik testler doğruluğu yüksek olsun diye. İlk idrarla yapılması gerekiyor canım. O yüzden sabah deniliyor. Tabi bu akşamında kesin yanlış vereceği anlamınada gelmiyor

Sabahki idrar saf idrar oluyor ve hormonlar daha yüksek oluyor. Gün içinde içtiğimiz su ve su bazlı besinler değeri seyreltebiliyor. Bu yüzden sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç verir. Benim gölge gibi cıktıktan sonra ben ertesi gün erken gebelik testi yaptım ve hemen onda da daha koyu cıktı. Akşam yapmışsın sabah tam pozitif olmuş ya onu dikkate alma. Testte ilk 5-10 dk geçerlidir.

Sanırım elendim zaten, az önce dayanamadım test yaptım ikisi de negatif. Dün neden öyle gölgeli çıktı anlamadım. Erken gebelik testi aldım bugün hâlâ tek çizgi.. bir tane de normal test aldım o yine biraz gölgeli gibi çıktı. Ama sonuç maalesef negatif. Belirtiler olmasına rağmen

Gebelik testler doğruluğu yüksek olsun diye. İlk idrarla yapılması gerekiyor canım. O yüzden sabah deniliyor. Tabi bu akşamında kesin yanlış vereceği anlamınada gelmiyor
Keşke az önce boş yere harcamasaydım testi. Görmedim mesajları o heyecanla yaptım ikisi de negatif çıktı maalesef. Erken gebelik testiydi bir tanesi. Bildiğin tek çizgi kaldı diğeri yine hafif gölgeli ama sonuç yine de negatif. Neye inanacağımı şaşırdım

Canım bence bekle bazıları geç döllenme olabilir yani

Doğru söylüyorsun canım.. bekleyeceğiz artık çok teşekkür ederim cevabın işin
Rica ederim canım çünkü bazen insanın psikolojisi duygusu vücudu ile oynayabiliyor çünkü ben de bir kere yanıldım bu test üstüne silik çizgi çıkmıştı gidip kan vermemiştim ama negatifti sonra çok üzüldüm o yüzden bekle bence

Geç yumurtlama olabiliyor bazen hemen Umut vermek istemem sabır işi gerçekten iki üç hun geçsin kendini strese sokma bekle nasip varsa tutun muştur zaten
Doğru söylüyorsun canım.. bekleyeceğiz artık çok teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…