Hamilelik olabilir mi?

Canım bende 6 gün kala silik çizgi çıktı böyle daha sonra kan verdim 33 çıktı inşallah vardır sende de

İnşallah kuzum ama bugün başka testler de yaptım negatifti. Yine de kan vereceğim, sence umut var mı yine de
Ah canım galiba aynı şeyleri yaşıyoruz bi tıkben pazar silik çizgi ile öğrendim o gün kan testi verdim 33.bugün tekrar yaptım laboquick markasında hamileydim arka arkaya iki teste rağmen erken gebelik testinde de silik çizgi vardı normal kaset test ona görw daha koyuydu ilginç bi şekilde sonra başka bi kaset test denedim o da tek çizgiydi ama pazar kan da gözüküyodu anlamadım yarın doktora gidicem tekrar kan vermeye belli olur umut her zaman var

Ayyy çok sevindim senin adına kuzum inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah ben de yarın güzel haberlerle gelirim inşallah

Tatlım biraz karışık durumlar. Adetime 5 gün kala yerleşme kanaması gibi çok az kahverengi lekelenme yaşadım, adetime 2 gün var ama ağrılarım sancılarım dindi. Doktor da bilemiyorum adet günü gelmen lazım test yapabilmem için dedi. Şimdilik adet günümü bekliyorum. İşin kötü tarafı ay boyunca yaşadığım kasık ağrılarım o lekelenme sonunda dindi. Acaba tuttu mu yoksa adet mi geliyorum diyor bilemiyorum.. sizin tahmininiz var mı anlattıklarımdan yola çıkarak? O kanamanın geldiği gün gece uyurken bile bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu ama dindi şimdi.. umut var mı hâlâ sizce

Genelde hamile olanlar bıçak saplanır gibi oldu diyorlar burada. Ya psikolojik ya gerçek. O kadar çok stresli bit durum ki bende de kasıklarımda koşup yorulmuş gibi bir his var. Eczaneye hamilelik testi almaya giderken geçtinegatifi gördüm neyse negatif diye düşünürken yeniden başladı. Pazartesi kan tahlili görünüyor bana

Kızlar şurda bi hayalet karartı var mı ya ? İlk 10 dk.

Eklentiler

• B5E78383-A020-43EA-896E-24931A5F95F9.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah ikimiz de hayırlısıyla olumlu haberler alırız o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…