Hamile kalmak istemiyorsunuz, doğru düzgün korunmuyorsunuz ama hunharca sevişiyorsunuz.
Kumar oynamayı seviyorsunuz galiba?
ben tarihleri yanlış mı yazdı acaba diye düşündüm ocak değilde şubat mı ki o tarihler? bu kadar gecikip sabredecek kadın var mıdır dünyadaben adet günümde başlıyorum da test yapmaya
tarihler doğruysa zaten hemen hemen 19 gün gecikmiş, yok ocak yerine şubat yazması gerekliyse şuanda kanda bile çıkmaz zaten 4 gün olmuş ilişki olalı oluyorMuhtemel olarak yumurtlama doneminize denk gelmis olmali ... Valla cocuk istemiyorsaniz koruncaktiniz, o dediginiz sekilde bi yontem yok.Kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisiniz. Eczanedeki testler 10-15 gunluk bi gecikmeden.sonra kesin.bi.sonuc verir ki o zaman sonuc az cok bellidir zaten
idrar testi yaptınız ama çıkmadıysa bir kadın doğum uzmanına görünün çok normal değil 20 gün gecikipde testlerin negatif çıkmasıYok arkadaslar tarihler dogru ocak ayinda oldu. Ilk baslarda suphem yoktu aklimdan gecmiyordu ama...Test sonuclarina guvenemiyorum. Kan testi yaptirmaliyim o zaman:/
Hayatimizi daha yeni duzene sokuyoruz isimden ayrilmak zorunda kalacagim..:/ bir bebek fikri bize cok uzak boyle bir sorumluluga henuz hazir degiliz. Tabiki bebegimiz olsun isteriz ama evleneli 3 ay bile olmamisken bu sorumluluga hazir degilim..endisem bundan yanlis anlasilma olmasin lutfen!!. haklisiniz yakin zamanda test yapicam ama bir yandan stres yapiyor beklemek:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?