Hamilelik olasiligi nedir?kizlar yardim:/

tuval12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
3
0
1
37
Merhaba kizlar.. ben yeni evliyim ve henuz bebek dusunmuyoruz.
Yaklasik 30-32 gunde bir adet oluyorum. 4 ocakta adetim oldu ve 20 ocak gecesi esimle geri cekilme yontemiyle beraber olduk. Iceri bosalma kesinlikle olmadi ama ayni gece temizlenmeden bi kac kez ust uste iliskide bulunduk.
Hesaplara gore 20 ocak gunu yumurtlama tarihine denk geliyor yanlisim yoksa? Sizce hamile kalma olasiligim nedir????
Hamilelik testi aldim fakat ne zaman test yapmaliyim sonuc ne zmn kesinlesir ve adet gecikmesinden onceki belirtileri nelerdir nasil anlayabilirim?

Simdiden tesekkur ederimmm..

adet gecikirse test yapıp anlarsın hamile olup olmadığını.

geri çekilme olmuşsa hamile kalma olasılığın çok çok düşük.evet yumurtlama tarihine denk geliyor.gebelik testin normal gebelik testiyse adetin geçmesinden 3-4 gün sonra belli olur.erken gebelik testiyse adetinden 4-5 gün öncesie kadar belli olur.hayırlısı olsun

Yeni evlisin bebek düşünmüyosunuz ama prezarvatf de kullanmıyorsunuz.e ozaman ne bu panik!
Sevgilimle birlikte olduk demenin başka yolu bu galiba..
Bebek düşünmeseniz mutlaka dk hapı yada prezarvatf kullanırdınız..yeni üyeliğede bakarsak durum sıkıntılı gözüküyor

Canım geri Çekilme bir korunma yöntemi olmadığı gibi temizlenmeden ilişki oldu diyorsun,ihtimal olarak tabii ki hamile kalabilirsiniz.günün geçince test yapmanı öneririm.hayırlısı olsun hakkınızda

Canim su anda karnimdaki geri cekilmenin eseri. Ben kizimi emziriyordum adetlerim yok denecek kadar azdi esim korunuyordu. Bi kereligine geri cekilme olsun dedim nasilsa bisey olmaz kizimda 2 sene hamile kalamamistim. Sonra bi baktim hamileyim. Git bi test yap adetin daha gelmediyse hamilesindir kesin

Muhtemel olarak yumurtlama doneminize denk gelmis olmali ... Valla cocuk istemiyorsaniz koruncaktiniz, o dediginiz sekilde bi yontem yok.Kesin sonuc icin kan testi yaptirmalisiniz. Eczanedeki testler 10-15 gunluk bi gecikmeden.sonra kesin.bi.sonuc verir ki o zaman sonuc az cok bellidir zaten

ben tarihleri yanlış mı yazdı acaba diye düşündüm ocak değilde şubat mı ki o tarihler? bu kadar gecikip sabredecek kadın var mıdır dünyada ben adet günümde başlıyorum da test yapmaya

Hayatimizi daha yeni duzene sokuyoruz isimden ayrilmak zorunda kalacagim..:/ bir bebek fikri bize cok uzak boyle bir sorumluluga henuz hazir degiliz. Tabiki bebegimiz olsun isteriz ama evleneli 3 ay bile olmamisken bu sorumluluga hazir degilim..endisem bundan yanlis anlasilma olmasin lutfen!!. haklisiniz yakin zamanda test yapicam ama bir yandan stres yapiyor beklemek:/

ben tarihleri yanlış mı yazdı acaba diye düşündüm ocak değilde şubat mı ki o tarihler? bu kadar gecikip sabredecek kadın var mıdır dünyada ben adet günümde başlıyorum da test yapmaya

Bende aynisini dusunuyorum kizim 2 sene olmadi ben daha adet oncesi test yapmaya basliyordum adet ustune bile test yapiyordum ustune gormusumdur belki diye. Ama ben istiyordum. Belki insan istemeyince dusunmuyor. Bencede tarihler yanlis olabilir yoksa 7-8 haftalik filan hamiledir nerdeyse

tarihler doğruysa zaten hemen hemen 19 gün gecikmiş, yok ocak yerine şubat yazması gerekliyse şuanda kanda bile çıkmaz zaten 4 gün olmuş ilişki olalı oluyor

Yok arkadaslar tarihler dogru ocak ayinda oldu. Ilk baslarda suphem yoktu aklimdan gecmiyordu ama... Test sonuclarina guvenemiyorum. Kan testi yaptirmaliyim o zaman:/

Yok arkadaslar tarihler dogru ocak ayinda oldu. Ilk baslarda suphem yoktu aklimdan gecmiyordu ama... Test sonuclarina guvenemiyorum. Kan testi yaptirmaliyim o zaman:/
idrar testi yaptınız ama çıkmadıysa bir kadın doğum uzmanına görünün çok normal değil 20 gün gecikipde testlerin negatif çıkması

Arkadasim tarihler dogru mu? 20 ocaktami iliski oldu 20 subatta mi? 20 ocaksa testi simdi yapsan cikar. Eger hamilelik riskini dusunmek istemiyorsan korunmalisin hapa filan basla ama ilk once bekle bakalim gebelik varmi.

Evdeki testler yuzde 99 garanti eger o kadarlik hamileysen kesin cikar testi subat basinda yaptiysan cikmamis olabilir ama simdi kesin cikar. Hayatimda yuzlerce test yapmis biri olarak soyluyorum erken bile hamileysen silik ikinci cizgi cikiyor. Yoksa sirf gecikmeyse doktora gorun belki kist filan olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…