Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

teravet

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.520
8
358
46
Gaziantep
Arkadaşlar pek çok topikte erkek bebek için öneriler, kız bebek için yöntemler gibi konular açılmış. Bu tür bilgileri ve denemeleri tek bir topic altına toplayalım Böylece takip etmek, sonuçları görmek daha kolay olur. ( Tabi diğer topiğimi bırakamam :))

Kimin hangi yöntemi uygulayacağı fark etmez. Herkes aklına yatan yöntemi uygulasın. Kimisi yumurtlama gününü kimisi adetten hemen sonra denemeyi isteyebilir. Bu da gayet normal Önemli olan bu denemeleri tek bir yerden takip edebilecek olmamız Böylece yöntemlerden biri mutlaka ön plana çıkacaktır. Hamile sayımız arttıkça istatistik de çıkarırız

Şu an hamilelik düşünen kimler var ve ne uygulayacaklar? Buyrun bakalım..

ya bu yöntemler işe yarayabilir elbette ama bilmiyorum geçen gün şeyi anımsadım. Hep biz bayanlar ayarlıyoruz ya adetin şu günü, şu saat filan diye. ıyi de cinsiyeti belirleyen erkektir aslında yani y kromozomu ondan geldiğine göre erkekler için yapılması gerekmiyo mu bu gün ayarlamalarının?

ben üç ay adetimi takip edip senden gün alıp denemeyi düşünüyorum ha bide erkek bebek için dua varya oku okuycam inş tutturum erkek bebek

ben hamilelik düşünüyorum geçen ay 8 haftalık bebeğimi kaybettim
öncelikle sağlıklı olması benim için çok önemli
bi tane kızım var gönlümde yatan tabiki erkek ama
öncelikle hayırlısı tabiki
ben adetten sonra ilişkiyle erkek bebek olma ihtimali yüksek diye
onu denedim bu ay bakalım başkada bişey bilmiyorum zaten

ben de adetten sonra ilişkliyle hamile kaldım ve kızım oldu ,ben erkek olması için adete yakın ilişki diye biliyoruum

ben de adetten sonra ilişkliyle hamile kaldım ve kızım oldu ,ben erkek olması için adete yakın ilişki diye biliyoruum

Ben yillardir yumurtlama gununden 3 gun sonra korunmuyorum, yumurtladiktan sonra, adet baslayip bitene kadar hamile kalma ihtimali yok. Yani adete yakin korunulmazsa bundan cocuk olmasi pek mumkun gorunmuyor. Not: Iki hamileligimde de ilk denemede hamile kalmistim. Yani eger yumurtlamadan sonra hamile kalinsaydi kesin kalirdim. Tabii yumurtlama degisimleri bazen iki kez yumurtlama vs. oluyormus. bu tarz ekstra durumlar haric.

Bir de adetten sonra tek iliskiyle erkek olacagi soyleniyor. Yani adetten sonra sık iliski kiz sansini arttiriyor. Ben de kizlarima adetten sonra sık iliskiyle kavustum, (Allah in izniyle)

Bence güzel fikir teroşşşş
Kim kimin ne uyguladığını ve sonucunu daha kolay öğrenir tek topicten bunla ilgili liste de yapılır

Ben şimdilik erteledim bebek işini
Ama karar verirsem eğer uyguladığım yöntemi mutlaka yazarım (gerçi herkes biliyor ama :))))

süprizzzzzBen de yumurtlama günümü hesapladım onu denedim şuan hamilemiyim bilmiyorum ama işin bilimsel taraflarını araştırdım. Sonucu yine yazarım. Bugün son güün

Arkadaşlar benimde iki kızım var.Allah onlara sağlık versin. Nasip olursa üçüncüyü düşünüyorum.Haliyle buda hayırlısıyla.erkek olsun istiyorum. Ben ovulasyon gününde tek ilişki düşünüyorum.Ovulasyon günü için kitlerden aldım.Fakat bu kitleri kullanırken acaba çift çizgi çıktığı zamanmı yoksa çizgiler silindikten sonramı ilişkede bulunmak lazım.Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden teşekürler

bir kızım var 5 yaşında,ikinci hamileliğim yumurtlama gününü denedim tek ilişkiyle hamile kaldım şuan 23 haftalığım ve sonuç allahın izniyle oğlum olacak üç arkadaş denedik fire vermedik üçümüzde erkek allahım herkesin gönlüne göre versin.

benimde 6 yaşında bir kızım var.ikinciyi istiyoruz.esra yumurtlama gününü tesbit etmek için doktora mı gittin?biraz ayrıntılı yazarsan çok yardımcı olursun. şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar neden merak ettiğinizi sorabilirmiyim acaba. Sorduğum sorudan dolayı diyorsanız.Ben tecrübesi olan varmı diye soruyorum.

esra tam yumurtlama gününde mi ilişkiye girdiniz yoksa çatladıktan sonra mı?
bide yumurta takibi mi yaptırdın canım.Cevaplarsan sevinirim....

kızlar ben 28 günde bir adet görüyordum çok düzenliydi.tam 14. gün tek ve seyrek ilişkiyle hamile kaldım.kaan kocatepenin sitesinde yumurtlama gününü hesapladım.3 ay önceden başladım düzenli adet takibi için.ama ilk deneyen arkadaşım doktor kontrolünde yaptı.umarım yardımcı olmuşumdur.isteyen herkese allahım nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…