Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar ben ne zamandır yabancı bir sitede ki cinsiyet seçimi yöntemini araştrıyordum.sonunda çözdüm sanırım.etrafımda sorabildiğim kişilerde tutturdum.

lütfen bana yardımcı olun.sizin ve eşinizin doğum tarihini ayrıca hamile kalmadan bi önceki ovulasyon gününüzü ve ilişki gününüzü yazmalısınız.ıLıŞKı GÜNÜ kesin olmalı arkadaşlar....geriye dönük çocuklarınız için bakalım ,siz bana cinsiyetlerini söylemeyin.Tutarsa ben kendi üstümde deniycem ilk:kedi:

Bu arada ben Başlık açamıyorum ,msj sayım yetmiyo...

Son düzenleme:

selam canimbenim dogum tarihim 26.11.1977,esimin dogum tarihi 25.10.1974 bu ay cocuk düsünüyoruz 8 mayista adet oldum.bir cocugum var cinsiyetini yazmiycam ama alttaki ekte göreceksin önemli degil yinede gecmis icin bakarsanda sevinirim.2007 yilinda haziran ayinda hamile kalmistim.gün olarak 12 si ile 17 si arasinda ama tam bilmiyorum.simdisi icin ise kiz bebege bir yorum getirirsen sevinirim:)):ecrin_bebek:

Şunu söylemeyi unuttum: hamile kaldığınız yerin adını da yazın lütfen.mesela amerika,almanya,türkiye,.....Bu bulunduğunuz ülkenin saat dilimi için gerekli.siz biliyorsanız yazın.
ayrıca gün üzerinden hesap yaptığım için tam gün verirseniz çok iyi olur.yok bilmiyorsanız yaklaşık bir hesap yaparız.Büyük ülkelerde eyalet ismi verin yada kendiniz buluverin.

Son düzenleme:

canım ovulasyon gününü yazar mısın?AŞAĞI YUKARI TAHMıN EDERSıN.ayrıca eğer biliyorsan hamileyken bulunduğun ülkenin saat dilimi,bilmiyorsan ülkenin adını yaz ben bulurum.eğer amerika gibi büyük bi ülkedeysen eyaletin adı lazım....

Son düzenleme:
selam matematik . benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975 . ilk çocuğumunki tutacak mı ona bakarsan sevinirim . son adet tarihim 12 / 05 / 2001 Di . bu tarihten sonra hamile kaldım ama tam olarak hangi ilişkiden sonra hamile kaldım bilmiyorum . bu şekilde yorum yapabilirmisin. ayrıca türkiyede yaşıyorum. şimdiden teşekkürler

canım her nekadar ovulasyon gününü ve lokasyonu bilmesemde şöylebir baktım .....2007 haziranda 10 ila 20 si arasında hamile kaldın sanırım.çünkü eşinde de sende de kuvvetli erkek olasılığı vardı.hele 13-14-15 indeyse garanti erkek.

kız için bakacağım ama muhtemel ovulasyon gününü ve bulunduğun yeri yazcanım.
kızım ağlıyo,geri dönücem...

çok pardon son adet tarihimi yanlış yazmışım. 12 / 0 5 / 2003 olacak , bu şekilde yorumlarmısın?benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975

çok pardon son adet tarihimi yanlış yazmışım. 12 / 0 5 / 2003 olacak , bu şekilde yorumlarmısın?benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975

tam hepsine bakmıştım cevap yazıyordum ki msj ını gördüm .....:sinifsinif:
şimdi tekrar bakıyım....

canım kesin bir tarih vermediğin için adet tarihinden mayıs ayının sonuna kadar baktım(haziranda hamile olduğunu varsaydım)

eğer;15-21 arası hamile kaldıysan ki bu biraz zor ihtimal erkek
21-30 arası hamile kaldıysan kızın olmuştur cnım.

ayrıca tam taih olmasada 4-5 günlük bi tarih olsaydı daha net sonuçlar çıkardı....

çok teşekkür ederim canım . benim bir kızım var . bu ay , ya da haziran ayında hamile kalmayı düşünüyorum. öncelikle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum ilk çocuğum kız olduğu için ikinciyi erkek istiyorum hayırlısıyla. bana bu ay için bakabilirmisin 13 ya da 14 mayısta adet olucam. ya da senin başını çok ağrıtmayalım . baktığın adresi verebilirmisin ?tekrar teşekkürler

adresi doğruluğunu araştırdıktan sonra vermeyi tercih ederim arkadaşım.Tabiki % 100 lük bi yöntem zaten imkansız,Rabbim bilir...biraz araştırmak istiyorum açıkçası,kafama bayağı yattı bu iş...

ben sana ilk fırsatta bakıcam inşallah...

BERRA10

15-18 mayıs erkek
18-27 kız
28-9 haz erkek
9 haz son çeyrek ay ,erkek şansını arttırır
10-23 haz kız
26-30 haz erkek

anlamadığım bişey var . 15 - 18 mayıs erkek diye yazmışsın ama 13 - 14 mayısta adetim başlayacak . bu tarihlerde ben adet olucam . nasıl hamile kalabilirimki ? çok soru sordum ama inan bende çok araştırıp öyle yapmak istiyorum. lütfen kusura bakma. bide son çeyrek ayla neyi kasdettin?

ben skalayı geniş tutmak için o aralığı da yazdım.13. de adet olup,4 gün sürse 17--18 inde de ilşkiye girebilirsin.o sana kalmış bişey.herkein adet düzeni farklı

son çeyrekten dolunaya giderken ay,erkek şansı artar...okey

inşallah birtanede banada kısmet olurr bende 3 ncüyee tek ilişkiyle yumurtlama günüü kaldımmmm

canım sen başkaa ilişkide denedinmii benim sadecee 1 defa olduu
10 haftalıkk şuann bebişimm

karabiber yumurtlama dönemini nasıl tesbit ettin ? doktor kontrolü mü yoksa tahmini kendin mi belirledin yumurtlamayı ?

Ben bir sitede erkek çocuk için ovulasyon testi kullanıyorsanız çift çizgi kaybolduktan sonra 12 saate kadar ilşki diye yazıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…