Arkadaşlar ben ne zamandır yabancı bir sitede ki cinsiyet seçimi yöntemini araştrıyordum.sonunda çözdüm sanırım.etrafımda sorabildiğim kişilerde tutturdum.
lütfen banayardımcı olun.sizin ve eşinizin doğum tarihini ayrıca ilişki gününüzü yazarsanız daha çok kişiye bakıp istatistiğini çıkarabilirim.geriye dönük çocuklarınız için bakalım ,siz bana cinsiyetlerini söylemeyin.Tutarsa ben kend üstümde deniycem ilk:kedi:
Bu arada ben Başlık açamıyorum ,msj sayım yetmiyo...
selam canimbenim dogum tarihim 26.11.1977,esimin dogum tarihi 25.10.1974 bu ay cocuk düsünüyoruz 8 mayista adet oldum.bir cocugum var cinsiyetini yazmiycam ama alttaki ekte göreceksin önemli degil yinede gecmis icin bakarsanda sevinirim.2007 yilinda haziran ayinda hamile kalmistim.gün olarak 12 si ile 17 si arasinda ama tam bilmiyorum.simdisi icin ise kiz bebege bir yorum getirirsen sevinirim:)):ecrin_bebek:
selam canimbenim dogum tarihim 26.11.1977,esimin dogum tarihi 25.10.1974 bu ay cocuk düsünüyoruz 8 mayista adet oldum.bir cocugum var cinsiyetini yazmiycam ama alttaki ekte göreceksin önemli degil yinede gecmis icin bakarsanda sevinirim.2007 yilinda haziran ayinda hamile kalmistim.gün olarak 12 si ile 17 si arasinda ama tam bilmiyorum.simdisi icin ise kiz bebege bir yorum getirirsen sevinirim:)):ecrin_bebek:
çok pardon son adet tarihimi yanlış yazmışım. 12 / 0 5 / 2003 olacak , bu şekilde yorumlarmısın?benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
çok pardon son adet tarihimi yanlış yazmışım. 12 / 0 5 / 2003 olacak , bu şekilde yorumlarmısın?benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979 , eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
çok teşekkür ederim canım . benim bir kızım var . bu ay , ya da haziran ayında hamile kalmayı düşünüyorum. öncelikle sağlıklı bir bebeğim olsun istiyorum ilk çocuğum kız olduğu için ikinciyi erkek istiyorum hayırlısıyla. bana bu ay için bakabilirmisin 13 ya da 14 mayısta adet olucam. ya da senin başını çok ağrıtmayalım . baktığın adresi verebilirmisin ?tekrar teşekkürler
bir kızım var 5 yaşında,ikinci hamileliğim yumurtlama gününü denedim tek ilişkiyle hamile kaldım şuan 23 haftalığım ve sonuç allahın izniyle oğlum olacak üç arkadaş denedik fire vermedik üçümüzde erkek allahım herkesin gönlüne göre versin.
kızlar ben 28 günde bir adet görüyordum çok düzenliydi.tam 14. gün tek ve seyrek ilişkiyle hamile kaldım.kaan kocatepenin sitesinde yumurtlama gününü hesapladım.3 ay önceden başladım düzenli adet takibi için.ama ilk deneyen arkadaşım doktor kontrolünde yaptı.umarım yardımcı olmuşumdur.isteyen herkese allahım nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?