Doğuma Hazırlık Hamilelik Öncesi Cinsiyet Seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banad abkarmısın canım
benim dt 06 04 1976
eşimin dt 20 03 1971
son adet tarihi 16 04 2010
yer türkiye

banad abkarmısın canım
benim dt 06 04 1976
eşimin dt 20 03 1971
son adet tarihi 16 04 2010
yer türkiye

4,5,6,7 mayıs erkek
13-19 haziran erkek(aradaki günlerde dahil)
10-11-12 temmuz erkek + dolunay erkek olması için daha i
2-7 ağustos erkek dolunay

arkadaşlar geriye dönük,doğmuş çocuklarınıza da bakalım.
ne kadar geçerli olduğunu görmek için bakmak istiyorum. yaklaşık ilişki yada yumurtlama günü tarihinizle bilgilerinizi verin ,bakalım....

canım sen başkaa ilişkide denedinmii benim sadecee 1 defa olduu
10 haftalıkk şuann bebişimm

canım tek ilişki ve 14. gün oldu başkada olmadı hamileliğimi öğrenene kadar inş. oğlun olur canım sağlıklı kucağına alırsın yazarsın çinsiyetini öğrenince ben 13 haftalıkta erkeğe benziyo demişti doktor aşermen, bebeğin oynayışı, kusman farklımı benimki çok farklıydı kızımda hiç kusmadım ama bunda daha yeni düzeldim kusmaktan evden çıkamıyodum.

ben de şuan hamileyim yumurtlama ve tek ilişkibakalım sonuç ne olacak matematik banada bak doğum tarihim 23 kasım1978 eşimin 29 nisan1976 sat 30 nisn 2002 regl uzunluğu 28 şaşmaz birde bu hamileliğime bak sat 7 nisan yumurtlama 19 20

canım bende hamileyim benimknede bakarmısınn
benim dt 25.7.1978
eşimin dt 21.9.1972
sat 1mart 2010

karabiber yumurtlama dönemini nasıl tesbit ettin ? doktor kontrolü mü yoksa tahmini kendin mi belirledin yumurtlamayı ?

canımm benn doktora çok gittimm amaa ayumurtalarım güzel çalıştığıı için takip eden doktor bulamadımm hatta 4 doktoraa gittimm
bende internetten gebelik orgden hesapladım heppp
her ay 2 ilişki olurduu kalamzdım bundadaaa 1 defa oldu
bebek işinden vazgeçtim artık dediğim ay bebeğim geldii
çünküü artık yapmayacaktımmm
gündüz akıntı geldi gece ilişki
birgün sonra yine akıntım v ardıı amaa benn yapmadım bidaha

canım işte ben onları hatırlamıyorummkii 10 yıl olduu benim

canım bunda hamilelğim farklı amaa bende bunda hiç kusmadımmm hatta midem bile bulanmadı
doktora gidip görmezsemm hamile gibii bile hissetmiyorum kendimii
kızlarımdaa hergünnnn ağlardımm midem bulanıyooo diyee
dolap kokularıı beni öldürürdüüü
bundaa çok rahatım amaa seninn erkekde miden bulanmışş belkii kızdır bebişim bilmiyorummm hayırlısıı artıkk
ama gönlüm erkekden yanaa 2 kızım var çünkü

canım ya daha yenii kayıt omuşsunn amaa bırakma burayıı yazz bebeişin cnsiyetinii

canım bende hamileyim benimknede bakarmısınn
benim dt 25.7.1978
eşimin dt 21.9.1972
sat 1mart 2010

canım
eğer ilşkiye 10 ile 17 i arasında girdiysen yüksek ihtimal ERKEK + dolunay+ hem eşinin hem senin tam erkek zamanın.

17-22 arasına yorum yapamıyacağım.sen kıza ,eşin erkeye meyilli.HAnginiz baskın geldi bilemiyorum....daha uzmanlaşamadımbilmiyorumkismile

ama Allahın izniyle 10-17 arası olduysa kesin ERKEK

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.çok güzel bir site burdan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.bu arada 4 aylık evliyim ve bir bebişim olsun istiyorum:ecrin_bebek:

matematik oyun bölümüne git az oyun oyna mesaj sayın artsın.
jonas yöntemi ile cinsiyet v.s diye bi konu ac istersen.yada belki konu acabiliyorsundurr bi dene istersen
ordan takip etmek daha ii olur.bende merak ediyorum bu yöntemin gecerliligini

Bende kızımda 9 ay istifra ettim.Sabah çıkardım öğlen doğuma gittim.Hiç midem bulanmıyor diyenlere inanmıyordum nasıl olur diye.Bu hamileliğimde de 1 kere istifra etmeyi bulantı bile olmadı.Midem yanmadı desem yeri çok nadir.Kızımda ise öldüm bittim.Herkes saçlanıyor ondan dedi. Bu kel olacak galiba.:1closedeyes:Neyse 2 hafta sonra kısmetse oğlum geliyor.Darısı başına...

tamam işte sen merak ediyosan sen aç.Hem bak sen oyun oynamışsın,msj sayın da artmış...

tamam işte sen merak ediyosan sen aç.Hem bak sen oyun oynamışsın,msj sayın da artmış...

haydaaa ne bu asabiyet
ben sana kötü bişi demedimki
mesaj sayım az oldugu için konu acamıyorum dedin
bende bi alternatif sundum mesaj sayını arttırmak için.
yani başka konu acarsan ordan takip ederiz daha ii olur demeek istemiştim

ben bu tarz yöntemleri insanlarlar paylaşırken linkte veririm bana baglı olmadan istedikleri şekilde baksınlar diye
emin ol bu yöntemi bilsem konu acar linkde verirdim
senin gibi %100 emin olmadan veremem linki ayaklarına yatmazdım
kimse cahil degil burda.hiç bir yöntemin %100 dogru olmayacagını bilir zaten

ilk önce doğru oku...ben yöntem %100 doğru olmadığından değil,kendim görmek istiyorum ne kadar kişide tuttuğunu; bu bir...linki versem herkes kendi bakıcak,ben yine vereyim sanki ben mi buldum bu yöntemi.tek istediğim doğmuş çocuklara bakıp,yöntemin doğruluğunu araştırmak.benim kafama yattı araştırıp kendimde uygulamk istiyorum..Ayrıca Ayak yapma falan diyipte seviyeyi aşağıya çekme..

ikincisi bu jonsan mu nedir o yöntem değil..
üçüncüsü herkesin iyi dercede yabancı dili olmaya bilir,araştırmama bittikten sonra ,bir tercüme kısmıyla birlikte vermeyi düşünüyordum ama pes yani...

sende ii oku yöntemin %100 eminliginden bahsetmedim zaten.
hiç kimse sende dahil olmak üzere bi yönteme baglı %100 emin olmaz demek istedim
acarsın kunu verirsin linki herkes bakar tutup tumadıgını söler
bu kadar fantaziye gerek yok
ayrıca google artıık tercümede yapıyor
yabancı siteleride gayet güzel okuyabiliyoruz.senin ceviri ile ugraşmana gerek yok

seninle tartışmak bana bişey kazandırmayacak,anlatamadım neyse...

sana google tercümelerinle mutluluklar....

Site kuralı hatırlatma:
Forumda ikili tartışmalara girmek yasak ve uyarı alma sebebidir.
Tartışmaya girenler haklı haksız gözetmeksizin uyarı alırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…