• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik öncesi neler yapılmalı anneler :)

Kizlar benim adet bitti dun..
sizce hemen baslamak mi lazim calismalara ?? yoksa beklemek mi ovulasyon tarihini ??

bu arada bu hafta hamile kalanlarin kizi olurmus haftaya 28inden itibaren erkek haftasiymis..

bilemedim ve herkes bana baski yapiyo erkek olsun diye..
en az 6 tane dogum yapan akrabam var hepsinin kizi oldu, banada ee hadi senden erkek bekliyoz diolar..

Allah'tan esim. saglikli olsun yeter diyo ne de olsa ilk bebegimiz.. bi o sakinlestiriyo...

yumurtlama gunlerıneı ıyıce belırlemek mantıklı evet ama bence en garantısı adet bıtımınde bıkac gun sonra 2 gunde bır ılıskıye gırmek bıraz gorev mısalı olcak ama bence en garantısı bu yaa.en azından ben bı dahakı ay boyle yapmayı dusnuyorum canım sonucu hemen bıldırırım sıze :)gercı 20 gun ızınde olcaz annemler kayınvalıdemler ama bısekılde yapcaz artk bu herseyden onemlı yanı :) mecbuuuurr :)) ınan hıc farketmez kız veya erkek saglıklı olsun hakkaten ama ben ona ınanmıyorum yanı bı haftaya gore ddegısmez cınsıyet bence allah ne verıyosa odur takma sen bence bunları bıde kacırırsın yumurtlama tarıhını

folik asi,t de sen onlar uygun olanı verir ki bak ben için rahatlasın die sölüorum ms hastalığım var bnm öle her ilacı her şeyi kullanmam ona rağmen zorundasın hiç bir şey yapmaz dedi gnde 1 tane iç dedi.rahatsızlığımada iyi geldi valla dinç tutuo:) ilk başlarda brz kabızlık yapıo ama2-3 gn aç karnına nescafe 3ü 1 arada içtinmi düzene girio şeftali falan ye:)sora alışıosun

tamam o zaman ben bi ogreniyim bunlarin fransizcasini..
(hastanede calisiyorum bide :1:)

Kabizlik hic sorun degil zaten dogdum dogali kabizim :26:

sen ne durumdasin ? kacinci ayin denemede ?
ve dogum kontrol hapi kullandin mi ? onun etkisi ne zaman biter ?

Canim cok gecmis olsun..

O haplar zaten insani mahvediyo var yaa.. 22 temmuzda adet olduysan yumurtlama gunler 3,4,5,6 cikiyo..

Yani bilmiyorum ama insallah olur..
neler duyuyoruz neler..

Hayirlisi..
peki biseyler hissediomusun.. ?
bende en son 22/07 de adet olmustum bu ay 18inde.. bi baktirsan ?

yok canım hıcbısey hıssetmıyorum olacagı yonunde cunku buu ay benım yumurtlama gunlerı yasaklı gunlere denk geldı zaten sonrada bı kac defa ılıskıye gırebıldık yanı mucıze olmazsa olmaz bu ıs :)) ben daha olmadım ya nettekı hesaplayıcılara gore adet dongusu 35 gun cıkıyo bu ay adetımı 25ınde falan gosterıyo yanı benım adete bıkacgun daha var zaten olmaz bu ay canım keske olsaydı ama :((
bosuna heveslenıp baktırmakda ıstemıyorum adetımde gecmedı daha gunu.

yok canım hıcbısey hıssetmıyorum olacagı yonunde cunku buu ay benım yumurtlama gunlerı yasaklı gunlere denk geldı zaten sonrada bı kac defa ılıskıye gırebıldık yanı mucıze olmazsa olmaz bu ıs :)) ben daha olmadım ya nettekı hesaplayıcılara gore adet dongusu 35 gun cıkıyo bu ay adetımı 25ınde falan gosterıyo yanı benım adete bıkacgun daha var zaten olmaz bu ay canım keske olsaydı ama :((
bosuna heveslenıp baktırmakda ıstemıyorum adetımde gecmedı daha gunu.

Hayirlisi canim..

Insallah olur en kisa zamanda burda halay cekeriz hep beraber:52:

tamam o zaman ben bi ogreniyim bunlarin fransizcasini..
(hastanede calisiyorum bide :1:)

Kabizlik hic sorun degil zaten dogdum dogali kabizim :26:

sen ne durumdasin ? kacinci ayin denemede ?
ve dogum kontrol hapi kullandin mi ? onun etkisi ne zaman biter ?

ben 5 aydır deniorum eşimde tek yumurtalık var nette okudum problem olmayacağı yazıo o da buı ay tutmazsa sperm testi yaptırtaca.ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı ama şöle bişii duydum bazısı 1 gn içmeyi unutuo ki bnm çevremde başına gelmiş2 kişi bulunuo bazısıda olmuo yani onu kullanıp kullanmamanla alakası yok gibi

Hayirlisi canim..

Insallah olur en kisa zamanda burda halay cekeriz hep beraber:52:

ah ahhh ınsallahhhh :))) zaten bız evlenelı nekımın basında 4 sene olcak benım ısler esımın ıslerı vs derken cok sarktı bu cocuk olayı.bırde uzun zamanlar beklemeyız ınsacayıp halsızım ya adet oncesı benım hep boyle olur canım tuvalete gıtmek ıstemıyo valla ama sen bı olsunda halayı gor :)))

ben 5 aydır deniorum eşimde tek yumurtalık var nette okudum problem olmayacağı yazıo o da buı ay tutmazsa sperm testi yaptırtaca.ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı ama şöle bişii duydum bazısı 1 gn içmeyi unutuo ki bnm çevremde başına gelmiş2 kişi bulunuo bazısıda olmuo yani onu kullanıp kullanmamanla alakası yok gibi

Hayirlisi..

Ne zormus kadin olmak..
Pes etmiycem..

bız daha bu ay baslıcaz bakalım gecen ay bıkackere ılıskı olabıldı sadece .esım hıc yaptırmadı test falan daha.kızlar bısey sorcam ben emen hamıle kalmak ıstıyorum zaten esımle bıkac ay sonra ayılıcaz 8 9 ay kadar hıc olmaz bu cocuk ısı.acaba asılama yaptırsammı bıkac kere denemeye degermı ne dersınız .gercı yuzde 10 mus basarı sansı ama bılmemkı aklıma hersey gelıyo yaa.off su zaman sınırımız olmasaydı ..

ah ahhh ınsallahhhh :))) zaten bız evlenelı nekımın basında 4 sene olcak benım ısler esımın ıslerı vs derken cok sarktı bu cocuk olayı.bırde uzun zamanlar beklemeyız ınsacayıp halsızım ya adet oncesı benım hep boyle olur canım tuvalete gıtmek ıstemıyo valla ama sen bı olsunda halayı gor :)))

Ya aslinda bende hep atiyordum..
calisiyim bir yil sonra ev aliyim sonra araba aliyim sonra para biriktiyim sonra diye diye.. baktim etrafada herkes doguruo

2 yillik evlikten sonra karar verdik ..

Haziriz bi gelmesi lazim..

bız daha bu ay baslıcaz bakalım gecen ay bıkackere ılıskı olabıldı sadece .esım hıc yaptırmadı test falan daha.kızlar bısey sorcam ben emen hamıle kalmak ıstıyorum zaten esımle bıkac ay sonra ayılıcaz 8 9 ay kadar hıc olmaz bu cocuk ısı.acaba asılama yaptırsammı bıkac kere denemeye degermı ne dersınız .gercı yuzde 10 mus basarı sansı ama bılmemkı aklıma hersey gelıyo yaa.off su zaman sınırımız olmasaydı ..

drun aşılama yapacağını sanmıorum bence gerekte yokyani en az 6 ay denemelisin.zaten bakar sana yumurtlamana falan söle durumu açıkla.yumurtlamanda problem yoksa nie aşılanıcaksınki:))

Evet su zaman sinirii cok fenaa..

Canim bence de gerek yok sen calis herif gidene kadar rahat birakma :40::1:

drun aşılama yapacağını sanmıorum bence gerekte yokyani en az 6 ay denemelisin.zaten bakar sana yumurtlamana falan söle durumu açıkla.yumurtlamanda problem yoksa nie aşılanıcaksınki:))

evet yumurtalıklarda sorun var mı blmıyorum da esımle ayrılıcazya tutturmamız cok zor bebegı yanı..asılama ıle hemen olur mu dedım ama ..ıste ne dusunecegımıs asırdım valla yaa neyse hayırlısı olsun hakkımızdaınsallah :)

evet yumurtalıklarda sorun var mı blmıyorum da esımle ayrılıcazya tutturmamız cok zor bebegı yanı..asılama ıle hemen olur mu dedım ama ..ıste ne dusunecegımıs asırdım valla yaa neyse hayırlısı olsun hakkımızdaınsallah :)

bak sen şimdi beni iyi dinlee.git aktardan falan keçi boynuzu özü al aktar yoksa marketten keçi boynuzu pekmezi eşine içir sende folik asit al kendine.sonra reglin bitince yakı yapıştır beline 2 gün kalsın.böle hamile kalan çok var.ben yapıştırdım olmadı ama yatamamıştım bacakları havaya kaldıramamıştım hemn kalkmıştım o yzden byk ihtimalle.bu ay yne yapıcam reglim gelirse:(inş gelmez:))) bunlar hiç bir zararı olmayan şeyler.dediğim gibi rahatsızlığım olduu için hep zararsız şeylere bakmştm baya bi incelemiştim

hatta eşine 1 çorba kaşığı içereceksin ya sende folik asit içeceğin için ağır gelir die tatlı kaşıoğında birzck az iç.bnm arkadaşım böle hamile kaldı

bak sen şimdi beni iyi dinlee.git aktardan falan keçi boynuzu özü al aktar yoksa marketten keçi boynuzu pekmezi eşine içir sende folik asit al kendine.sonra reglin bitince yakı yapıştır beline 2 gün kalsın.böle hamile kalan çok var.ben yapıştırdım olmadı ama yatamamıştım bacakları havaya kaldıramamıştım hemn kalkmıştım o yzden byk ihtimalle.bu ay yne yapıcam reglim gelirse:(inş gelmez:))) bunlar hiç bir zararı olmayan şeyler.dediğim gibi rahatsızlığım olduu için hep zararsız şeylere bakmştm baya bi incelemiştim

canım cok gecmıs olsun folık asıt 2 aydır ıcıyorum kecıboynuzunu hemen alıcam cok sagol pekı onu sabahları ac karnına mı ıcırıcem esıme.bırde yakıyı anlamadım ben :(( normal zamanda hep oyle durcakmı 2 gun oyle mı oluyo.ıns gelmez reglın :) bıde ben arı sutu polen falan duudum esler ıcın cok ıyıymıs sankı

canım cok gecmıs olsun folık asıt 2 aydır ıcıyorum kecıboynuzunu hemen alıcam cok sagol pekı onu sabahları ac karnına mı ıcırıcem esıme.bırde yakıyı anlamadım ben :(( normal zamanda hep oyle durcakmı 2 gun oyle mı oluyo.ıns gelmez reglın :) bıde ben arı sutu polen falan duudum esler ıcın cok ıyıymıs sankı

sabah aç karnına eşin 1 çorba kaşığı sende 1 tatlı kaşığından az iç.yakı eczanelerde satılı3-4 tl arasında bişi beline yapıştırcaksın popo üstüyle sırt arasında bi boşlu var ya tam olarak oraya.öyle dursun.3.gün çıkar.ilk yakmıo sora brz brz yakmaya başlıo ama 1-2 saat içinde geçio.sora hç bişii kalmıo 2 gn kalıcak.valla bn geçen ay arı sütü polen kullandm 2 hafta...ikimzde kafamızı kaldıramadk yernden çay kaşığı ile yedik bi de çok ağır geldi bze şimdi eşime hatada 1-2 veriorm sadece o yzden on u bilemiorum ağır gelirmi sizede ama en gzli keçi boynuzu zararsız yazık kendi halinde:))

yani tam olarak kuruk sokumunun 1-2 parmak üstüne yapıştrcaksın.keçi bynuzunuda içirmyi unutma die ortalarda bi yere koy bzmki salonda masanın üstğnde duruo biblo gibi :))) :52:

yani tam olarak kuruk sokumunun 1-2 parmak üstüne yapıştrcaksın.keçi bynuzunuda içirmyi unutma die ortalarda bi yere koy bzmki salonda masanın üstğnde duruo biblo gibi :))) :52:

allahımmmm daha ne hallere duserız bız bu gıdısle bebek ıcın bıkac ay daha gelmezse :))) soyledıklerını hepsını yapıcam canım hatta suan kecıboynuuz ozune bakıyorum netten sıparıs verıcem allahım ol desıl olsun ya hepımızın bı an once ıns ıstemeyen ınsanların bıle oluyo .bız bukadar sey yaptıktan sonra ıns hemen olur valla benım kafa bu aralar hep agır zaten anlamadım zaten adet olmadan bı hafta once baslıyo benım agırlık dunayyı goresım gelmıyo :(((esımı hele hıııııc

allahımmmm daha ne hallere duserız bız bu gıdısle bebek ıcın bıkac ay daha gelmezse :))) soyledıklerını hepsını yapıcam canım hatta suan kecıboynuuz ozune bakıyorum netten sıparıs verıcem allahım ol desıl olsun ya hepımızın bı an once ıns ıstemeyen ınsanların bıle oluyo .bız bukadar sey yaptıktan sonra ıns hemen olur valla benım kafa bu aralar hep agır zaten anlamadım zaten adet olmadan bı hafta once baslıyo benım agırlık dunayyı goresım gelmıyo :(((esımı hele hıııııc

yap canım gönlünü ferah tut hiç birinin hiç bi zararı yok ben çok araştırdım ama sende bi bak için rahat olsun.olur olur hepimizin olucak Allahın izniyle bnm eşimde tek yumurtalık olmasına rağmen hiçç korkmuorum üzülmüorum geçte olsa olucak çnkü.sonuşta şu anda eşimden değerli hiç bişiii yok gözmde olmasad napiim diorum.

Back
X