Kızlar günaydın
Bobreklerimde taş vardi
En son Dr. Bana yine ameliyat olacaksın demişti
Böylelikle 2 ameliyat 3 taş kırma olacağım
Yani bu hem radyasyon hemde anestezi demek vücudum için
Hamilelikten önce bunlari yaşayan var mı
Hamilelik öncesi ilerde doğacak bebeği etkiler diye düşünüyorum
Hiç böyle şeyler yaşayan var mı??
Kızlar günaydın
Bobreklerimde taş vardi
En son Dr. Bana yine ameliyat olacaksın demişti
Böylelikle 2 ameliyat 3 taş kırma olacağım
Yani bu hem radyasyon hemde anestezi demek vücudum için
Hamilelikten önce bunlari yaşayan var mı
Hamilelik öncesi ilerde doğacak bebeği etkiler diye düşünüyorum
Hiç böyle şeyler yaşayan var mı??
hamilelik düşünüyordum tam bu esnada ortaya çıktı yani bu işlemler bitsin hemen bebek çalışmalarına başlayacağım işte vücudumdaki bu radyasyon ve anestezi kalıntıları Beni bebegimi etkileyebilir diye düşünüyorum
hamilelik düşünüyordum tam bu esnada ortaya çıktı yani bu işlemler bitsin hemen bebek çalışmalarına başlayacağım işte vücudumdaki bu radyasyon ve anestezi kalıntıları Beni bebegimi etkileyebilir diye düşünüyorum
Canm stres zaten bebek icin en buyuk engel. Bak.biz herseyi kafaya takip dert ettigimiz icin zaten.kavusamiyoruz sanirim bebeklerimize o yuzden bide bunlari düşünüp sıkıntıya sokma kendini akışına bırak Rabbim büyük.. Bir etkisi olmaz Allahın izniyle. Gecmis olsun en.kisa zamanda kavusursun insaallah
Canm stres zaten bebek icin en buyuk engel. Bak.biz herseyi kafaya takip dert ettigimiz icin zaten.kavusamiyoruz sanirim bebeklerimize o yuzden bide bunlari düşünüp sıkıntıya sokma kendini akışına bırak Rabbim büyük.. Bir etkisi olmaz Allahın izniyle. Gecmis olsun en.kisa zamanda kavusursun insaallah