Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

heheee... ben mandalin yiyorum canim yaa... fazla ileri gitmek istemedim ama kaymak duruyo dolapta... bi lokma alsam mi ki??

uuppsss ben yemek yedim bide üstünede cikolatayla seker yedim aman Allahim bunlar yasak degilmi yaaa ben ne yapiyorum.
regen hayir birak kaymak kalsin orda o e e e o

topigin ilk konusunu ben acimmmmmm....

:1: ana konu ile baglantili olsun... :1:

eger bisi yiyorsaniz, su an ne yiyorsunuzzz?

nartanesi yazmisti zaten..

ben ise zeytin yiyorum... bu saatte ne alaka ise...

nartanesiii, canim kafami karistirdin simdiii... dolapta cikolata var.. ben de mi yesemm ki...:1::1:

pardon canim ya hamilelerimizi unutum ben. yok kiz yeme ama sen hamilesin sen ye canin cektiyse. ama cikolatayla diyet yapilmiyor. diyete yarin baslayacagimiz icin bugünden depoyu dolduruyoruz :1::1::1:

ay canım benim o senin güzelliğin ... sende çok güzelsin:34::34:

canım bende boy fazla yok görenler tuğçe, hly, azra bide. 1,66 boyum benim ve zayıflığım öle çirkin değil. ama şimdi aldım güzel oldum. güzel olduğum için mi istemiyor acaba kendi yok :31::31::31: ala ala olabilir...

yok yaa... sen dogrumussun ama halen tassin tas... unutmadim o fotonu... hani arabanin yanindaki...

tablo yapmak kolay regencimm, yardima ihtiyacin olursa yardimci olurum....

ama ben olmayayim tabloda...:1: herkesin kilosu duserken benimki artiyor olcak...:60::60::60:

sagol canim, tablonun sekline bi bakalim, sorarim sana, sen zaten tablo yapmayi biliyorsun..hem yok yaa... niye.. sen hamissin, belki diger hais kizlar da gelir.. belki bizler de geliriz di mi ama??? hem sen dogurunca biz daha hamis olcaz.. sen birden 6-8 kilo vercen biz daha artiyor olcaz :26::26::26:

yok canım uzun olmaz. dur ben bi excel açayım,deneyeyim. sana msn yoluyla iletirim tabloyu olmazmı?

tamam tatlim bekliyorum o zaman..

ben hollywood dıyetıyle 2 kılo vermıştım haftada yıne bu sıtede bulmustum..yanı ben bu tarz dıyetlerı becerebılıyorum....bılmem kaç tana ara ogunlu dıyetlerı beceremıyorum..yıne o dıyetı denerım ben

evet ya... ama aslinda en iyisi iki lokma bir sey yiyeceksin iki satte bir yiyeceksin ama... araba degilizki doldur depoyu gittigi yere kadar desek... ama dedigin gibi bende ara ögünlü diyetlerde civzitiyorum :50::50:

uuppsss ben yemek yedim bide üstünede cikolatayla seker yedim aman Allahim bunlar yasak degilmi yaaa ben ne yapiyorum.
regen hayir birak kaymak kalsin orda o e e e o

yasaaaaaaakkkkkkkkk yani hafta bir belki o da istegine kalmis bir sey... hele cikolata ve cips türü bas düsmanlarimiz... hadi bugünlük gö zyumalim:19:

vallaha arkaadaslar ben bugün ne yedigimi söylesem bana kizarsiniz. zaten kizin bana ki bidaha yapmim böyle seyler.

ama inanin suan bisey yemiyorum tövbe bisey yemiyorum. sadece su iciyorum 1litre icecem

noluyoo yaaaaaaaaa bana dolaptaki nutellayi getirmeyin NOLUUURRRRR :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

topigin ilk konusunu ben acimmmmmm....

:1: ana konu ile baglantili olsun... :1:

eger bisi yiyorsaniz, su an ne yiyorsunuzzz?

nartanesi yazmisti zaten..

ben ise zeytin yiyorum... bu saatte ne alaka ise...

he ben mandalin yedim su an bostayim benimkini ikna edersem, countryburger almaya yollucammmm :52::52::52::52::52::52::52: ay yok ya azittim ben valla... :17::17::17::17:

Son düzenleme:
regennnnn canım arkadaşımmm kız unutmamışsındaaaa.... evet kına dönüşü çekmişlerdi o resmi.
valla yaşımı göstermiyorum işte tek artı tarafı o. ah ahhhh içi beni yakar dışı seni :1::1::1::1::1:

regennnnn canım arkadaşımmm kız unutmamışsındaaaa.... evet kına dönüşü çekmişlerdi o resmi.
valla yaşımı göstermiyorum işte tek artı tarafı o. ah ahhhh içi beni yakar dışı seni :1::1::1::1::1:

unutur muyum canim hic... böyle kollarini baglmissin, yaslanmissin arabaya... dedigin gibi ben disina yandim hani... ne güzel iste yasini göstermiyorsan muhtesem.. herkes ister bunu...

hele ben sustum ne yediğimi asla sölemicemmmm :30::30::30:

kardaizcimmm sen boole diyince daha bi merak ettim..:26::26::26:

pardon canim ya hamilelerimizi unutum ben. yok kiz yeme ama sen hamilesin sen ye canin cektiyse. ama cikolatayla diyet yapilmiyor. diyete yarin baslayacagimiz icin bugünden depoyu dolduruyoruz :1::1::1:

simdi oole bi dusundum de, canim pek de cekmedi... ben zaten garip bir hamileyim... yemeden kilo aliyorum... bir de yesem nolcak...:1:

sagol canim, tablonun sekline bi bakalim, sorarim sana, sen zaten tablo yapmayi biliyorsun..hem yok yaa... niye.. sen hamissin, belki diger hais kizlar da gelir.. belki bizler de geliriz di mi ama??? hem sen dogurunca biz daha hamis olcaz.. sen birden 6-8 kilo vercen biz daha artiyor olcaz :26::26::26:

:9::9::9::9: evetttttt, ben subatta 6-7 kilo birden vermeyi dusunuyorummmmm.... tabi mecburen ve sadece bir gunde olcak bu....:60::60:

simdi oole bi dusundum de, canim pek de cekmedi... ben zaten garip bir hamileyim... yemeden kilo aliyorum... bir de yesem nolcak...:1:

:9::9::9::9: evetttttt, ben subatta 6-7 kilo birden vermeyi dusunuyorummmmm.... tabi mecburen ve sadece bir gunde olcak bu....:60::60:

vallaha iyisin kismet olursa bende o sekilde vermek istiyorum Insaallah:52::52:

insallah canim bir gün bile sürmez... öyle deme.. bi saat de bi saat... arkadasim 3gün cekti nerdeyse.. ay canim benim... anlatmayim gözün korkmasin, ben yeterince tirstim zaten.. yok yok, bi saatte bitecek hepsi insallah...

regencimmmm, saat 11 diil mi ordaaa.... bu saatte ne burgeriiiii... yarin oglene kullan burger hakkini...

evet canim 11... yok ben yiyip yatcam, yarin gündüz yemedigim icin, yani ayiptir söylemesi oruc tutuyorum da ondan.. ondan yollamaya calisiyorum hem bu son sans, bundan sonra yersem kizlar vurur beni :26::26::9::9:

sen niye demiyon hele????

ayyyy korkuyom ya canınız çekerse :18::18::18::18::18:

unutur muyum canim hic... böyle kollarini baglmissin, yaslanmissin arabaya... dedigin gibi ben disina yandim hani... ne güzel iste yasini göstermiyorsan muhtesem.. herkes ister bunu...

maşallahhhh bana :1::1::1::1::1:...
ama aşağı yukarı topicdeki herkesin resmini gördüm sayılır bikaç kişi hariç herkes ayrı bi güzel yaaa. eminim ki görmediklerim de güzeldir. herkesin gönlünün güzelliği yüzünde :)

deme yaa valla merak ettin ama canın çekerse üzülürüm.

Son düzenleme:
Back
X