Hamilelik Öncesi ve Sonrası Diyet Günlüklerimiz

hehhh sonunda soruyu buldummmm... :9::9::9:
Iki topigi de turladim resmen soruyu bulcam diye... :9::9::9::9:

Excel formatinda bir dosya mi yuklemeye calisiyorsun regencim?? Ben direkt html kodlariyla yapmistim tabloyu... Ve mesajin icine o html kodlarini yapistiriyorum... Onun icin sayfada cikabiliyor...

kızlar topiğiniz hayırlı olsun. Umaraım hepiniz çıtır anne olursunuz. Tabi öncelikle sagsaglım kuzucuklarınızı kollarınıza alırsınız ınsallah. Bizde öğrenelim bakalım hamiş olanlar ne yemeli ne içmeli..

Eskiden tablo yapılabılıyordu. Forumun kendinde vardı ama sonra kalktı. Yajklaşık 1,5 ay önce falan kalktı. Html kodlarıyla nasıl yapıyorsun? Anlatırsan çok sevınırım.. Bu arada hayırlı olsun bebişin.

bende geldimmm kabul ederseniz :) henüz hamiş deilim 1,5 ayda 4 kilo verip sabitleyip karın kası yapmak istiyorum.. boyum 156 kilo 55 hedefim 51...

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaçaklara bakkkk hayırlı olsun topiğiniz hanımlar... bol zayıflamalıı bol iradeliii bol aç kalınmış günler dilerim :9::9::9:

benim hiçççç öyle bi derdim yok şu sıralarrr Allah tann mercimeğim ii olsun da ben kaç kilo alırsam alayımm mühim değill ama doğumdan sonra uğrarım topiğeee :34: şimdilikkkkkkkkkkkkkk verdim kendimiiii :56::56::56::125::131::131::131:

hehhh sonunda soruyu buldummmm... :9::9::9:
iki topigi de turladim resmen soruyu bulcam diye... :9::9::9::9:

excel formatinda bir dosya mi yuklemeye calisiyorsun regencim?? ben direkt html kodlariyla yapmistim tabloyu... ve mesajin icine o html kodlarini yapistiriyorum... onun icin sayfada cikabiliyor...

sagol tatlim da anlamadim yaa :50::50::50: bak minik arkadasimiz da kalkti diyor.. html kodu nasil oluyor??

bende geldimmm kabul ederseniz :) henüz hamiş deilim 1,5 ayda 4 kilo verip sabitleyip karın kası yapmak istiyorum.. boyum 156 kilo 55 hedefim 51...

hosgeldin canim sen de.. tamam insallah su tabloyu halledebilirsek bilgilerini de yazarim.. olmazsa liste seklinde yapariz napalim..

kızlar topiğiniz hayırlı olsun. Umaraım hepiniz çıtır anne olursunuz. Tabi öncelikle sagsaglım kuzucuklarınızı kollarınıza alırsınız ınsallah. Bizde öğrenelim bakalım hamiş olanlar ne yemeli ne içmeli..

Eskiden tablo yapılabılıyordu. Forumun kendinde vardı ama sonra kalktı. Yajklaşık 1,5 ay önce falan kalktı. Html kodlarıyla nasıl yapıyorsun? Anlatırsan çok sevınırım.. Bu arada hayırlı olsun bebişin.

tesekkürler canim.. dedigin gibi önce miniklerimizi alalim da... ama yine de öncesin de kilo vermek isteyenlerimiz de var.. bakalim bugün kim neler yemis...

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kaçaklara bakkkk hayırlı olsun topiğiniz hanımlar... bol zayıflamalıı bol iradeliii bol aç kalınmış günler dilerim :9::9::9:

benim hiçççç öyle bi derdim yok şu sıralarrr Allah tann mercimeğim ii olsun da ben kaç kilo alırsam alayımm mühim değill ama doğumdan sonra uğrarım topiğeee :34: şimdilikkkkkkkkkkkkkk verdim kendimiiii :56::56::56::125::131::131::131:

:9::9::9: bol ac kalinmis günler mi... sagol canim... zaten biz su an öncesi dönemdeyiz.. bir de sonrasi var.. hamilelik esnasinda takip etmek isteyenler de olur mutlaka...

[TABLE="class: grid"][tr][td] Isim [/td][td] Boy-Kilo [/td][td] Hedef [/td][td] Sonuc [/td][/tr]
[tr][td] nartanesi [/td][td] 65 [/td][td] 55 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] nilüfereren [/td][td] 62 [/td][td] 60 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] regen [/td][td] 174-68 [/td][td] 64 [/td][td] [/td][/tr]
[tr][td] rimel_84 [/td][td] 156-55 [/td][td] 51 [/td][td] [/td][/tr]

[tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr]

[/TABLE]

Son düzenleme:
cnm hayırlı olsun yeni topiğimiz inşalla amaclanan kgler kısa sürede verilir bu arada 1.74 68 kg iyi de bi fizik olmalı

cnm hayırlı olsun yeni topiğimiz inşalla amaclanan kgler kısa sürede verilir bu arada 1.74 68 kg iyi de bi fizik olmalı

sagol canim benim hosgeldin sen de... gerci senin ihtiyacin yok ama olsun :1::1::1: destek ol bize.. yani idare eder iste ben eski kiloma dönmek istiyorum canim tek derdim o... kendi evime cikinca rahatliktan bir de pisbogazliktan kilo aldim da.. 4kilocuk vercem cok degil.. iste onun da gitmesi zor oluyor maalesef :50::50::50:

regennnn yavrimu listene benide ekle
kilo 51
hedef 48 nası verceksem :1::1::1::1::1:

canim ekleyim eklmesine de, senin ne ihtiyacin var... e hadi belki senle ikimiz ugrasiriz baksana kizlar kacistilar.. valla yemek hic bir seye benzemiyor galiba :1::1::1::1:

[TABLE="class: grid"][tr][td]ISIM [/td][td]BOY-KILO[/td][td]HEDEF[/td][td] SONUC[/td][/tr]
[tr][td] kardaiz [/td][td] 51 [/td][td] 48 [/td][td] [/td][/tr]
[/TABLE]

regencimmmm biraz degistirdim tablonu... istersen bu halini kullanirsin... biraz smiley da koycaktim ama belki ozellikle boyle yapmissindir diye koymadim...:16:

[TABLE="class: grid"][tr][td]ISIM [/td][td]BOY-KILO[/td][td]HEDEF[/td][td] SONUC[/td][/tr]
[tr][td] kardaiz [/td][td] 51 [/td][td] 48 [/td][td] [/td][/tr]
[/TABLE]

regencimmmm biraz degistirdim tablonu... istersen bu halini kullanirsin... biraz smiley da koycaktim ama belki ozellikle boyle yapmissindir diye koymadim...:16:

sagol tatlim, ben pek bi degisiklik göremedim :1::1::1: saka saka, bilerek alt satirlari birakmistim aslinda, yerimiz var mesajini vermek icin... smile da kilo verdikce eklenirse daha iyi olur diye düsünmüstüm.. bekliyoruz bakalim... kim ne kadar ya da önce verebilecek...

sagol tatlim, ben pek bi degisiklik göremedim :1::1::1: saka saka, bilerek alt satirlari birakmistim aslinda, yerimiz var mesajini vermek icin... smile da kilo verdikce eklenirse daha iyi olur diye düsünmüstüm.. bekliyoruz bakalim... kim ne kadar ya da önce verebilecek...

ay ana hakkat aklemişin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :))))))
olsun olsun iyi yaptın şekerim :)

Şimdi diyeti yazıyorum canım ... Bunu sadece 1 ay yap sonra bana hak vereceksiniz .Ama dediğim gibi harfi harfine uymak şart.

Aç karna tartıl.Bir yere not al.(Tartıldığın gün pazartesimi ? artık sadece pazartesileri tartılacaksın haftada sadece 1 kere ve dijital tartı olması şart canım

Sabah aç karna 1 su bardağı ılık su içine yarım limon sıkıp içiyoruz.

Sabah Kahvaltısı 07.00 ile 10.00 arası mutlaka yapılmalı.

Kahvaltı Seçenekleri :

1. Bir su bardağı light süt ve 6 yemek kaşığı NESFİT(sade),YULAF EZMESİ vs.

2. a) İki kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya b)bir katı yumurta,bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya c)bir kibrit kutusu light kaşar peyniri

4-5 adet zeytin

1 dilim tahıl ekmeği veya 2 dilim Uno denge light ekmek

çay,bitkiçayı sınırsız (şekersiz)

Kahvaltıdan sonraki 1.Ara (10.00-12.00)

Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt veya yoğurt

2. Meyveli yoğurt veya meyveli kefir

3. Üç ceviz veya 10 fındık veya 6 badem

ÖĞLE (12.00-14.00)
1 PORSİYON SEBZE ( A:8 yemek KAŞIĞI B:6 yemek KAŞIĞI)
1/2 KASE YOĞURT vEYA Bir bardak Ayran
Bol salata
Bir dilim tahiıl ekmeği veya bir kase çorba veya iki yemek kaşığı bulgur pilavı veya 2 yemek kaşığı haşlanmış makarna

2. ARA (15.00-17.00)

Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt/yoğurt

2. 4 adet diyet bisküvi ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir

3. 4 yemek kaşığı sütlü tatlı (haftada 1 veya 2 kez yenilebilir)

4. 4 kare bitter çikolata (haftada 1 veya 2 kez yenebilir)

AKŞAM (18.00-20.00)

Dört köfte büyüklüğünde et/tavuk/balık veya 12 yemek KAŞIĞI kurubaklagil

1/2 kase yoğurt veya 1 Subardağı ayran

Bol salata

Bir dilim tahiıl ekmeği veya bir kase çorba veya iki yemek kaşığı bulgur pilavı veya 2 yemek kaşığı haşlanmış makarna

3.ARA (20.00-22.00)

1 PORSİYON MEYVE

*Günde 8-15 bardak su
*Günde 3 fincan yeşilçay
*Haftada 3-4 gün 45-60 dk tempolu yürüyüş veya yüzme
*Öğlen menüsüyle Akşam menüsü yer değiştirilebilir

Saremnazcim caldim diyetini ve yapistirdim hemen, ama senin oldugunu da belirttim tabiki... kizlar nolur devam edelim bu ise... bu arada saremnazcim da bizim diyet kocumuz olsun :52::52::52::52: cünkü bu isi basarmis zaten isi bilyior.. :16::16::16:

Sabah aç karna 1 su bardağı ılık su içine yarım limon sıkıp içiyoruz.

Sabah Kahvaltısı 07.00 ile 10.00 arası mutlaka yapılmalı.

Kahvaltı Seçenekleri :

1. Bir su bardağı light süt ve 6 yemek kaşığı NESFİT(sade),YULAF EZMESİ vs.

2. a) İki kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya b)bir katı yumurta,bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya c)bir kibrit kutusu light kaşar peyniri

1 dilim tahıl ekmeği veya 2 dilim Uno denge light ekmek

çay,bitkiçayı sınırsız (şekersiz)

Kahvaltıdan sonraki 1.Ara (10.00-12.00)

Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt veya yoğurt

2. Meyveli yoğurt veya meyveli kefir

3. Üç ceviz veya 10 fındık veya 6 badem

ÖĞLE (12.00-14.00)
6-8 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVI /KISIR/KEPEKLİ MAKARNA /ESMER PİRİNÇ PİLAVI
1 KASE YOĞURT
BOL SALATA(MAYDANOZU VE DEREOTU BOL)
2. ARA (15.00-17.00)

2. ARA
Seçenekler:

1. Bir porsyon meyve ve 1/2 su bardağı süt/yoğurt

2. 4 adet diyet bisküvi ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir

3. 4 yemek kaşığı sütlü tatlı (haftada 1 veya 2 kez yenilebilir)

4. 4 kare bitter çikolata (haftada 1 veya 2 kez yenebilir)

AKŞAM (18.00-20.00)

ÖĞLENLE AYNI

3.ARA (20.00-22.00)

1 PORSİYON MEYVE

*Günde 8-15 bardak su
*Günde 3 fincan yeşilçay

Kanki ilk beni yaz ilk beni yaz ilk ben verdim galiba kiloyu kilo 64 olduuuuu

Saremnaz bekliyoruz mukemmel regl diyetlerini hade bakim

Kanki duydunmu saremnaz bana bogurtlenkoku ic dedi ayyyyy inanmiyorum

Saremnaz ben bogurtlenyapragi cayi iciyorum ayni olurmu kii

Saremnazcim caldim diyetini ve yapistirdim hemen, ama senin oldugunu da belirttim tabiki... kizlar nolur devam edelim bu ise... bu arada saremnazcim da bizim diyet kocumuz olsun :52::52::52::52: cünkü bu isi basarmis zaten isi bilyior.. C:16::16:

CANIM BENİM ŞIMARTMA BENİ :16: ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM tabiki.

Canım Böğürtlen Kökü alın 1.5 lt suda kaynatın su 1 lt kalana kadar kaynayacak.Sonra soğusun.Bir şişeye koyun.Sabah aç karna bir çay bardağı akşam aç karnına bir çay bardağı için.adet bitince başlayın.Bu yumurtanızın büyümesine ve gününde çatlamasına yardımcı olacak artık gerisi size kalmış.Denenmiş bi tarif. Yengem tarafından.

yaaaaaaa kanki baksana haksiz miyim.. saremnaz biliyor bu isi.. bak sana ne tavsiye etmis.. bu degerli bilgileri kaybetmemek lazim di mi??

CANIM BENİM ŞIMARTMA BENİ :16: ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLURUM tabiki.

yok canim ne simartmasi... sen artik bizim örtmenimizsin, canim örtmenim :38:

Back
X