- 9 Nisan 2025
- 104
- 3
- 13
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yokHiv testi verme durumundaysaniz niye insanlarla sevisiyorsunuz? Kendinizi korumak için bu denli paranoya yaparken baskasina bulastirabileceginiz bir hastalik suphesine ragmen korunarak dahi olsa sevismeniz en hafif tabiriyle bencilce. Testinizi verip negatif sonucunuzu alana dek tutamadiniz mi kendinizi.
Gebelik suphesi su konudaki en masum paranoya zira.
Ay ben anlamiyorum cidden bu bencilligi.
Bunu bende biliyorum ama boyle bir hastalik suphem varken durtulerimi durdurur kimseyle sevismezdim.prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yok
Peki partneriniz böyle bir test vereceğinizi biliyor mu ?prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yok
Bundan bu kadar eminsen, hamilelik ihtimali de yok demen lazım mantıken. Ne diye konu açıp duruyorsun? Virüs bulaşı olmadıysa sperm nasıl geçsin prezervatiften? Abuk sabuk kafalar ya. Madem şüphen var ne diye elalemin başını yakıyorsun? Terbiyesizlik başka bir şey değil.prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yok
hayır, bilmiyor söyleyemedim tepkisinden dolayıPeki partneriniz böyle bir test vereceğinizi biliyor mu ?
Ne olursa olsun riskli bir durum.
hpv yoktu. prezervatif koruyor diye o yüzden ona ben aldırttım
Gerçekten bravo sizehayır, bilmiyor söyleyemedim tepkisinden dolayı
smear hpv testim var çünkü. hepsine baktırmıştım ihtimal olmasa bile pimpirik biri olduğum için tüm kontrollerimi yaptırıyorum cinsel olarak yaşantım olduğu için vermiştimnereden biliyorsun olmadığını?
Allah bildiği gibi yapsın senihayır, bilmiyor söyleyemedim tepkisinden dolayı
smear hpv testim var çünkü. hepsine baktırmıştım ihtimal olmasa bile pimpirik biri olduğum için tüm kontrollerimi yaptırıyorum cinsel olarak yaşantım olduğu için vermiştim
ortada hastalık bulaştırma durumu yok. bu tepkiniz neden?Allah bildiği gibi yapsın seni
Bulaştırma durumu yoksa hamilelik durumu da yok anladın mı? Prezervatife rağmen hamile miyim diye konu açıp duruyorsun ya? İşte böyle bir ihtimal varsa hastalık bulaştırma ihtimali de var. Anladın?ortada hastalık bulaştırma durumu yok. bu tepkiniz neden?
ben ihtimali söyledim ilgisi var tabi ki, prezervatif ile hamile kalınıyorsa hastalık da bulaşabilir kesin konuşamazsınız. İlk birlikteliğim de dememiş ayrıca uzun süredir ilişkiye girmedim demişOnunla ne ilgisi var şimdi? Hem ilk birlikteligim demiş.
ikisi aynı şey değil forumda prezervatife rağmen hamile kalanlar olduğunu yazmıştı bu nedenle açtim bu konuyu hastalık konusu bambaşka bir durumBulaştırma durumu yoksa hamilelik durumu da yok anladın mı? Prezervatife rağmen hamile miyim diye konu açıp duruyorsun ya? İşte böyle bir ihtimal varsa hastalık bulaştırma ihtimali de var. Anladın?
okb ve anksiyetem var ilaç kullanıyorum. hiv testini bu kişiden önce verdim ama doktorum şimdilik doğru sonucu vermeyeceğini 3 ay sonra net sonuç alacağımı söyledi hiv testini bu ilişki nedeniyle vermedimHastalık bulaştırma yoksa hiv testi neden oluyorsun? Bu kadar takıntı yapacaksan gerçekten uzak dur bu işlerden. Anksiyete, okb ne ararsan çevirir kafanda sürekli kurgularsın. Milyonda bir ihtimali bile olabilecek bir şey zannedersin. Testlerini ol, sonra cinsellikten uzak dur, benim yorumum bu.
Sana 50 kere bilemeyiz dedi insanlar test yaparsın olur biter daha soracak mısın. Hem prezervatif kesin koruyor diyorsun hem de hiv testi yaptıracağım diyorsun. Ne dediğin belli değil.ikisi aynı şey değil forumda prezervatife rağmen hamile kalanlar olduğunu yazmıştı bu nedenle açtim bu konuyu hastalık konusu bambaşka bir durum
hiv testini bu ilişki nedeniyle vermedim. şüpheli durumdayım geçmişte bir kez verdim ama doktorum şuan net bir sonuç olmayacağını ve 3 ay sonra vermem gerektiğini söyledi. olay buydu yani hastalık olayıSana 50 kere bilemeyiz dedi insanlar test yaparsın olur biter daha soracak mısın. Hem prezervatif kesin koruyor diyorsun hem de hiv testi yaptıracağım diyorsun. Ne dediğin belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?