Hamilelik paranoyası (Korunduk)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yok

prezervatifle hiv bulaşma ihtimali yok
Bundan bu kadar eminsen, hamilelik ihtimali de yok demen lazım mantıken. Ne diye konu açıp duruyorsun? Virüs bulaşı olmadıysa sperm nasıl geçsin prezervatiften? Abuk sabuk kafalar ya. Madem şüphen var ne diye elalemin başını yakıyorsun? Terbiyesizlik başka bir şey değil.

ortada hastalık bulaştırma durumu yok. bu tepkiniz neden?
Bulaştırma durumu yoksa hamilelik durumu da yok anladın mı? Prezervatife rağmen hamile miyim diye konu açıp duruyorsun ya? İşte böyle bir ihtimal varsa hastalık bulaştırma ihtimali de var. Anladın?

Onunla ne ilgisi var şimdi? Hem ilk birlikteligim demiş.
ben ihtimali söyledim ilgisi var tabi ki, prezervatif ile hamile kalınıyorsa hastalık da bulaşabilir kesin konuşamazsınız. İlk birlikteliğim de dememiş ayrıca uzun süredir ilişkiye girmedim demiş aman Banane sevgilisi düşünsün zaten

Bulaştırma durumu yoksa hamilelik durumu da yok anladın mı? Prezervatife rağmen hamile miyim diye konu açıp duruyorsun ya? İşte böyle bir ihtimal varsa hastalık bulaştırma ihtimali de var. Anladın?
ikisi aynı şey değil forumda prezervatife rağmen hamile kalanlar olduğunu yazmıştı bu nedenle açtim bu konuyu hastalık konusu bambaşka bir durum

Hastalık bulaştırma yoksa hiv testi neden oluyorsun? Bu kadar takıntı yapacaksan gerçekten uzak dur bu işlerden. Anksiyete, okb ne ararsan çevirir kafanda sürekli kurgularsın. Milyonda bir ihtimali bile olabilecek bir şey zannedersin. Testlerini ol, sonra cinsellikten uzak dur, benim yorumum bu.

okb ve anksiyetem var ilaç kullanıyorum. hiv testini bu kişiden önce verdim ama doktorum şimdilik doğru sonucu vermeyeceğini 3 ay sonra net sonuç alacağımı söyledi hiv testini bu ilişki nedeniyle vermedim

ikisi aynı şey değil forumda prezervatife rağmen hamile kalanlar olduğunu yazmıştı bu nedenle açtim bu konuyu hastalık konusu bambaşka bir durum
Sana 50 kere bilemeyiz dedi insanlar test yaparsın olur biter daha soracak mısın. Hem prezervatif kesin koruyor diyorsun hem de hiv testi yaptıracağım diyorsun. Ne dediğin belli değil.

Sana 50 kere bilemeyiz dedi insanlar test yaparsın olur biter daha soracak mısın. Hem prezervatif kesin koruyor diyorsun hem de hiv testi yaptıracağım diyorsun. Ne dediğin belli değil.
hiv testini bu ilişki nedeniyle vermedim. şüpheli durumdayım geçmişte bir kez verdim ama doktorum şuan net bir sonuç olmayacağını ve 3 ay sonra vermem gerektiğini söyledi. olay buydu yani hastalık olayı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…