Hamilelik paranoyası (Korunduk)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prezervatif amacı zaten takılıyken gelmesi yani bilginiz yoksa ilişkiye de girmeyin.
uzun bir süre ilişkim olmamıştı ve geçmişte çok korunan biri değildim o yüzden yırtık durumu olduğunda vs her insan anlar mı ya da gözle farkedilir mi bilmiyorum korunarak hamile kalanları da duyunca biraz merak ettim o yüzden. ilişkiden sonra kasık ve karın ağrım oldu ilk kez kas ağrısı şekilde bugün de devam ediyor

Ee bu mantıkla dünyadaki kimse ilişkiye giremez ki.

hiv testini bu ilişki nedeniyle vermedim. şüpheli durumdayım geçmişte bir kez verdim ama doktorum şuan net bir sonuç olmayacağını ve 3 ay sonra vermem gerektiğini söyledi. olay buydu yani hastalık olayı
O zaman ilişkiye girmek için 3 ay bekleyecektin bu ne sorumsuzluk ya.

Baştan söyleyeyim sen benim kızım ya da kardeşim olsan sana sağlam bir dayak atar ve seni kapıya atardım. 5 kuruş para da vermezdim. senin yolun yol değil.

elli kere başlık açtın bu forumda. sonunda gebelik şüphesiyle de başlık açtın. bundan sonraki başlığın muhtemelen hamileyim, babası sahip çıkmıyor, olacak. ya da hamile kaldım evlendim kocam beni sokağa attı vb.

burda yazdıklarımdan dolayı beni linçlemeden önce konu sahibinin önceki başlıklarını hızlıca okuyunuz.

ailen seni okuyasın diye başka bir şehire yollamış. dandik bir bölümde sırf aileden uzak olmak için okuyorsun. pardon, okumuyorsun. okuldan çok o erkek senin bu erkek benim milletin yatağına giriyorsun. öğrencisin sen henüz. yaşın da küçük. ne bu azgınlık ya. sonra sağda solda başınıza iş geliyor, arkanızdan ah vah ediyoruz. saç baş yolduracak cinsten birisin sen. iflah olmazsın bu saatten sonra ne desek boş.

ne ara sevgili yaptın da yatağa girdin. daha dün seni uyarmadık mı. madem görüşlerimizi dikkate almayacaksın neden sürekli başlık açıyorsun. aklını başına almazsan başına büyük işler gelir..

ilişkiden sonra belirti olmaz.en az 10, 15 gün geçmesi gerekir.o da belki.aylarca belirti bile vermeyen hamilelikler oluyor.simdi sen bunu da takıntı yaparsın ama tam tersine ondan bundan mânâ çıkartma diye söylüyorum.

Hiv’den korkuyorsan evlenene kadar ilişkiye girmeyeceksin nikah işlemleri için her iki tarafa da test yapıyorlar
hiv konusundan artık korkmuyorum çünkü yapabileceğim birşey yok. hiv konusu bu ilişkiden önceydi ama 3 ay sonra tekrar test vermem gerekiyor şuan şüpheli durumdayım net sonuç almadım. pozitif gelirse de doktorum korkmamamı tedavisi olduğunu söyledi. bu ilişkide korundum bu nedenle

soru sordum alt tarafı. ilişki yaşamak için evlenmek mi zorundayım? tek gecelik ilişki yaşayanlar da var. bunları yapanlara da kötü gözle mi bakıyorsunuz? benim çevrem beni yargılamıyor. ailemden uzakta olmak için gelmedim buraya. derslerim de gayet iyi. ailem de muhafazakar ya da baskıcı biri değil, geçmişte bir ilişki yaşadığımı biliyor ailemden biri. dayak falan da yemedim.

İlişki yaşamak için evlenmek zorunda değilsin ama bilinçli olmak zorundasın. Burda yazdıklarına göre de sende o bilinç yok.

Sana denk gelen doktorlarda ilginç hivden korkma tedavisi mi var dedi
Tedavisi önür boyu süren bir hastalık en ufak bir aksatmada kendini hızla yeniler.

Ayrıca prezervatif olsa bile %100 korumaz hastalıktan.

Lütfen kendine değer ver bunu önceki konularını takip eden biri olarak söylüyorum.

Çok gençsin bu kadar hızlı yaşamak ilerde piskolojni bozacaktır.

Gebeliklik bir durum yok ki.kız gayet bilinçli bir şekilde korunmuş zaten.gördüğün gibi sonunu başını da takıntı derecesinde düşünüyor.18 yaşından büyük birinin kişiyle yattığı kınama meselesi olamaz.sırf âhlakçılık yaptığınız.klasik anne modeli.hem herkes öyle çok ciddi üst düzey bölümler okumak zorunda değil.dandik demişsiniz ama kime göre neye göre yani? Ben de iki senelik okudum memur oldum.gayet de üniversite hayatı yaşayayım, göreyim, geçireyim, istediğim hayatı yaşayayım diye üniversite okunabilir.

Her şeyin yeri, zamanı ve usulü var. sen daha geçen gün hiç tanımadığın birine o.ral yapıp da hayat kadını muamelesi görmedin mi? bu ne gurursuz, bu ne düşük seviyeli bir yaşam. insan ilişki yaşayacağı kişiyi tanır, sever, hasta mı sağlıklı mı bilir öğrenir. sen muhtemelen internetten tanışıp tanışıp sevişiyorsun. kim olduğu belli değil. kendin de zaten muhtemelen hastalık kapmışsın ki kasıkların sızlıyor. kesin cinsel bir hastalık vardır sende. erkeklerin de canına minnet. bedava seks. sen et, onlar kasap. neyini savunuyorsun bu hayatının?

gören de tek eşlisin ve sevgilinle sevişiyorsun sanır. ayrı ayrı erkeklerle ilgili tüm başlıkların. kimin kim olduğu belli değil. bunun nesi normal? ülke cinsel hastalıktan geçilmiyor sizin yüzünüzden. yürüyen virüs gibisiniz. hayır canım bu medeniyet değil. kedi köpek bile cinsellik için çaba sarf ediyor, eşini seçiyor. sizin gibi iki gün sohbet edip üçüncü gün yatağa girmiyor.

herkes yargılamış gerçekten bilinçli olmasam korunmam. takıntı düzeyine getirdim sadece içimi rahatlatacak birşey duymak istedim burda da prezervatif ile hamile kalanları duyunca bu nedenle sordum. prezervatifi ek olarak karşı tarafa eğer bende birşey varsa ona da geçmesin diye ben ona aldırttım korunalım dedi. ahlakçılık yapıyorlar ama 35 yaşında bilinçli bir ablam var ve kendisine ilişki yaşadığımı söylemiştim geçmişte ne dayak yedim ne de kötü söz işittim. derslerimle de ilgileniyorum giriyorum derslerime. cinsel hayatı olan biriyim ama ne kendimi ne de başkasını riske atmak istemiyorum zaten herkes ahlaksızmışım gibi yorumlar atmış

size göre anormal işte. bana göre bu ahlaksızlık değil. size göre tüm böyle yapan insanlar ahlaksız ve kötü o zaman kendi hayata bakış açınıza göre.

size göre anormal işte. bana göre bu ahlaksızlık değil. size göre tüm böyle yapan insanlar ahlaksız ve kötü o zaman kendi hayata bakış açınıza göre.
O mesajda yazan tipte kişilerle görüşme ama gerçekten.o kadarı da kendine saygısızlık.ahlâkla ilgisi yok.

Bu kadar şüphe çeken ilişki kimdi? Neresinden süphelendin yani?.birşey çıkacağını sanmıyorum.düşük ihtimaller ama bu kadar uç noktadaki kişilerle birlikte olma.

Bir kadının birden çok partnerinin olması ahlaksızlık kusura bakmayın. Bugün şunla yatayım yarın ona oral yapayım önüme gelenden hastalığı saklayayım. Ahlaklı olduğunuzu düşündüren ne ?

Bu kadar şüphe çeken ilişki kimdi? Neresinden süphelendin yani?.birşey çıkacağını sanmıyorum.düşük ihtimaller ama bu kadar uç noktadaki kişilerle birlikte olma.
o da cinsel olarak aktif biriydi duygusal birşey yoktu aramızda. oral ilişki oldu sadece. ilişkiden sonra kendisi geçmişte hiv pozitif biri ile görüştüğünü ve 1 hafta sonra test verdiğinde negatif olduğunu söylemişti ancak tekrar test vermemişti. bende bu nedenle o oral ilişkiden 4 hafta test verdim, negatif geldi ancak doktorum 4 haftada doğru sonucun çıkmayacağını ve 3 ay sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…