- 16 Ağustos 2024
- 3.395
- 6.626
- 78
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
Böyleyseniz olmamış, gerçekten ne gebelikten nede hivden korkmuyorsunuz. Korksanız bu durumda olmazsınız.Her şeyin yeri, zamanı ve usulü var. sen daha geçen gün hiç tanımadığın birine o.ral yapıp da hayat kadını muamelesi görmedin mi? bu ne gurursuz, bu ne düşük seviyeli bir yaşam. insan ilişki yaşayacağı kişiyi tanır, sever, hasta mı sağlıklı mı bilir öğrenir. sen muhtemelen internetten tanışıp tanışıp sevişiyorsun. kim olduğu belli değil. kendin de zaten muhtemelen hastalık kapmışsın ki kasıkların sızlıyor. kesin cinsel bir hastalık vardır sende. erkeklerin de canına minnet. bedava seks. sen et, onlar kasap. neyini savunuyorsun bu hayatının?
gören de tek eşlisin ve sevgilinle sevişiyorsun sanır. ayrı ayrı erkeklerle ilgili tüm başlıkların. kimin kim olduğu belli değil. bunun nesi normal? ülke cinsel hastalıktan geçilmiyor sizin yüzünüzden. yürüyen virüs gibisiniz. hayır canım bu medeniyet değil. kedi köpek bile cinsellik için çaba sarf ediyor, eşini seçiyor. sizin gibi iki gün sohbet edip üçüncü gün yatağa girmiyor.
etki eder mi şimdi alsam? Ella mı alayımErtesi gun hapi icin yine de, ne olur ne olmaz
Ne zaman oldu ki birlikteliğinizetki eder mi şimdi alsam? Ella mı alayım
Hayır prezervatifde hiv den korumuyor Mağlesef bunu bana 4 farklı doktor söyledi .
hiv testi. hiv prezervatifle bulaşması sıfır ihtimal. kendisi korunmadan istedi hatta ben aldırdım kendisine
dün öğlen 3-4 gibiNe zaman oldu ki birlikteliğiniz
Konudan midem bulandı yemin ediyorum. Bunun gibi sorumsuzlar yüzünden bu dünyada ne hiv biter ne hpv. Ondan sonra kadınların başı yanıyor işte, rahim ağzı kanseri mi oldum, hastalık mı kaptım diye. Erkeğe bir şey olduğu yok. Beddua etmekten başka bir şey yapamıyorum.
Dün kullansaydınuz keşkedün öğlen 3-4 gibi
bugün alsam etki eder mi?Dün kullansaydınuz keşke
Evet evet ben karıştırdım hiv bana göre daha kötü ama böyle bir şüphe ile keşke bu işlere kalkışılmasa ve kimsenin geleceği sağlığı çöpe atılmasa .hpv preservatifde olsa korumuyor.HPV ile karıştırıyor olmayasınız? çünkü HIV'den tek korunma yöntemi zaten bu.
o da cinsel olarak aktif biriydi duygusal birşey yoktu aramızda. oral ilişki oldu sadece. ilişkiden sonra kendisi geçmişte hiv pozitif biri ile görüştüğünü ve 1 hafta sonra test verdiğinde negatif olduğunu söylemişti ancak tekrar test vermemişti. bende bu nedenle o oral ilişkiden 4 hafta test verdim, negatif geldi ancak doktorum 4 haftada doğru sonucun çıkmayacağını ve 3 ay sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi.
Aç internetten prospektüsünü oku etki eder mi etmez mi ona da biz mi bakalımbugün alsam etki eder mi?
partnerinizde olmadığını nasıl biliyorsunuz?
Hamilelik olsa bile dış gebelik ihtimalini artırıyor ilişkiden bir gün sonra kullanılan ilaçlarbugün alsam etki eder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?