- 27 Haziran 2021
- 88
- 25
- 8
- 26
- Konu Sahibi dalgicbayan
-
Merhaba, bende aynı başlıkta konu açtım, tuhaf bir umudum vardı ama olmadı. Soğan kürü bakıp onu yapacağım, her gece her aklıma gelişinde hepimize dua ediyorum, sizde dua edin olur mu, RABBIM kucağımızi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile doldursunBu ay da olmadı..
Dün de konu açmıştım galiba kasık ağrım şişkinlik bel ağrım var adetime 10 gün var daha diye bugün test yaptım kasık ağrılarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama negatif çıktı bu ay da olmadı Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar...
Kaç aydır deniyorsunuz? İnan buraya yazıyorum bir kaç kişi bile cevap yazıyor ya o kadar kendimi rahatlamış hissediyorum ki allahim görüyor biliyorum içimizi soğan Kürü duymuştum ama nasıl birsey olduğunu hiç arastirmadimMerhaba, bende aynı başlıkta konu açtım, tuhaf bir umudum vardı ama olmadı. Soğan kürü bakıp onu yapacağım, her gece her aklıma gelişinde hepimize dua ediyorum, sizde dua edin olur mu, RABBIM kucağımızi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile doldursun
sogan kürünun zararı varmı acaba bende denemek istiyorum baya bi baktım kime şifa olmus benegi olmus kimin adet düzeni değişmiş erken gelen gec gelen olmus sasırdım bende ne yaoacagımıMerhaba, bende aynı başlıkta konu açtım, tuhaf bir umudum vardı ama olmadı. Soğan kürü bakıp onu yapacağım, her gece her aklıma gelişinde hepimize dua ediyorum, sizde dua edin olur mu, RABBIM kucağımızi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ile doldursun
aynen daha erken negatif cıkması çok normal ovulasyon takibi yapıyorsunuz çatlama gününden 17 gün saymanız lazımBu ay da olmadı..
Dün de konu açmıştım galiba kasık ağrım şişkinlik bel ağrım var adetime 10 gün var daha diye bugün test yaptım kasık ağrılarım adet olacakmışım gibi ağrıyor ama negatif çıktı bu ay da olmadı Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar...
Umutlu ol canım benim her şeyin bi zamanı varBu ay da olmadı..
Catlama gününü nasıl hesapliyorsunuz peki bana tarif edebilir misiniz rica etsem ilk hamileliğim olacak hep duyma yada İnternet bilgisiyle hareket ettim benaynen daha erken negatif cıkması çok normal ovulasyon takibi yapıyorsunuz çatlama gününden 17 gün saymanız lazım
Rabbim tüm kadınlarımıza sabır güç versin varsın bebeğim olmasın ama eşim sagolsun öyle değil mi :)Umutlu ol canım benim her şeyin bi zamanı varAllah büyük rabbim en kısa zaman da nasip eder inşallah
Öyle canım benim Allah sağlık versinRabbim tüm kadınlarımıza sabır güç versin varsın bebeğim olmasın ama eşim sagolsun öyle değil mi :)
Gulumseyeceksiniz belki bu dediğime ama iki gündür açıp bakıyorum göğüslerime değişiklik olmuş mu diye delirdim iyice allahim görüyor artık aynen biraz erken yaptım galiba erken gebelik testi aldık belki farkeder dedim de değişen bisi olmadıCanım daha on gün var çok doğal negatif çıkması çok erken daha moral bozma o yüzden benim bugün bat günü ve testim negatif çıktı ama hala başlamadı kanamam ve göğüslerimin uçları özellikle aşırı sızlıyor ara ara ağrılarım oluyor kırmızıyı görene kadar umut ediyoruz öyle yelkenleri hemen suya indirmiyoruz
Hepimiz aynıyız sanırım ben de on gündür sürekli açıp elleyip duruyorumGulumseyeceksiniz belki bu dediğime ama iki gündür açıp bakıyorum göğüslerime değişiklik olmuş mu diye delirdim iyice allahim görüyor artık aynen biraz erken yaptım galiba erken gebelik testi aldık belki farkeder dedim de değişen bisi olmadı
ovuslayon testi ile suan altada yüklüyorum bakarsanız benim testlerim ama malesef bu ay olmadı gebelik testleri gibi ama lh seviyesini ölcüyor yunurtlama oldugunda lh seviyesi en üst düzeye cıkıyor ya c bolgesi t bölgesinden daha koyu oluyor yada c kadar koyu oluyor ogunj degerlendiriyoruz sonra ertesi gün testi yapmaya devam ediyoruz catlamayı yakalamak için çatlama oldugunda t bölgesi zaten silikleşeçek ve o siliklesme çatlamamın oldugunu gösteriyor ve çatlama günüde dahil sonraki iki günüde degerlendiriyoruzCatlama gününü nasıl hesapliyorsunuz peki bana tarif edebilir misiniz rica etsem ilk hamileliğim olacak hep duyma yada İnternet bilgisiyle hareket ettim ben
Evet anladım:) elinize sağlık yazmışsınız o kadar bende Bi öyle deneyeyim bende şey yapıyorum pepapp uygulaması var ya ordan takip ediyorum 3 ay oldu korunmayı bırakalı daha biz ama 3 ay da 4 er 4 er geri çekti adetim düzensiz oldu 20 22 gün de bir oluyor artıkovuslayon testi ile suan altada yüklüyorum bakarsanız benim testlerim ama malesef bu ay olmadı gebelik testleri gibi ama lh seviyesini ölcüyor yunurtlama oldugunda lh seviyesi en üst düzeye cıkıyor ya c bolgesi t bölgesinden daha koyu oluyor yada c kadar koyu oluyor ogunj degerlendiriyoruz sonra ertesi gün testi yapmaya devam ediyoruz catlamayı yakalamak için çatlama oldugunda t bölgesi zaten silikleşeçek ve o siliklesme çatlamamın oldugunu gösteriyor ve çatlama günüde dahil sonraki iki günüde degerlendiriyoruzayy uzun oldu ama rlimden geldiğince anlatmaya calsıtım
Bende öyle yapacağım artık pişman oldum keşke yapmasaydım bugün diye adetim geçirirse öyle yapalım yoksa stres de çok etkiliyor galibaHepimiz aynıyız sanırım ben de on gündür sürekli açıp elleyip duruyorumben kendimde tonlarca belirti buldum ama ııııhh olmadı testlere 1 hafta kala başladım moral bozmaktan başka işe yaramadı önümüzdeki ay hiç erken test almayacağım adetim gecikirse eğer kaset test alıp yapacağım çok moralimi bozdu bu negatif görmeler
Henüz adetine 10 gün varsa negatif olması için erken bence çünkü biz tüp bebek sürecindekiler bile transfer den sonra 12. Gün test yapıyoruz adet gününe kadar herşey değişebilirBu ay da olmadı..
3 aydır deniyoruz daha ben biraz sabirsizim rabbim hepimize sabır güç versin inşallah bakalım 9 10 günde virseyler değişir belkiHenüz adetine 10 gün varsa negatif olması için erken bence çünkü biz tüp bebek sürecindekiler bile transfer den sonra 12. Gün test yapıyoruz adet gününe kadar herşey değişebilir
İnan ben 3 yıldır deniyorum her adet olduğunda yıpranıyor insan ama elbet vakti saati gelince olucak ve emin ol 10 güne herşey değişebilir tüp bebekte 8. Gün testde negatif olup 10. Gün pozitif e dönen var normal gebeliklerde en erken adete 3 gün varken test yapılmalı zor ama sabretmek lazım3 aydır deniyoruz daha ben biraz sabirsizim rabbim hepimize sabır güç versin inşallah bakalım 9 10 günde virseyler değişir belki
İnan ben 3 yıldır deniyorum her adet olduğunda yıpranıyor insan ama elbet vakti saati gelince olucak ve emin ol 10 güne herşey değişebilir tüp bebekte 8. Gün testde negatif olup 10. Gün pozitif e dönen var normal gebeliklerde en erken adete 3 gün varken test yapılmalı zor ama sabretmek lazım
Rabbim yardimcin olsun güzel kardeşim hiç umudum yok bu ay sadece folik asit denilen hapı kullandım diye umitlendim birde üstüne kasık ağrım başlayınca ama adet agrisi gibi olmuyo diyor herkes benim galiba gene erken adet günüm geliyor Allah biliyor artıkİnan ben 3 yıldır deniyorum her adet olduğunda yıpranıyor insan ama elbet vakti saati gelince olucak ve emin ol 10 güne herşey değişebilir tüp bebekte 8. Gün testde negatif olup 10. Gün pozitif e dönen var normal gebeliklerde en erken adete 3 gün varken test yapılmalı zor ama sabretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?