Gebeliğe Hazırlık Hamilelik planlaması:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Omega 3 le d vitamini de al ve denemeye devam hiç doktor a gittin mi yumurtalıklarına ve hormonlarına baktılar mı umudu yitirmek yok olana kadar devam olmazsa tedavi yöntemleri çok Allah ın izniyle

Omega 3 le d vitamini de al ve denemeye devam hiç doktor a gittin mi yumurtalıklarına ve hormonlarına baktılar mı umudu yitirmek yok olana kadar devam olmazsa tedavi yöntemleri çok Allah ın izniyle
Geçen ay pembe ile başlayan çoğalan ara kanama oldu gittim doktora Bi sorun yok dedi folik asit yazdı bu ay kanama olmadı kist falan hiç bisey yok dedi vitaminler için doktora gidip yazdırmam gerekiyor mu yoksa eczaneden direkt alabilir miyim ki

O zaman sıkıntı yok denemeye devam omega 3 le d vitamini yumurta kalitesini artıriyor benim tüp Bebek doktorum gebelik elde edene kadar bunları kullanıcan demişti daha önce de 2 aşılama oldu o zaman da hep kullandım gerçi kelin ilacı olsa başına sürer ama herkeste aynı olmuyor kimisi hemen hamile kalıyor kimisi böyle bekliyor ama inan birgün olucak enerjini koru yeterki

Ve direk eczane den alabilirsin

Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda en güzel haberler seninle olsun çok yeni daha denemeye başlayalı bizim insan heyecanlanıyor birde vitamin i deneyeyim bakalım olması da Allah'tandır olmamasida

Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda en güzel haberler seninle olsun çok yeni daha denemeye başlayalı bizim insan heyecanlanıyor birde vitamin i deneyeyim bakalım olması da Allah'tandır olmamasida
İnşallah çok bekletmetmeden gelir bebişin

Merhaba. Burda 2 pozitif gün var. Biri yumurtlama , diğeri çatlama günü mü? Benim bildiğim yumurtlamadan sonra 12 ile 24 saat arasında çatlama oluyor ama sizin arada 2,3 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…