İçimi eritiyosun MelindaBakılmadı ona
Yarın gideceğim canım randevum vardı eski doktoruma
En ufak umut vermedi ondan olabilir
Devlette mi gidiyorsunuz ozelemi bazen dr saglikli cocuklarida eli kolu yok diyorlar almak istiyorlar bizim akrabanin basina geldi kesinlikle saglikli degil sonlandir dendi dogurdu kadin hicbirseyi yoktu cocugunBakılmadı ona
Ya hissettiğim garip bi durum yok yani sadece adet ağrısı çoook azBelirtin var mı varsa yap istersen
12 gün geçmişşşyumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse test yap bence :)
Umudum yok artıkİçimi eritiyosun MelindaAma yine diyorum bak bunların hepsini unutturacak allah sana. Belki sana da iğne başlayacaklar bidahakine. Genetik araştırmaya gidince bebekte bi kromozomal sıkıntı varmı ona bakarlar.
Özele gidiyorum iki doktorum da öyle ikisi de ultrason bilgisi çok iyi doktorlar, bana uzun uzun gösterdi ve anlattı kese keseye benzemiyor icinde dogru duzgun bisey yok ve ustunde aktif kanama alanı var ayrıca kese aşağıya doğru yer degistirmis gecen haftaya göre.kendiliginden dusuk icin cok beklememi önermedi bir de bebegi genetiğe gondermek istiyor, ben de istiyorum zatenDevlette mi gidiyorsunuz ozelemi bazen dr saglikli cocuklarida eli kolu yok diyorlar almak istiyorlar bizim akrabanin basina geldi kesinlikle saglikli degil sonlandir dendi dogurdu kadin hicbirseyi yoktu cocugun
Kuzu bence sana coraspirin az geldi. İğne başlatabilirler sana ama bence bir de eşin spermiogram versin çok kolay bi işlem o da baktırsın belki takviye bişeyler verirler ona daKeske oyle olsa ama kesin ve net canım maalesefRegen_
Umudum yok artık
Özele gidiyorum iki doktorum da öyle ikisi de ultrason bilgisi çok iyi doktorlar, bana uzun uzun gösterdi ve anlattı kese keseye benzemiyor icinde dogru duzgun bisey yok ve ustunde aktif kanama alanı var ayrıca kese aşağıya doğru yer degistirmis gecen haftaya göre.kendiliginden dusuk icin cok beklememi önermedi bir de bebegi genetiğe gondermek istiyor, ben de istiyorum zaten
Canım yaaa üzülme ne olurBakılmadı ona
Hepimiz aynı acıları yaşayıp “kürtajdan sonra hamilelik planlayanlar” olarak geldik buraya. Biz derttaş olduk burda içimizi döküyoruz asla öyle düşünmeCanlarım burayı iç karartıcı şeylerle doldurmayayım daha fazla
Evettt katılıyorum, ben yaşamadım böyle şeyler ama yaşayabilirim, her birimiz adayızHepimiz aynı acıları yaşayıp “kürtajdan sonra hamilelik planlayanlar” olarak geldik buraya. Biz derttaş olduk burda içimizi döküyoruz asla öyle düşünme
Sacmalama biz burda dertleşmek için varız. İyi günde beraberdik bugünde de beraberiz.Canlarım burayı iç karartıcı şeylerle doldurmayayım daha fazla
Tamam canım sen kendini yıpratma lütfen Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin sanaCanlarım burayı iç karartıcı şeylerle doldurmayayım daha fazla
O zaman bekle canım reglin geçsin öyle yap testiYa hissettiğim garip bi durum yok yani sadece adet ağrısı çoook az
Ayy bende öyle yapmak istiyorum aslında ama merakkk işteO zaman bekle canım reglin geçsin öyle yap testi
Vardir bundada bir hayir canim sen saglikli olda verende allah alanda her halimize sukretmemiz lazim en azindan hamile kalabiliyorsun caresiz olanlar var diyelim cok gecmis olsun canimKeske oyle olsa ama kesin ve net canım maalesefRegen_
Umudum yok artık
Özele gidiyorum iki doktorum da öyle ikisi de ultrason bilgisi çok iyi doktorlar, bana uzun uzun gösterdi ve anlattı kese keseye benzemiyor icinde dogru duzgun bisey yok ve ustunde aktif kanama alanı var ayrıca kese aşağıya doğru yer degistirmis gecen haftaya göre.kendiliginden dusuk icin cok beklememi önermedi bir de bebegi genetiğe gondermek istiyor, ben de istiyorum zaten
icimiz kararmiyor canim insaniz uzuluyoruz hepimizin basina bir takim olaylar geldi bir cogu gibi ha deyince hamile kalamadik olanlar ya sagliksiz yada dis gebelik oldu burada derdimizi paylasip bizim gibi olanlarla umut ariyoruz sen rahat ol bizleri dusunme bu donemindeCanlarım burayı iç karartıcı şeylerle doldurmayayım daha fazla
Canım çok zor bir durum ben de yakin zamanda düşük yaptım bu ikinciyse daha da zordur Allah gönlüne ferahlık versin bir an önce sağlıklı bir evlada kavuştursun ama sperm dna hasarına bir baktirin canım yaa benim eşimde var doktor gebelik olsa bile düşükle sonuçlanır demişti hatta düşen tutmayan tüp bebeklerden sonra da yapıyorlar bu testiBakılmadı ona
Bence yap varsa kesin çıkar yoksa da sabirsizlanmamus olursun12 gün geçmişşş
Igne de yapıldı canım sonra kanama olduğu için kesildi ama maalesef yine de işe yaramamışKuzu bence sana coraspirin az geldi. İğne başlatabilirler sana ama bence bir de eşin spermiogram versin çok kolay bi işlem o da baktırsın belki takviye bişeyler verirler ona da
Gebelik icin uğraşanlar var gebe olanlar kimseyi kötü etkilemek istemiyorum yazmayacağım bir süreHepimiz aynı acıları yaşayıp “kürtajdan sonra hamilelik planlayanlar” olarak geldik buraya. Biz derttaş olduk burda içimizi döküyoruz asla öyle düşünme
Allah düşmanıma böyle acı yaşatmasınEvettt katılıyorum, ben yaşamadım böyle şeyler ama yaşayabilirim, her birimiz adayız
erken gebelik mi yapmalıyım canım?Bence yap varsa kesin çıkar yoksa da sabirsizlanmamus olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?