Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam araştırıp yaptıralım canım çok teşekkür ederim

üzülme sen, vardır bunlarında bir amacı elbet. yaşın kaç kuzum senin?

üzülme sen, vardır bunlarında bir amacı elbet. yaşın kaç kuzum senin?
Ben geç evlendim ve anca çocuk düşünebildik yaşım 34 oldukça geç yani, 2 gebelik oldu ikisi de hüsranla sonuçlandı, artık sadece yaş yüzünden sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım, halbuki doktorlar rahmin ve yumurtalarin çok güzel demişti, eşimin spermiograminda da hiçbir sorun yoktu. Demek ki bunlar da yetmiyormuş

evet canım tehlikeli yaş grubuna girmeye başlamışsın ama hiç üzülme inan etrafımda 15 tüp bebek denemesinden sonra bebeği olanlar, 40 yaşında hamile kalanlar var. Hamile kalmak o kadar zor bir süreç ki zaten biz mucize yapmaya çalışıyoruz. ama sen yaşını takmamalısın çünkü menapoz vs. olmadığı sürece her zaman umut vardır. Genetik problem falan yoksa aslaaa üzülme her şeyin çaresi var daha yolun başındasın

Ben inan ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok çok üzüldüm
Güzel haberler beklerken
Allahım sana sabır versin
Ne denir ki en başa döndüm şubat ayına....
Genetik testlerimizi yaptırmıştık bozukluk çıkmamıştı, hayırlısı değilmiş ne diyeyim

Merhaba benim de erken doğum oldu ve sebebi bilinmiyor ilk gebeliğim de ikincisin de de aynı olur diye cok korkuyorum
Korkmayın inşaallah olmaz hamile kaldığınızda doktorunuzdan rica edin sizi perinatologa yönlendirin perinatolok çok detaylı bakıyor inceliyor belki rahim ağzı yetmezliği vardır yani kısadır o yüzden doğum olmuş olabilir bu yüzden dikiş atabilirler bunu her doktor ne yazikki farkedemiyor bu yüzden iyi bir doktorla ilerleyebilir sin canım korkman normal ben hamileyim ama diken üstündeyim aynısını yasarmiyim diye bu konuda haklısın ama bebeğin için bunu yeniden dene ve yeniden pes etme yani rabbim sanada hayırla sağlıkla versin

melinda- canım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın seni o kadar iyi anlıyorum ki ne söylersen söyleyim seni teselli etmekte yetersiz kalır inşaallah bir daha yaşamazsın böyle bir olay

Evet bir perinatoloğu aradım dikiş atarız demişti inş siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza siz de rahim ağzı yetmezliği mi var kaçıncı haftadasınız

Evet bir perinatoloğu aradım dikiş atarız demişti inş siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza siz de rahim ağzı yetmezliği mi var kaçıncı haftadasınız
Bende doktorlar birşey bulamıyor canım ne yazikki şuan 9. Haftaya girdim aminn Allah razı olsun

Genetik testlerimizi yaptırmıştık bozukluk çıkmamıştı, hayırlısı değilmiş ne diyeyim
Şu an tüylerim diken diken
Teselli edebileceğim tek sözüm yok
Ama biliyorum ki sen çok güçlü bir kadınsın
Atlatacaksın en kısa zamanda eminim

Kuzum benim şu durumda ne sana iyi gelir ne teselli eder bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir bebek verecek inşallah içini ferah tut ayrıca sen bizi düşünme senin derdin bizim derdimiz biz birbirimizi tanımasak da çok iyi dostlar olduk iyi günde nasıl yanyanaksak kötü günlerimizde de Yanyana olmaya devam edeceğiz rabbim bir daha sana böyle birşey yaşatmasın dualarım seninle tez zamanda yavruna kavuştursun rabbim seni inşallah

Gecmis olsun canim tabi biz dr degiliz sanada ne desek teselli olmaz bizim arkadasada 6aylikken dowm sendromlu sakat cocuga nasil bakacaksin dediler bunu diyenlwrde prof ama hicde oyle dogmadi cocuk

Amin inşallah...Çok teşekkür ederim

melinda- canım çok geçmiş olsun
Yaşanması gereken bir sınavınmış öyle düşün
Şuan dikenli yollardan geçiyorsun belki ama sonucunda gül bahçelerine ulaşacaksın sen yeterki pes etme

Bir daha deneyecek gücü bulabilir miyim bilmiyorum çünkü neden bunu yaşadığımı bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…