Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.Maalesef bir sonraki aya kaldı bebiş hayalim.Regl oldum ve kan sulandırıcı ilaç kullanınca etkisi daha fena oldu.Bir hafta ara veriyorum ilaca.

Günaydın kızlar.Maalesef bir sonraki aya kaldı bebiş hayalim.Regl oldum ve kan sulandırıcı ilaç kullanınca etkisi daha fena oldu.Bir hafta ara veriyorum ilaca.
Olsun canım bidsha ki ay cok güzrl olsun inşallah herşey

Kan sulandırıcı pek etkilemiyor aslında regli. İlk defa mı kullanıyorsunuz ? Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum belki vücudum alışmıştır bilemedim. Ama doktorunuz kan sulandırıcı gerek gördüyse sormadan bırakmayın bence. İnşallah bir dahaki aya bebiş gelir.

Teşekkür ederim inşallah.Doktorum söylemişti regl olunca ara verip bitince tekrar başlarsın diye.Benim biraz sıkıntılı oluyor regl dönemlerim.Ilk kez kullanıyorum belki ilk olduğu için olabilir.

Selam kızlar. Benimde bat 12.06 Ağustosta 2 yıllık evli olacağım. Martın başında doğum kontrol hapını bıraktım ama Mart ve Nisanda özellikle gebelik için deneme yapmadık. Nitekim Uygulamaya baktığımda Nisan ayında zaten çok az birlikte olmuşuz eşimle (Haftada 2) Mayısta takvimi takip edip ovülasyonu değerlendireyim dedim ancak reglim erken geldi. Dolayısıyla ovülasyonda kayma yapmış ve tam istediğim gibi değerlendirememiş oldum. Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle takip yaptım ve güzel değerlendirdik. Bakalım BAT günüm yaklaştıkça korkuyorum. İnşallah hepimiz için Haziran güzelliklere vesile olur.

Kızlar günaydın dün kan vermiştim Beta Hcg 518 çıkmış 5. Haftadayım normal görünüyor sizce de normal mi bilenler yazabilir Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş
Gayet normal canım haftaya kese için çağırırlar herhalde Ben de 7. haftadayım Allah izin verdiyse, bugun kontrolüm var

Kızlar günaydın dün kan vermiştim Beta Hcg 518 çıkmış 5. Haftadayım normal görünüyor sizce de normal mi bilenler yazabilir Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş
Benim de sanırım 5 haftalık kuzum Yumurtlamanın üstünden kaç hafta geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…