Labaquick ti canımSen ovulasyon testi hangi marka almistin
Günaydınn canmmGünaydın kızlaaarr
Olsun canım bidsha ki ay cok güzrl olsun inşallah herşeyGünaydın kızlar.Maalesef bir sonraki aya kaldı bebiş hayalim.Regl oldum ve kan sulandırıcı ilaç kullanınca etkisi daha fena oldu.Bir hafta ara veriyorum ilaca.
Kan sulandırıcı pek etkilemiyor aslında regli. İlk defa mı kullanıyorsunuz ? Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum belki vücudum alışmıştır bilemedim. Ama doktorunuz kan sulandırıcı gerek gördüyse sormadan bırakmayın bence. İnşallah bir dahaki aya bebiş gelir.Günaydın kızlar.Maalesef bir sonraki aya kaldı bebiş hayalim.Regl oldum ve kan sulandırıcı ilaç kullanınca etkisi daha fena oldu.Bir hafta ara veriyorum ilaca.
Teşekkür ederim inşallah.Doktorum söylemişti regl olunca ara verip bitince tekrar başlarsın diye.Benim biraz sıkıntılı oluyor regl dönemlerim.Ilk kez kullanıyorum belki ilk olduğu için olabilir.Kan sulandırıcı pek etkilemiyor aslında regli. İlk defa mı kullanıyorsunuz ? Ben 1 yıla yakındır kullanıyorum belki vücudum alışmıştır bilemedim. Ama doktorunuz kan sulandırıcı gerek gördüyse sormadan bırakmayın bence. İnşallah bir dahaki aya bebiş gelir.
Ben ecopirin kullanıyorum.Glnkymn siz coraspin mi kullanıyorsunuz bebe aspirini mi?İkisi de aynı şey mi tam bilgim yok.
Bende ondan siparis verdimLabaquick ti canım
Gayet normal canım haftaya kese için çağırırlar herhaldeKızlar günaydın dün kan vermiştim Beta Hcg 518 çıkmış 5. Haftadayım normal görünüyor sizce de normal mi bilenler yazabilirAllah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş
Haftaya gitmeyi düşünüyorum ben de canım, inşallah her şey yolunda giderGayet normal canım haftaya kese için çağırırlar herhaldeBen de 7. haftadayım Allah izin verdiyse, bugun kontrolüm var
Yumurtlama 19. Mayıstı ama kadir gecesiydiBende ondan siparis verdim
Hangi gunleri degerlendirmistin canim
Harika olacak herşey Allahın izniyleeeGayet normal canım haftaya kese için çağırırlar herhaldeBen de 7. haftadayım Allah izin verdiyse, bugun kontrolüm var
Benim de sanırım 5 haftalık kuzumKızlar günaydın dün kan vermiştim Beta Hcg 518 çıkmış 5. Haftadayım normal görünüyor sizce de normal mi bilenler yazabilirAllah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?