Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de erken doğum oldu ve sebebi bilinmiyor ilk gebeliğim de ikincisin de de aynı olur diye cok korkuyorum

Yine aynısı canım en başa döndük yine, kürtaj dedi, sağlıksız gebelikmiş en ufak bir umut bile vermedi
ya inanmıyorum kuzuum benimm. Sen testlerini yaptırmıstın sebep ne peki 2. Defa aynı olmasının. Suan subat ayına döndüm yine

ya inanmıyorum kuzuum benimm. Sen testlerini yaptırmıstın sebep ne peki 2. Defa aynı olmasının. Suan subat ayına döndüm yine
Ortada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.

Ortada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.
Başka bir doktorada göründün mü peki farklı bir görüş daha mı alsan canım çok çok üzüldüm şuan

Benimde öyleydi sağlıksız gebelik demişlerdi ama benim düşük oldu tabi. Neden beklemek istemiyolar

Canım eşinin sperm dna hasar testine bakıldı mi
Bakılmadı ona
Başka bir doktorada göründün mü peki farklı bir görüş daha mı alsan canım çok çok üzüldüm şuan
Yarın gideceğim canım randevum vardı eski doktoruma
Benimde öyleydi sağlıksız gebelik demişlerdi ama benim düşük oldu tabi. Neden beklemek istemiyolar
En ufak umut vermedi ondan olabilir

Bakılmadı ona

Yarın gideceğim canım randevum vardı eski doktoruma

En ufak umut vermedi ondan olabilir
İnşallah bu doktor yanılıyodur inşallah bebeğin sağlıklıdır canım dua ediyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…