Amin inşallah canım benim ❤Harika olacak herşey Allahın izniyleee❤
23 Mayıs idi yumurtlama bugün 17. Gün oluyor canım, senin değerlerin kaçlardaBenim de sanırım 5 haftalık kuzum ☺ Yumurtlamanın üstünden kaç hafta geçti ?
Benim de 19 mayıstı yumurtlama tahminimce. Dün kan değerim 1162 çıktı. Perşembe keseyi görebilicez inşallahhh23 Mayıs idi yumurtlama bugün 17. Gün oluyor canım, senin değerlerin kaçlarda
Hayırdır canımMaalesef haberler kötü yine aynı şeyi yaşadım kızlar. Artık nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum
hayrolsunMaalesef haberler kötü yine aynı şeyi yaşadım kızlar. Artık nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum
yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse test yap bence :)Kızlar selam 3 gün var benim bata test yapsam mı sizce?
Belirtin var mı varsa yap istersenKızlar selam 3 gün var benim bata test yapsam mı sizce?
Kizlar merhaba 2 gün adetim gecikti bugün beta testi yaptırdım 0-100 cıktı sizde hamilemiyimtıkla...
Merhaba benim de erken doğum oldu ve sebebi bilinmiyor ilk gebeliğim de ikincisin de de aynı olur diye cok korkuyorumAmin canımevet ard arda oldu kalp atışlarını da duydum 4 tanesinin ama işte erken dogumlar oldu baktığın zaman testlerde bı sıkıntı yok ama bana bir çözümde yok ne yazikki bu gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil elinle toprağa vermek o kadar zor ki
Nolduu yaMaalesef haberler kötü yine aynı şeyi yaşadım kızlar. Artık nasıl toparlanırım hiç bilmiyorum
Yine aynısı canım en başa döndük yine, kürtaj dedi, sağlıksız gebelikmiş en ufak bir umut bile vermediNolduu ya
ya inanmıyorumYine aynısı canım en başa döndük yine, kürtaj dedi, sağlıksız gebelikmiş en ufak bir umut bile vermedi
Ortada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.ya inanmıyorumkuzuum benimm. Sen testlerini yaptırmıstın sebep ne peki 2. Defa aynı olmasının. Suan subat ayına döndüm yine
Canım eşinin sperm dna hasar testine bakıldı miOrtada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.
Başka bir doktorada göründün mü peki farklı bir görüş daha mı alsan canım çok çok üzüldüm şuanOrtada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.
Benimde öyleydi sağlıksız gebelik demişlerdi ama benim düşük oldu tabi. Neden beklemek istemiyolarOrtada neden de yok sağlıksız gebelik diyip çıkıyorlar, bebek genetik incelemeye gidecek bakalım ne çıkacak göreceğiz.
Bakılmadı onaCanım eşinin sperm dna hasar testine bakıldı mi
Yarın gideceğim canım randevum vardı eski doktorumaBaşka bir doktorada göründün mü peki farklı bir görüş daha mı alsan canım çok çok üzüldüm şuan
En ufak umut vermedi ondan olabilirBenimde öyleydi sağlıksız gebelik demişlerdi ama benim düşük oldu tabi. Neden beklemek istemiyolar
İnşallah bu doktor yanılıyodur inşallah bebeğin sağlıklıdır canım dua ediyorum sanaBakılmadı ona
Yarın gideceğim canım randevum vardı eski doktoruma
En ufak umut vermedi ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?