İnşallah canım. Bat ne zamanİnşallah ya öyledir yine başladı acabalar
yaaa gözün aydınnn kuzummKızlaaaaar ben test yaptım
bizde bekliyoruz merakla
Ay Valla hep aklımdaydı sorsam yaptı mı diye tebrik ederim canım çok çok sevindim inan çok heyecanlandımKızlaaaaar ben test yaptım
Hadi bir güzel haberde burdan gelsinbizde bekliyoruz merakla
Maşallahhhh allah sağlıkla kavuşturmalar nasip etsin inşallahhKızlaaaaar ben test yaptım
Yaaa inanamıyorum bende gerçekten hiç beklemiyordumAy Valla hep aklımdaydı sorsam yaptı mı diye tebrik ederim canım çok çok sevindim inan çok heyecanlandım
Çok şükür bebeğimi gördüm allah razı olsun sizden darısı sizlere inşallah
Çok şükür gördüm bebeğimi allah sizlerede nasip etsin inşallah
Yaaa inanamıyorum bende gerçekten hiç beklemiyordum
Kızlaaaaar ben test yaptım
Bak ben de kendime hafif bir çizgi çıkardım zorla tabi ben görüyorum başkası goremez
Kuzum inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlerin, gerçi test pozitif daha başka bir şey bilmiyoruzzMaşallahhhh allah sağlıkla kavuşturmalar nasip etsin inşallahh
Hic başka şeyler düşünme canım test pozitif tamamdır her şey çok güzel olacak inşallah her şey yolunda gidecekKuzum inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlerin, gerçi test pozitif daha başka bir şey bilmiyoruzz
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canimÇok şükür gördüm bebeğimi allah sizlerede nasip etsin inşallah
Ben de öyle zorla çıkarta çıkarta hamile kaldım hiç imkansız değilBak ben de kendime hafif bir çizgi çıkardım zorla tabi ben görüyorum başkası goremeznot:daha adetime 9 gün var canım imkansız çıkması zorla da cikartiliyormus bak
Hemen kan ver kuzum sağlıkla ilerleyen bir gebelik olsun inşallahKuzum inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlerin, gerçi test pozitif daha başka bir şey bilmiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?