Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlaaaaar ben test yaptım
Benide yazarmisin ben şuan adetim 4 günüHoşgeldin canımm mayıs ayı batını yazsak daha iyi olur bence regln geldi mi
bat ne canımBenide yazarmisin ben şuan adetim 4 günü
bakim bi canımmNurr hamile degilmi isaretlenmemis azze canim
hamilemiydi oNurr hamile degilmi isaretlenmemis azze canim
Maşallah bugün ne güzel haberler var boyle hayırlı olsun cnmKızlaaaaar ben test yaptım
Yaaaaaa ben yapmayacaktım birden dışarı markete çıkmıştım birden aldım yaptımmmmm inşallah hepiniz kalırsınızHadi inşallah darısı başıma ama zorla cikardigimda çıkmıyor artık o da gitti eğer hamile kalırsam tarihe geçerim yumurtlamadan 7 gün sonra idrar testinde çıktı diyeben bekleyişe devam 9 gün nasıl geçer ki bak testlerimi de bile bile ziyan ediyorum
Teşekkür ederimmmmmMaşallah bugün ne güzel haberler var boyle hayırlı olsun cnm
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çoooık teşekkğrler kızlar kan verdim 19 çıktııııMaşallah bugün ne güzel haberler var boyle hayırlı olsun cnm
Evt hamileydi oyle yazmisti yanlis hatirlamiyorsMhamilemiydi o
Kuzum belirtilerini yazar mısınYaaaaaa ben yapmayacaktım birden dışarı markete çıkmıştım birden aldım yaptımmmmm inşallah hepiniz kalırsınız
Benim gözümden kaçmş yaEvt hamileydi oyle yazmisti yanlis hatirlamiyorsM
Hayirli olsun cok yeniymis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinTeşekkür ederimmmmm
çoooık teşekkğrler kızlar kan verdim 19 çıktıııı
Hamileler cogaldi masallah obirkadinda hamile degil sanirim kimyasal oldu demisdiBenim gözümden kaçmş ya
ciddi misin benim gözümden kaçmış hepHamileler cogaldi masallah obirkadinda hamile degil sanirim kimyasal oldu demisdi
Malesef bir kac gundurde gorunmuyor ins sorun yoktur ama sagliksiz gebelik demisticiddi misin benim gözümden kaçmış hep
Üzülüyorum böyle oluncaMalesef bir kac gundurde gorunmuyor ins sorun yoktur ama sagliksiz gebelik demisti
Zor bir durum insanin gozu korkuyor heyecan yerine korku sariyorÜzülüyorum böyle olunca
Kuzum inan başımıza gelecekse elden birşey gelmiyor. Korkunun ecele faydası yok derler ya o misal.Zor bir durum insanin gozu korkuyor heyecan yerine korku sariyor
Tekrar tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallah vay ve erken gebelik testleri 19 u da gosteriyormus demek ki bir de kanda 19 idrarda biraz daha dusukturTeşekkür ederimmmmm
çoooık teşekkğrler kızlar kan verdim 19 çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?