Hadi inşallah darısı başıma ama zorla cikardigimda çıkmıyor artık o da gitti eğer hamile kalırsam tarihe geçerim yumurtlamadan 7 gün sonra idrar testinde çıktı diyeBen de öyle zorla çıkarta çıkarta hamile kaldım hiç imkansız değil
Ama sanki golge var bendemi gormek istedim ne belki regli bitiminde kalmissindir ben kizima oyle kalmistim regli gunu betam 2500 duBak ben de kendime hafif bir çizgi çıkardım zorla tabi ben görüyorum başkası goremeznot:daha adetime 9 gün var canım imkansız çıkması zorla da cikartiliyormus bak
gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaaaar ben test yaptım
Canım gözün aydın çok sevindimKızlaaaaar ben test yaptım
Başta çok hafif çıktı ama silindi sonra canım ama erken kalmam imkansız ovu testiyle takip ettim 14. Gün yumurtladim yumurtladigim günü bilmesem heveslenirdim ama daha yumurtlayali 7 gün olduAma sanki golge var bendemi gormek istedim ne belki regli bitiminde kalmissindir ben kizima oyle kalmistim regli gunu betam 2500 du)
Test gayet net gebelik var gosteriyor biz isiga tutup ariyoruz canim tebrik ederim saglikli dogsun insMerhaba kızlar, uzun zamandr yazmıyordum, adetime 3-4gün var, genelde adetlerimin 10.gününde falan yumurtlama gerçekleşiyor, bu ay takip etmedim yumurtlamayı, bugün bikaç belirti üzerine erken gebelik testi yaptım, bakarmısınız? Ben yanlış mı görüyorum? İlk gebeliğimde 3haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi, şimdi testime bakarmısınjz bi canımAzze
Eki Görüntüle 2646945
Kız nesine bakicaz kabak gibi ortada hamilesin isteMerhaba kızlar, uzun zamandr yazmıyordum, adetime 3-4gün var, genelde adetlerimin 10.gününde falan yumurtlama gerçekleşiyor, bu ay takip etmedim yumurtlamayı, bugün bikaç belirti üzerine erken gebelik testi yaptım, bakarmısınız? Ben yanlış mı görüyorum? İlk gebeliğimde 3haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi, şimdi testime bakarmısınjz bi canımAzze
Eki Görüntüle 2646945
ÖLemidir canım inşallah sabah tekrar yapayım bakalımTest gayet net gebelik var gosteriyor biz isiga tutup ariyoruz canim tebrik ederim saglikli dogsun ins
Orasini allah bilir balim belki vardir insallahhhhhh vardir bu ay herjes hamile kalacak gibi geliyorBaşta çok hafif çıktı ama silindi sonra canım ama erken kalmam imkansız ovu testiyle takip ettim 14. Gün yumurtladim yumurtladigim günü bilmesem heveslenirdim ama daha yumurtlayali 7 gün oldu
YA ben ne bilim şüphede kaldım bilmiyom heyecandan mı neKız nesine bakicaz kabak gibi ortada hamilesin iste
Yap canim ama bence hamilesin kan ver diyecem ama strese girecen iki gunde bir vere vere bir hafta evde takip et bariÖLemidir canım inşallah sabah tekrar yapayım bakalım
Disari cikip kosma bak heyecendan pandemi varYA ben ne bilim şüphede kaldım bilmiyom heyecandan mı neBide kimse yok yanımda soracak konuşacak bilemedim napcağımı
Geçmesini beklerim kan için canım oğlumda da öle yapmıştım çok önceden öğrenmiştim ama günümü beklemiştimYap canim ama bence hamilesin kan ver diyecem ama strese girecen iki gunde bir vere vere bir hafta evde takip et bari
ins canim allah aratmasin kimseyeGeçmesini beklerim kan için canım oğlumda da öle yapmıştım çok önceden öğrenmiştim ama günümü beklemiştimİnşallah sağlıklı sonuçlanır da vardır
Msj yanliz gonderdim canim ya rabbim saglik la kucagina almayi nasip etsin ins biz isteyenlerede aratmasinins canim allah aratmasin kimseye
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsunins canim allah aratmasin kimseye
Ayy amin canım yaa inşallah hepimiz hamile kalsak bu ayOrasini allah bilir balim belki vardir insallahhhhhh vardir bu ay herjes hamile kalacak gibi geliyor
Bebişin ben burdayım diye bağırıyoooMerhaba kızlar, uzun zamandr yazmıyordum, Mayıs başlığndan tanıyanlarınız vardır beniadetime 3-4gün var, genelde adetlerimin 10.gününde falan yumurtlama gerçekleşiyor, bu ay takip etmedim yumurtlamayı, bugün bikaç belirti üzerine erken gebelik testi yaptım, bakarmısınız? Ben yanlış mı görüyorum? İlk gebeliğimde 3haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi, şimdi testime bakarmısınjz bi canım Azze
Eki Görüntüle 2646945
Ayy amin canım yaa inşallah hepimiz hamile kalsak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?