Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondan
Bakma o arkadaşlarına canım niye sevinmeyeceksin ben düşük yaşadım ama yine hamile kalsam sevinirim daha işin başında niye üzüleceksin kötü bir şey yokken kötüyü cagirmayin valla hamile olan sevinsin düşüren bir daha denesin dünyanın en güzel duygusu. Sen kolay hamile kaldım diye içten içe kiskanmislardir belki yoksa pat diye bu söylenmez ki. Bak kk da kızın biri adeti 10 gün geçmiş daha değeri 70 lerde falan muhtemelen sağlıksız gebelikte benim de öyle olmuştu ama ya değilse niye bunu yazıp kızı uzeyim arkadaşlarında ayıp etmiş bence zaten hepimiz her şeyi biliyoruz her riski her olasılığı biliyoruz ne gerek var insanin aklına kurt düşürmeye

Yaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondan
Sen onları boş Verde bak bakalım yerleşme kanaması olacak mı goguslerin düşecek mi mide bulantin ne zaman baslayacak bize bunları tek tek haber ver

Bak ben de kendime hafif bir çizgi çıkardım zorla tabi ben görüyorum başkası goremeznot:daha adetime 9 gün var canım imkansız çıkması zorla da cikartiliyormus bak
Valla ben de cok vok silik bir cizgi gördüm sanki

Kuzum inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlerin, gerçi test pozitif daha başka bir şey bilmiyoruzz
Hemen kan vermeye git bekleyeyim deme sakın canım ilac veriyorlar bisi veriyorlar bebek tutunsun diye belki doktor verir vakit kaybetme

Maşallah canım var gebelik Allah sağlıkli gebelik nasip etsin insallah

Amin canım sağol darısı bekleyenlere inşallahbiraz bel ağrıö var adet gibi ama normaldir heralde, tam da sevinemiyorum ya kan vermeden tam sevinemiycem galiba ben
Biran evvel kan ver canım icin rahat etsin.. bel agrısı ve regli agrisi oluyormus ondan korkma birebir ayni diyorlar, insallah sağlıkla gelsin bebisin

Merhaba hanımlar bugün dr gittim bazı testler istedi. Çizili olanlar özelde yaptır dedi yapılmıyormuş ünv hastanesinde. Muayene etti sorun yok kürtajdan 20 gün geçti. Ama benim sağ kasığım feci sancı ağrı yapıo adet olcm gbi yumurtlama ağrısı gbi akıntı da var 2 gündür bu akşam ağrı oldu. Korunmana gerek yok dedi dr. Bu testler genetik testler mi trombofoli paneli mi.

Eklentiler

• IMG_20200610_161428.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…