Evet predictor aldım canım o çok iyi dakikasında çıktıTekrar tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallah vay ve erken gebelik testleri 19 u da gosteriyormus demek ki bir de kanda 19 idrarda biraz daha dusuktur
Aynen oyle haklisin canim takdir allahinKuzum inan başımıza gelecekse elden birşey gelmiyor. Korkunun ecele faydası yok derler ya o misal.
aynen canımmBizim batlar ayni gidiyor azze ba
Aynen oyle haklisin canim takdir allahin
Kızlaaar benim daha reglim gecikmedi sizce gerçek mi buu değil mi?
Yaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondanNiye inanmıyorsuunnn
Tebrik ederim insallah sag salim ilerler kucagina alırsınTeşekkür ederimmmmm
çoooık teşekkğrler kızlar kan verdim 19 çıktıııı
Yaa çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlaaaaar ben test yaptım
Bakma o arkadaşlarına canım niye sevinmeyeceksin ben düşük yaşadım ama yine hamile kalsam sevinirim daha işin başında niye üzüleceksin kötü bir şey yokken kötüyü cagirmayin valla hamile olan sevinsin düşüren bir daha denesin dünyanın en güzel duygusu. Sen kolay hamile kaldım diye içten içe kiskanmislardir belki yoksa pat diye bu söylenmez ki. Bak kk da kızın biri adeti 10 gün geçmiş daha değeri 70 lerde falan muhtemelen sağlıksız gebelikte benim de öyle olmuştu ama ya değilse niye bunu yazıp kızı uzeyim arkadaşlarında ayıp etmiş bence zaten hepimiz her şeyi biliyoruz her riski her olasılığı biliyoruz ne gerek var insanin aklına kurt düşürmeyeYaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondan
Sen onları boş Verde bak bakalım yerleşme kanaması olacak mı goguslerin düşecek mi mide bulantin ne zaman baslayacak bize bunları tek tek haber verYaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondan
Düşecek mi degil şişecek mi tabiSen onları boş Verde bak bakalım yerleşme kanaması olacak mı goguslerin düşecek mi mide bulantin ne zaman baslayacak bize bunları tek tek haber ver
Niye sevinmicekmişsin hamilesin işte bakma sen kimseye tadını mutlulugunu cıkar. Erken öğrenen bi çok kişi var sonucta :)Yaaa ne bileyim bi kaç arkadaşım daha gecikmeden sevinme falan dedii ondan
Valla ben de cok vok silik bir cizgi gördüm sankiBak ben de kendime hafif bir çizgi çıkardım zorla tabi ben görüyorum başkası goremeznot:daha adetime 9 gün var canım imkansız çıkması zorla da cikartiliyormus bak
Hemen kan vermeye git bekleyeyim deme sakın canım ilac veriyorlar bisi veriyorlar bebek tutunsun diye belki doktor verir vakit kaybetmeKuzum inşallah en yakın zamanda tüm isteyenlerin, gerçi test pozitif daha başka bir şey bilmiyoruzz
Maşallah canım var gebelik Allah sağlıkli gebelik nasip etsin insallahMerhaba kızlar, uzun zamandr yazmıyordum, Mayıs başlığndan tanıyanlarınız vardır beniadetime 3-4gün var, genelde adetlerimin 10.gününde falan yumurtlama gerçekleşiyor, bu ay takip etmedim yumurtlamayı, bugün bikaç belirti üzerine erken gebelik testi yaptım, bakarmısınız? Ben yanlış mı görüyorum? İlk gebeliğimde 3haftalıkken öğrenmiştim gebeliğimi, şimdi testime bakarmısınjz bi canım Azze
Eki Görüntüle 2646945
Amin canım sağol darısı bekleyenlere inşallahMaşallah canım var gebelik Allah sağlıkli gebelik nasip etsin insallah
bat ne canım
Bende bilmiyorum ki canimbat ne canım
Biran evvel kan ver canım icin rahat etsin.. bel agrısı ve regli agrisi oluyormus ondan korkma birebir ayni diyorlar, insallah sağlıkla gelsin bebisinAmin canım sağol darısı bekleyenlere inşallahbiraz bel ağrıö var adet gibi ama normaldir heralde, tam da sevinemiyorum ya kan vermeden tam sevinemiycem galiba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?