Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Kaybın için üzgünüm canım herkesin başından birşeyler geçiyor allahın hergününe şükür Rabbim aratmasın inş meryem suresini oku kuzum

Evet canım dün kan verdim ümitliydim kendimden bu ay ama malesef kan sonucum 0. Ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. Bu konuda biraz tecrübeliyim diyebilirim ve İlk defa bu ay adet derecemi görmedim ateşim 9 gündür yüksek ve sabit gitti . Oğluma hamile kaldığımda da aynıydi degerlerim. İlk defa şaşırdım bu konuda kaset testte yaptım dün erken gebelik testide yaptım sabahda yaptım çıkmadı. Adet de olmadım. Adetlerim düzenlidir. 25 veya 26.gün mutlaka olurdum. Ama son 3 aydir; 24.gün 27.gün 24.gün gibi oldum. Bakalım bu ay kaçıncı gün olacam. Doktor adetinin 3.günü gel demişti. Hayırlısı olsun İnşaAllah

ilk aylarda olur canim biraz seni zorlar 3 aydan sonra rahatlarsin biraz ins kanaman falan olmasin bebek saglikli olsun bunlar tatli seyler atlatirsin
Şuana kadar.olmadi ins canım şükür sonunda oldu . O kadar istedim Allah sonunda nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin artık duaların bebek isteyen bütün anneler için

Büyük ihtimalle eşim sonuclari almaya gitti ama çok kötüyüm ya vücut ağrım çok fazla kafanı kaldıramıyorum
Cnm netten baksaydınız keşke sonuca bence artık kese oluşmuş ki belki minnoşta içinde oluşmuştur çizgilerin net çıkmış hamilelikte ağrıların halsizliklerin çok normal bide güzel uyku yapar ki ne güzel bilmeden büyütmüşsün

Şuana kadar.olmadi ins canım şükür sonunda oldu . O kadar istedim Allah sonunda nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin artık duaların bebek isteyen bütün anneler için
Amin canım amin sağlıkla kucağına al sende inş

Kızlar birşey sorcam. Şimdi hamile oldugumuzu öğrenmeden önce spor egzersiz felan yapsak bi sorun olur mu sizce ?

Kızlar birşey sorcam. Şimdi hamile oldugumuzu öğrenmeden önce spor egzersiz felan yapsak bi sorun olur mu sizce ?
canım eğer beklentin varsa çok yorucu şeyler yapmamanı öneriyor doktorlar ama tamamen hareketsiz kalmak da iyi değil. mesela çok yüksek tempoda olmayan 1 saati geçmicek yürüyüşler yapabilirsin.

canım eğer beklentin varsa çok yorucu şeyler yapmamanı öneriyor doktorlar ama tamamen hareketsiz kalmak da iyi değil. mesela çok yüksek tempoda olmayan 1 saati geçmicek yürüyüşler yapabilirsin.
mekik felan çekiyodum aslında leslieye başlıcam onda problem olmaz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…