Off evettt resmeeeennnnTebrik ederim cnm❤ artık bir hamişsin
Amin Kaybın için üzgünüm canım herkesin başından birşeyler geçiyor allahın hergününe şükür Rabbim aratmasın inş meryem suresini oku kuzumEvet öyle yapıyım,dördüncü yılımıza giriyoruz henüz çocuğumuz yok kaç yıldır dört gözle bekliyoruz olsun diye bir kere oldu kalbi durdu kürtajla alındı ,Rabbim beni ve isteyen herkesi sevindirsin inş ,çok teşekkür ederim bilgileriniz için yarın yapıp tekrardan haber veririm inş :))
Hayırlı olsun kuzummmm sağlıkla gelsin inşallahhhhOff evettt resmeeeennnn
Kız bana da dua et 5 günüm kaldıOff evettt resmeeeennnn
Evet canım dün kan verdim ümitliydim kendimden bu ay ama malesef kan sonucum 0. Ateş ölçme yöntemini kullanıyorum. Bu konuda biraz tecrübeliyim diyebilirim ve İlk defa bu ay adet derecemi görmedim ateşim 9 gündür yüksek ve sabit gitti . Oğluma hamile kaldığımda da aynıydi degerlerim. İlk defa şaşırdım bu konuda kaset testte yaptım dün erken gebelik testide yaptım sabahda yaptım çıkmadı. Adet de olmadım. Adetlerim düzenlidir. 25 veya 26.gün mutlaka olurdum. Ama son 3 aydir; 24.gün 27.gün 24.gün gibi oldum. Bakalım bu ay kaçıncı gün olacam. Doktor adetinin 3.günü gel demişti. Hayırlısı olsun İnşaAllah
Yaptirt canım ne olur ne olmazHaatsneye gidiyorum vermediğim testler vardı yaptırmaya gidiyorum beta da isterim heralde. Kasık ağrım var baya ya.
Büyük ihtimalle eşim sonuclari almaya gitti ama çok kötüyüm ya vücut ağrım çok fazla kafanı kaldıramıyorumCanım hayırlı olsun kesin hamilesin ve değer baya yüksek çıkacak
Şuana kadar.olmadi ins canım şükür sonunda oldu . O kadar istedim Allah sonunda nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin artık duaların bebek isteyen bütün anneler içinilk aylarda olur canim biraz seni zorlar 3 aydan sonra rahatlarsin biraz ins kanaman falan olmasin bebek saglikli olsun bunlar tatli seyler atlatirsin
Cnm okumadın sanrm herşey normal. Prolaktin 29 larda çıktı beta da 4,58 çıktı.Yaptirt canım ne olur ne olmaz
Cnm netten baksaydınız keşke sonuca bence artık kese oluşmuş ki belki minnoşta içinde oluşmuştur çizgilerin net çıkmış hamilelikte ağrıların halsizliklerin çok normal bide güzel uyku yapar kiBüyük ihtimalle eşim sonuclari almaya gitti ama çok kötüyüm ya vücut ağrım çok fazla kafanı kaldıramıyorum
Hepsini okuyamadım canım misafir yogunlugum varda hayırlısı olsun senin içinCnm okumadın sanrm herşey normal. Prolaktin 29 larda çıktı beta da 4,58 çıktı.
Amin canım amin sağlıkla kucağına al sende inşŞuana kadar.olmadi ins canım şükür sonunda oldu . O kadar istedim Allah sonunda nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin artık duaların bebek isteyen bütün anneler için
canım eğer beklentin varsa çok yorucu şeyler yapmamanı öneriyor doktorlar ama tamamen hareketsiz kalmak da iyi değil. mesela çok yüksek tempoda olmayan 1 saati geçmicek yürüyüşler yapabilirsin.Kızlar birşey sorcam. Şimdi hamile oldugumuzu öğrenmeden önce spor egzersiz felan yapsak bi sorun olur mu sizce ?
Ben onu doktora sordum canim. Sadece yuruyus. Yoga veya plates dedi banaKızlar birşey sorcam. Şimdi hamile oldugumuzu öğrenmeden önce spor egzersiz felan yapsak bi sorun olur mu sizce ?
mekik felan çekiyodum aslında leslieye başlıcam onda problem olmaz galibacanım eğer beklentin varsa çok yorucu şeyler yapmamanı öneriyor doktorlar ama tamamen hareketsiz kalmak da iyi değil. mesela çok yüksek tempoda olmayan 1 saati geçmicek yürüyüşler yapabilirsin.
peki leslie de olur demi sıkıntı olmaz :)Ben onu doktora sordum canim. Sadece yuruyus. Yoga veya plates dedi bana
Canim leslie baya kolay ve rahat yaptiriyor ama hizli tempo istemiyor doktorlar. Bence evde yoga yap youtube dan izleyerek eminim ki sana kendini cok iyi hissettirecek.mekik felan çekiyodum aslında leslieye başlıcam onda problem olmaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?