yaa anladım canım o zaman öyle yapim artıkk yarın başlarımm :)Canim leslie baya kolay ve rahat yaptiriyor ama hizli tempo istemiyor doktorlar. Bence evde yoga yap youtube dan izleyerek eminim ki sana kendini cok iyi hissettirecek.
Evet hamileymisim canım 6haftaya giriyorum şuan haftaya Çarşamba gidicem doktora özel olmasina rağmen randevu bulamadm.birsey olmaz inşallah çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahCnm netten baksaydınız keşke sonuca bence artık kese oluşmuş ki belki minnoşta içinde oluşmuştur çizgilerin net çıkmış hamilelikte ağrıların halsizliklerin çok normal bide güzel uyku yapar kine güzel bilmeden büyütmüşsün
Tebrik ederim saglikli bi sekilde gelsin insallah.Evet hamileymisim canım 6haftaya giriyorum şuan haftaya Çarşamba gidicem doktora özel olmasina rağmen randevu bulamadm.birsey olmaz inşallah çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet hamileymisim canım 6haftaya giriyorum şuan haftaya Çarşamba gidicem doktora özel olmasina rağmen randevu bulamadm.birsey olmaz inşallah çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla ilerletip kucağına almayı nasip etsin inşallah :) nasıl oldu senin değerlendirmen filan hiç bilmiyorsun sanırımEvet hamileymisim canım 6haftaya giriyorum şuan haftaya Çarşamba gidicem doktora özel olmasina rağmen randevu bulamadm.birsey olmaz inşallah çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
belirtilrin varmıydıEvet hamileymisim canım 6haftaya giriyorum şuan haftaya Çarşamba gidicem doktora özel olmasina rağmen randevu bulamadm.birsey olmaz inşallah çok mutluyum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben varım canım hamiş adayi olarakMerhaba kızlar nasılsınızTsh konusunda tecrübeli hamişlerimiz ya da hamiş adaylarımız var mı
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Özel bir şey yaptınız mı veya kullandınız mi?Şuana kadar.olmadi ins canım şükür sonunda oldu . O kadar istedim Allah sonunda nasip etti. Allah isteyen herkese nasip etsin artık duaların bebek isteyen bütün anneler için
Kuzum benim tiroidle ilgili hastalığım yok ailemde de yok, daha once cok baktirdim hep normal cikiyordu tsh ve t3-t4. Tsh son gebeligim oncesi 1.5tu. Gebelikte hormonlarin etkisiyle tsh bir miktar artiyormus, gebelikte sonucum 2.7 cıktı, t3 ve t4 normaldi. Doktorum bu sonuca normal demişti, onceki gebeligimde de boyle cikmisti. Bu sonuc normal midir gercekten, paranoyak oldum iyiceBen varım canım hamiş adayi olarak
Kuzum benim tiroidle ilgili hastalığım yok ailemde de yok, daha once cok baktirdim hep normal cikiyordu tsh ve t3-t4. Tsh son gebeligim oncesi 1.5tu. Gebelikte hormonlarin etkisiyle tsh bir miktar artiyormus, gebelikte sonucum 2.7 cıktı, t3 ve t4 normaldi. Doktorum bu sonuca normal demişti, onceki gebeligimde de boyle cikmisti. Bu sonuc normal midir gercekten, paranoyak oldum iyice
Selamlar fistiklaaaar, ben annemdeyim dünden beri hem çok misafir var hem annemi doktora falan götürdüm burda da internet yok yazamadım. Benim dün beta hcg düşmüş ama ne düşmek iki bucuktan yükselir diye ümit ederken 0.05 düşmüş yani 0.1 bile degil. Bugunde reglim başlamak üzere belirtisi geldi yarına da başlar adetin 3. Günü hormon testi yaparız dedi doktor, göğüslerim çok ağrıyor hala bakalım prolaktin mi yukseldi
İnşallahhh ya sağlıklaaa hepimizinkiiiHayırlı olsun kuzummmm sağlıkla gelsin inşallahhhh
Yaa ben bayaa ağır spor yapıyordum doktor yapma dedi yıkıldımmmm napcam bilmiyorumyaa anladım canım o zaman öyle yapim artıkk yarın başlarımm :)
Korkma canım bundan sonra yapmazsın sonucta bilmiyodun.Yaa ben bayaa ağır spor yapıyordum doktor yapma dedi yıkıldımmmm napcam bilmiyorumkorkumdan bi şey de yapamıyorum internette bazı hareketler var onları yapcam ama bacak kalça nasıl çalışcam bilmiyorumm.
Hangi dozdaydi ve ne demişti sanaTsh bende öyleyken çok düşük miktarda ilaç başlamıştı doktor
Ben de çok umutluydum hamilelik harici göğüslerim hiç böyle şişip acimamamisti bakalım inşallah hormonlarda sıkıntı yokturÇok şaşırdımsenden çok umutluydum bu ay. Hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?