Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regline kac gun var canim
Yarin tekrarla canim bence ozaman vardir sen sabah uykusuna gorememissindir kuruma cizgisi falan olmuyor bu testte olmayinca hicbirsey cikmiyor denedigim icin soyluyorum benim basima gelmedi kuruma cizgisi al bi marka gebelik testi dersen onda oluyor yaniltici pozitif veriyor

Yaaa bende de bu ay yine bişey olmayacak galiba. Çünkü Üşüttünmü çünkü çok kötü kasıklarım ağrıyor ve tuvalete çıktığımda da ağrı

Yaaa bende de bu ay yine bişey olmayacak galiba. Çünkü Üşüttünmü çünkü çok kötü kasıklarım ağrıyor ve tuvalete çıktığımda da ağrı
Bol su ic canim idrar yolu enfeksiyonu olmussundur iki gune atlatirsin suyu ihmal etmezsen gecmis olsun

Teşekkür ederim. Bol su içmeye başladım İnş uzun sürmez
Surmez canim eger cok rahatsiz ederse hamileligi etkilemeyen toz var eczaneden al bana vermisti dr hamile olsanda etkilemez diye

Kızlar mrb kan sonuçlarım bi kısmı çktı. Dün test yapmıştım silikti kanda 4,58 çıkmış önceki mi yeni mi bu değerle testte nasıl silik çıkar bilemedim. Ve peolaktinim 29,03.

Kızlar mrb kan sonuçlarım bi kısmı çktı. Dün test yapmıştım silikti kanda 4,58 çıkmış önceki mi yeni mi bu değerle testte nasıl silik çıkar bilemedim. Ve peolaktinim 29,03.
Aynen bu değerde nasıl silik çıkti ki kuzum testin markası neydi duyarlılığı fazlaymış.. prolaktinin maksimumdan fazla çıkmış doktor ilac yazar 2 gün kullanirsın büyük ihtimalle

Öncekidir bence ama bu testle silik çıkması da garipp markası neydi acaba

Aynen bu değerde nasıl silik çıkti ki kuzum testin markası neydi duyarlılığı fazlaymış.. prolaktinin maksimumdan fazla çıkmış doktor ilac yazar 2 gün kullanirsın büyük ihtimalle
Valla evde vardı laboquick kaset test onu yaptım. Prolaktin nie yükselir ki

Valla evde vardı laboquick kaset test onu yaptım. Prolaktin nie yükselir ki
Tsh ina bakıldi mı tsh yüksekse o da yükseliyor. Ha bide sen yeni hamilelik yaşadığın icin yuksek çıkmış olabilir sonucta süt hormonu bu gebelikte artıyor..

Tsh ina bakıldi mı tsh yüksekse o da yükseliyor. Ha bide sen yeni hamilelik yaşadığın icin yuksek çıkmış olabilir sonucta süt hormonu bu gebelikte artıyor..
Cnm tsh sida baktı normal hepsi. Sadece prolaktin ve beta bu şekil çıkmış

Cnm tsh sida baktı normal hepsi. Sadece prolaktin ve beta bu şekil çıkmış
Tamam o zaman kuzum bu hala beta degerin mevcut oldugu icin yüksek çıkmış betayla o da azalır.. ztn maksimum degere yakın benim bi ara 60 çıkmıstı ilacla düsürduk gebelige engel oluyor düsmezse ama seninki kendiliginden de düser

Beta 5 lerde etkiliyor demmki. Saol cnm

Evet öyle yapıyım,dördüncü yılımıza giriyoruz henüz çocuğumuz yok kaç yıldır dört gözle bekliyoruz olsun diye bir kere oldu kalbi durdu kürtajla alındı ,Rabbim beni ve isteyen herkesi sevindirsin inş ,çok teşekkür ederim bilgileriniz için yarın yapıp tekrardan haber veririm inş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…