- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
Akıntı bende hep vardı. Önceden de olurdu şimdi de hep var. O benim yapımdan kaynaklanıyor sanırım.yaa bak iştee :) akıntın varmıydı peki? Varsa ne zaman başladı. Aslında bizim belirti dediğimiz birçok şey sanırım psijolojik oluyor
tamam canımmAkıntı bende hep vardı. Önceden de olurdu şimdi de hep var. O benim yapımdan kaynaklanıyor sanırım.
hiç arama belirti sadece adeti bekle bence:)
Siz beş dakika içinde mi gördünüz ,yoksa benim gibi sonradan mı :))Bu test cok guvenilir canim bendede boyle cimisti hamileydim regli 6 gun vardi bak benimkide boyleydiEki Görüntüle 2649601
Evet canim ilk bes dk baktim ama cok silikti hayal galiba dedim sonradan baktim biraz daha belirgin ama ben sabah ilk idrarla yapmamistim yarin yap varsa kesin ilk bes dk cikar bu test guvenilirSiz beş dakika içinde mi gördünüz ,yoksa benim gibi sonradan mı :))
Yani benim beş dakika içinde hiçbir şey çıkmadı ama sonradan belirmesi de gebelik olarak kabul ediliyorsa bu testte ,ümtlenip bir daha yaparım birkaç gün geçinceEvet canim ilk bes dk baktim ama cok silikti hayal galiba dedim sonradan baktim biraz daha belirgin ama ben sabah ilk idrarla yapmamistim yarin yap varsa kesin ilk bes dk cikar bu test guvenilir
çok var ya daha 26 hazirann :)
Yok kuzum ya regl gecmeden test yapmammayyy daha çoookmuş ana 6 7 gün sonra öğrenebilirsinnnnn
Ay bence de yapılmalı insan pozitif görünce de kafayı yiyor, görmeyince deYok kuzum ya regl gecmeden test yapmamm
Yaa ne biliim. O konuda sabırlıyımdır bekleyebilirim yani kendim de o inancı görüyorumAy bence de yapılmalı insan pozitif görünce de kafayı yiyor, görmeyince de
Regline kac gun var canimYani benim beş dakika içinde hiçbir şey çıkmadı ama sonradan belirmesi de gebelik olarak kabul ediliyorsa bu testte ,ümtlenip bir daha yaparım birkaç gün geçince
Tebrik ederim cnmAy bence de yapılmalı insan pozitif görünce de kafayı yiyor, görmeyince de
Ayyy yapılmanalı demek istemiştimm yanlış yazmışımmm. Evettt ben erken öğrendim kafayı yicek gibiyimYaa ne biliim. O konuda sabırlıyımdır bekleyebilirim yani kendim de o inancı görüyorumbir de erken öğrenince daha çok panik olur kimyasal mı olcak değerim artcak mı. Enn azınsan regl gecince daha iyi. Bi kere kan veriyosun bitiyo
Ya değişken 32. Günde olursam 3 gün ,30. Günde olursam 1 gün varRegline kac gun var canim
hahah olsun canımm. Yeter ki hamile kalimde regl gününden sonra öğrwnsemde olur :))Ayyy yapılmanalı demek istemiştimm yanlış yazmışımmm. Evettt ben erken öğrendim kafayı yicek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?