Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz beş dakika içinde mi gördünüz ,yoksa benim gibi sonradan mı :))
Evet canim ilk bes dk baktim ama cok silikti hayal galiba dedim sonradan baktim biraz daha belirgin ama ben sabah ilk idrarla yapmamistim yarin yap varsa kesin ilk bes dk cikar bu test guvenilir

Evet canim ilk bes dk baktim ama cok silikti hayal galiba dedim sonradan baktim biraz daha belirgin ama ben sabah ilk idrarla yapmamistim yarin yap varsa kesin ilk bes dk cikar bu test guvenilir
Yani benim beş dakika içinde hiçbir şey çıkmadı ama sonradan belirmesi de gebelik olarak kabul ediliyorsa bu testte ,ümtlenip bir daha yaparım birkaç gün geçince

Ay bence de yapılmalı insan pozitif görünce de kafayı yiyor, görmeyince de
Yaa ne biliim. O konuda sabırlıyımdır bekleyebilirim yani kendim de o inancı görüyorum bir de erken öğrenince daha çok panik olur kimyasal mı olcak değerim artcak mı. Enn azınsan regl gecince daha iyi. Bi kere kan veriyosun bitiyo

Ayyy yapılmanalı demek istemiştimm yanlış yazmışımmm. Evettt ben erken öğrendim kafayı yicek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…