Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regen_ canım bat yarınmış nasılsın?
Iyiyim canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor . Bat tarihim degişebilir ya geç yumurtlama oldu 14 unde 14 gün ekleyin diyolar ya sanırım 28 inde bat ilk defa başıma geldi şaşkınım yani

Iyiyim canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor . Bat tarihim degişebilir ya geç yumurtlama oldu 14 unde 14 gün ekleyin diyolar ya sanırım 28 inde bat ilk defa başıma geldi şaşkınım yani
Yaaa 10 gün atacak kadar değişir mi acaba? Normalde düzenli midir adetin? Ben halaaaa inanamıyorum hamileliğe, dikkat etmeye çalışıyorum ama farkettim ki ne kadar sağlıksız besleniyormuşum aslında, alkoller sigaralar fast foodlar allahh hepsi en sevdiğim şeylerdi şimdi sadece çay kahveyi arıyorum Doktor randevumu bekliyorum şimdiii heyecanla endişeeliyim doğal olarak herkes gibii

Düzenlidir çogu zaman yumurtlama günum bile ayni olur anlamadım vallahi neden oldu . Ahaha çok normal simdi dikkat etceksin 6. Ayda daha salıyosun kendini arkadaşmda öyle başlamişti 7. Ayda fastfood a başladı Iyi ve güzel haberle gel inşallah canım

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5
17 haziran 36.2
Kızlar bu ates ölçme cok iyi oldu ateşim kademe kademe düştü farkettiyseniz
Eğer gebelik olsaydı ya sabit gitmeliydi yada yükseliş olmalıydı
Artık her ay yapıcam inşallah siz de deneyin
Kırmızılar yakın ufukta görünüyor
Gebelik testi yapmama gerek kalmadı iki gün gecikme var ama negatif

Seneye planlıyorum ben.beni saymiyorsunuz demi

Benimde 2.55 canım bi sorun olmaz demişti doktorum ki benim troid sorunum olmasına rağmen inşallah sıkıntı oluşturmaz diye bende düşünüyorum

Ayy sorguya çekiliyormuş gibi hissettim kendimi ahahhahahahah 2.5 yıllık evliyim, 1 gün yap 1 gün ara ver oldu, 2 aydır uğraşıyorum ama asıl bu ay denedim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İnşallah herkese nasip olur canim

İnşallahhh senden de duycazzz iyi haberleri kuzum, yumurtlamam geçti diye bırakma ilişkiye devam et bence Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, üzülmesin kadınlarımız Bu psikolojik mücadeleye girmesin kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…