Iyiyim canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyorRegen_ canım bat yarınmış nasılsın?
Yaaa 10 gün atacak kadar değişir mi acaba? Normalde düzenli midir adetin? Ben halaaaa inanamıyorum hamileliğe, dikkat etmeye çalışıyorum ama farkettim ki ne kadar sağlıksız besleniyormuşum aslında, alkoller sigaralar fast foodlar allahh hepsi en sevdiğim şeylerdi şimdi sadece çay kahveyi arıyorumIyiyim canım sen nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor. Bat tarihim degişebilir ya geç yumurtlama oldu 14 unde 14 gün ekleyin diyolar ya sanırım 28 inde bat ilk defa başıma geldi şaşkınım yani
Düzenlidir çogu zaman yumurtlama günum bile ayni olur anlamadım vallahi neden olduYaaa 10 gün atacak kadar değişir mi acaba? Normalde düzenli midir adetin? Ben halaaaa inanamıyorum hamileliğe, dikkat etmeye çalışıyorum ama farkettim ki ne kadar sağlıksız besleniyormuşum aslında, alkoller sigaralar fast foodlar allahh hepsi en sevdiğim şeylerdi şimdi sadece çay kahveyi arıyorumDoktor randevumu bekliyorum şimdiii heyecanla endişeeliyim doğal olarak herkes gibii
ahaha cidden bak seninkide düşmuş baya... nasıl yükseliyor hemen anlam veremiyorum
Benimde 2.55 canım bi sorun olmaz demişti doktorum ki benim troid sorunum olmasına rağmen inşallah sıkıntı oluşturmaz diye bende düşünüyorumKuzum benim tiroidle ilgili hastalığım yok ailemde de yok, daha once cok baktirdim hep normal cikiyordu tsh ve t3-t4. Tsh son gebeligim oncesi 1.5tu. Gebelikte hormonlarin etkisiyle tsh bir miktar artiyormus, gebelikte sonucum 2.7 cıktı, t3 ve t4 normaldi. Doktorum bu sonuca normal demişti, onceki gebeligimde de boyle cikmisti. Bu sonuc normal midir gercekten, paranoyak oldum iyice
Bende adetim duzenli yumurtalamada oluyor ne bileyim bakalim noulucakCanım bnfe vajinliydim ameliyat olmuştum 1buck sene snra hamile kaldım birde adetim düzensiz ve polikistik over sendromu olduğu halde umudunu yitirme
GünaydınGünaydın
İnşallah herkese nasip olur canimAyy sorguya çekiliyormuş gibi hissettim kendimi ahahhahahahah 2.5 yıllık evliyim, 1 gün yap 1 gün ara ver oldu, 2 aydır uğraşıyorum ama asıl bu ay denedim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
İnşallahhh senden de duycazzz iyi haberleri kuzum, yumurtlamam geçti diye bırakma ilişkiye devam et benceDüzenlidir çogu zaman yumurtlama günum bile ayni olur anlamadım vallahi neden oldu. Ahaha çok normal simdi dikkat etceksin 6. Ayda daha salıyosun kendini arkadaşmda öyle başlamişti 7. Ayda fastfood a başladı Iyi ve güzel haberle gel inşallah canım
Günaydın güzellikGünaydın en güzellll hamişler ve hamiş adayları
5 sene sonra planlasan da sayıyoruz gelSeneye planlıyorum ben.beni saymiyorsunuz demi
GünaydınGünaydın
Ne olursan ol yine gel diyosun5 sene sonra planlasan da sayıyoruz gel
hahaha niye seneye düşünüyosunnNe olursan ol yine gel diyosun
- şu sıralar gelme repliği vardı bide
Ne yapıyorsun canim ben bugün doktora gidicem öğleden sonra bakalım ne olacakGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?