Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben onuncu gün kan vermiştim bişe cıkmadı olsaydı 4,5 falan cıkardı ama yani dimi oyuzden adeti bekliyorum ben herkes 10 11 ıdtarda ogrenıyor benım kan negatif, melinda-
Herkeste farkli oluyor canım bak S Storycan da öyle öğrenmişti sonradan çıkmıştı inşallah senin de öyle olur

Benim bat 16sıydı. 15inde test yaptım negatif çıktı. Normalde günü gününe gelirdi ama gelmedi hâlâ. Adet olacak gibi sancım vardı o da geçti. Doktor kontrolünde yumurtlama takip ettik yumurtlama zamanında oldu fakat çatlama geç oldu sanırım çünkü doktor 5 gün fazladan ilişki takvimi çıkardı bu ay. Şu an sadece beyaz akıntım var ve sürekli adet oldum sanıp gidip bakıyorum ama adet yok. Bel ağrım oluyor özellikle yatıp kalkınca. Ve göğüslerim şiş ve acıyor ama onlar adet olacağım zaman da acır. Hamile olan arkadaşlar sizlerde bel ağrısı olmuş muydu? Ya da adet belirtileri dışındaki belirtileriniz nelerdi ?

Su anda hamile değilim ama bende ilk belirti bel ağrısıydı ve yumurtlamadan 7 gün sonra başlamıştı, aynen adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve gogus dolgunluğu olmuştu

Su anda hamile değilim ama bende ilk belirti bel ağrısıydı ve yumurtlamadan 7 gün sonra başlamıştı, aynen adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve gogus dolgunluğu olmuştu
İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur canm. Çok teşekkür ederim cevabın için.

Inşallah cnm son iki gun kaldi adete beklecegim emin olmadan sevinmek istemiyorum sonra uzuluyorum
O az kalmış regline benim 9 gün var regli yaklaştıkça acabalar çıkıyor ama senin en azından silik cıktı bir umut var

belirti için erken ama bence dimii :)
Aslında aralık ayındaki gebeligimde yumurtlama günü başlamıştı benim belirtim canım kasık ağrısı göğüste dolgunluk ve aşırı acı vardı yürürken bile hissediyordum bel ağrısı vardı bu ay hiç birşey yok kasık agrımda kayboldu göğüste acı yok sadece bacaklarında ara ara kramp var neden nı ne bilmiyorum

Ama belirti için erken bence son 5 gün kala başlar bazen regli ile karıştırılır

Bende diğer hamileliğimi hatırlmya calısyrmda regle 5 gün kala felan baslamıstı sanki kasık agrım

Aynen o zamn
Bende diğer hamileliğimi hatırlmya calısyrmda regle 5 gün kala felan baslamıstı sanki kasık agrım
aynen ancak döllenmiş olur zaten balım daha yumurtlayalı 4 gün geçti 7 ve 12 günde dölleniyorsa bata 2 gün kala garantiliyor tabi biz sabırsız olunca ama ben bu ay ayıp söylemesi ishal gibi birşey oldum genelde regli de olurum hamilelikte kabız olunuyordu

Ben okumustum ishal olup hamile olanları da. Aslında herkesin hamilelik belirtileri değişik oluyo. Bazısınun göğüsleri acır. Bazısınun acımaz. Kiminin akıntısı olur kiminin olmaz. Yani biz tüm belrtiler olsun diye bekleriz ama

Evet ya olmayıncada belirti değiliz diyoruz kızıma hiç belirti olmadan hamile kalmıştım betam 2500 olmuş regli oldum sanmıştım bir hafta sonra kusmalar başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…