İyiyim canım ne yapayım sabah bulantıları gece bulantıları onlarla uğraşıyorum sen nasılsın ne yapıyorsunNe yapıyorsun canim ben bugün doktora gidicem öğleden sonra bakalım ne olacak
Çünkü daha yeni tazecik evliyimhahaha niye seneye düşünüyosunn
yaa evine geçip planlıyosun yani :) hazır olduğun zaman düşün zaten canımm. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip olur vaktindeÇünkü daha yeni tazecik evliyimve evimizin yapılmasını bekliyorum kuzu.bitmedi . Gerçi bitse de hazır değilim şuan .
İnşallah kuzu azcik pkos var bendeyaa evine geçip planlıyosun yani :) hazır olduğun zaman düşün zaten canımm. İnşallah sağlıklı bi şekilde nasip olur vaktinde
Nasip bu işler valla Allah nasip ettiyse ilk denemede tek ilişki de bile olurr :))İnşallah kuzu azcik pkos var bende
bakalım kaç postada hamile kalacam istediğim zaman hemen olacak mi
hemen çıktı mı canımTestim aynı dünkü gibi çıktı. Bugün çatlamanın üstünden 12.gün.ovulasyon testi yapıyordum. Olsa daha net olurdu sanırım. Bu incecik hayalet çizgi yalancı pozitif galiba
olabilit benim de 12. Gün böyle çıkmıştıTestim aynı dünkü gibi çıktı. Bugün çatlamanın üstünden 12.gün.ovulasyon testi yapıyordum. Olsa daha net olurdu sanırım. Bu incecik hayalet çizgi yalancı pozitif galiba
Doğru saymışsın belki bebiş geliyordurBugün bat günü hiç olacak gibi değilim ben catladıgı günü 1.gün olarak saydım. Acaba yalnıs mı saydım kızlar ertesi gün mü 1.güm kabul edicek tim
test yapsana kuzumBugün bat günü hiç olacak gibi değilim ben catladıgı günü 1.gün olarak saydım. Acaba yalnıs mı saydım kızlar ertesi gün mü 1.güm kabul edicek tim
Evet 5 dk içinde çıktı ama bu zamana koyulaşması gerekmiyor muydu yahemen çıktı mı canım
Kızlar ben onuncu gün kan vermiştim bişe cıkmadı olsaydı 4,5 falan cıkardı ama yani dimi oyuzden adeti bekliyorum ben herkes 10 11 ıdtarda ogrenıyor benım kan negatif,test yapsana kuzum
Yaa inş vardır. Bugün çatlamanın 12.günü, gebelik olsa koyu çizgi olması lazım değil miydi ya of moralim bozulduolabilit benim de 12. Gün böyle çıkmıştı
Onla ilgili bi fikrim yok acıkcsı kuzum en iyisi kan verEvet 5 dk içinde çıktı ama bu zamana koyulaşması gerekmiyor muydu ya
Of köyde olduğum için ne kan verebiliyorum ne başka testim varOnla ilgili bi fikrim yok acıkcsı kuzum en iyisi kan ver
yaaaOf köyde olduğum için ne kan verebiliyorum ne başka testim varMecburen Pazartesiyi bekleyeceğim ilçeye ineceğiz diye
Inşallah cnm son iki gun kaldi adete beklecegim emin olmadan sevinmek istemiyorum sonra uzuluyorumOzaman hepsinde silik ciktiysa gebelik var demektir canim
Hayır hayır benim de yunurtlamadan 12 gün sonra böyle çıktı sonra gün gün belirginleştiYaa inş vardır. Bugün çatlamanın 12.günü, gebelik olsa koyu çizgi olması lazım değil miydi ya of moralim bozuldu
Amin kuzum inşallah ben de aranıza katılabilirimİnşallahhh senden de duycazzz iyi haberleri kuzum, yumurtlamam geçti diye bırakma ilişkiye devam et bence ❤ Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, üzülmesin kadınlarımız❤ Bu psikolojik mücadeleye girmesin kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?