Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esim 2017 yilinda varikosel ameliyatı oldu .
Biz 4 yillik evliyiz. Hic hamile kalamadim .
Keciboynuzu pekmezi kullandık.
Keçiboynuzu özü farkli birsey mi..

Keciboynuzu pekmezi ile
Keçiboynuzu özü farkli seyler mi ?
Kullandığınız kürler hangileri söyler misiniz ?

Benimde esimde varikosel var ama ameliyat olmadı harekete çözüm olmuyor diye sizde de olmamış o zaman.. pekmezle özü farklı özü daha iyi diyorlar bunlara ilave esim suan nort vital kullanıyor oyle bir takviye alabilirsiniz yerinde hareketlileri ileriye almaya yardımcı olur insallah 3 ayda etkisini göstermeye başlıyomuş ilaclar bizimde 1 senede ancak bu degerlere gelebildi canım ama bu ay artık tüp bebeğe baslayalım demistik ama henüz regli olmadım başlayamadık

Bizimkinde hareket sorunu vardı. Ameliyat oldu. Baya düzelmişti. Doktor mu dedi size ona çözüm olmaz diye

Siz bütün tahlilllerini yaptırdınızmı. Rahim filmi. Hormon falan. Yani düzelmedi mi hiç ameliyattan sonra. Bizim 1 yıl sonra anca etkisini göstermişti

Azze şu günler geçsin artıııkkk. Son 1 haftaa:) ya hadi bir sıkıntı çıkar da ertelemek zorunda kalmaktan çok korkuyorumsen peki aşılama yada tüp bebek hiç düşündün mü

Bizimkinde hareket sorunu vardı. Ameliyat oldu. Baya düzelmişti. Doktor mu dedi size ona çözüm olmaz diye
Evet canım hareketliliği yuzde 2 yada 3 arttrrmış sayıda sorun yoktu bide ısı problemi yoktu o da spermlere zarar vermiyormus eşimde baya korktuğu icin tercih etmedik biz de vitamnlerle biraz arttrdık ama hala oluşmadı gebelik tüp bebeğe başlayalım bu ay dedik doktorla da ama benim adetim gecikti bu sefer öyle arada kaldık yani şimdi

Azze şu günler geçsin artıııkkk. Son 1 haftaa:) ya hadi bir sıkıntı çıkar da ertelemek zorunda kalmaktan çok korkuyorumsen peki aşılama yada tüp bebek hiç düşündün mü
Az kaldı kuzummm. İnşallah herşey çok güzel olcak. Kendini strese sokma olumsuz şeyler düşünüp..
Valla bilemiyprum ki şuanki durumumu kürtaj olalı 4 ay oldu korunmadıgım halde suanlıl bebis yok. Diğer hamileliğimi 3.5 aylık evliyken öğrwnmiştim korunmamıştım o zamanda hemen olmamıstı oda

Ay hadi hayırlısı inş gerek kalmaz canım :)

Ozaman beklemek en iyisi. 3 4 ay önce yine bi hevesle tüp bebek yaptırmak için gittiğimde başka sorunlar çıkıp ilaç verip göndermişti ondan biraz gerildim. Neyse hayırlısı. Beklemeye devam :)) inş sende bu ay güzel haberler verirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…