Esim 2017 yilinda varikosel ameliyatı oldu .Canım esinin iyi kalite hareketliligi 0 çıkmış bu yuzden gebelik oluşması zor diyorlar totale bakarsak hareketlilik iyi ama cogu yerinde gareketli oldugu icin yumurtayı dölleyecek hızlı hareketli sperm olmayınca o spermlerde bi ise yaramıyor.. esine keciboynuzu özü icirmeye basla bide ialve proxeed plus promotil men gibi takviye vitaminlerden kullababilirsin.. ne kadar suredir bebek istiyosunuz
Keciboynuzu pekmezi ilecanim ayni sorun benim esimdede var %3 tü sanirim ileri hareketli ve 1 milyon bas anomalisi vardi 2015 yilinda ben keciboynuzu kürü, ek vitamin takviyesiyle hamile kaldim yoksa tüp bebek önermislerdi oglum simdi 4.5 yasinda ikinciyi istiyoruz bu ay yine ayni takviyeyi yaptik sende dene keciboynuzu özü , kürü , selen e vitamine bunlari kullansin
24 Haziran bekliyorum bakalımBat ne zaman canım? Ben kullanamadım eşim kullandı vala eğer tuttuysa bende çakşıra bağlayacağım:)
Bence cıkabilirKızlar yarın sabah gebelik testini yapsam silik de olsa çıkar mı adetime 3 gün kalmış oluyor yarın??
Hadi inşallah kuzum dualarımız seninle...çift çizgiyi gör inşallahİlk kez bugun sarı geldi.. Sogan suyu yaparken de boyle sarı gelmıstı.
Benimde esimde varikosel var ama ameliyat olmadı harekete çözüm olmuyor diye sizde de olmamış o zaman.. pekmezle özü farklı özü daha iyi diyorlar bunlara ilave esim suan nort vital kullanıyor oyle bir takviye alabilirsiniz yerinde hareketlileri ileriye almaya yardımcı olur insallah 3 ayda etkisini göstermeye başlıyomuş ilaclar bizimde 1 senede ancak bu degerlere gelebildi canım ama bu ay artık tüp bebeğe baslayalım demistik ama henüz regli olmadım başlayamadıkEsim 2017 yilinda varikosel ameliyatı oldu .
Biz 4 yillik evliyiz. Hic hamile kalamadim .
Keciboynuzu pekmezi kullandık.
Keçiboynuzu özü farkli birsey mi..
belirtin var mıYarın sabah ilk idrarla yapayım o zaman♥♥
Kızlar benim sırtım cok agrıyo hamilelikte böyle bi belirti olabilir mi yalütfen olsunn
Benimde esimde varikosel var ama ameliyat olmadı harekete çözüm olmuyor diye sizde de olmamış o zaman.. pekmezle özü farklı özü daha iyi diyorlar bunlara ilave esim suan nort vital kullanıyor oyle bir takviye alabilirsiniz yerinde hareketlileri ileriye almaya yardımcı olur insallah 3 ayda etkisini göstermeye başlıyomuş ilaclar bizimde 1 senede ancak bu degerlere gelebildi canım ama bu ay artık tüp bebeğe baslayalım demistik ama henüz regli olmadım başlayamadık
Esim 2017 yilinda varikosel ameliyatı oldu .
Biz 4 yillik evliyiz. Hic hamile kalamadim .
Keciboynuzu pekmezi kullandık.
Keçiboynuzu özü farkli birsey mi..
şuan da belim ağrıyo zaten adet günü felan ağrıyodu genelde benimBenim belim çok ağrımıştı:))
Evet canım hareketliliği yuzde 2 yada 3 arttrrmış sayıda sorun yoktu bide ısı problemi yoktu o da spermlere zarar vermiyormus eşimde baya korktuğu icin tercih etmedik biz de vitamnlerle biraz arttrdık ama hala oluşmadı gebelik tüp bebeğe başlayalım bu ay dedik doktorla da ama benim adetim gecikti bu sefer öyle arada kaldık yani şimdiBizimkinde hareket sorunu vardı. Ameliyat oldu. Baya düzelmişti. Doktor mu dedi size ona çözüm olmaz diye
Az kaldı kuzummm. İnşallah herşey çok güzel olcak. Kendini strese sokma olumsuz şeyler düşünüp..Azze şu günler geçsin artıııkkk. Son 1 haftaa:) ya hadi bir sıkıntı çıkar da ertelemek zorunda kalmaktan çok korkuyorum sen peki aşılama yada tüp bebek hiç düşündün mü
Evet canım hareketliliği yuzde 2 yada 3 arttrrmış sayıda sorun yoktu bide ısı problemi yoktu o da spermlere zarar vermiyormus eşimde baya korktuğu icin tercih etmedik biz de vitamnlerle biraz arttrdık ama hala oluşmadı gebelik tüp bebeğe başlayalım bu ay dedik doktorla da ama benim adetim gecikti bu sefer öyle arada kaldık yani şimdi
Az kaldı kuzummm. İnşallah herşey çok güzel olcak. Kendini strese sokma olumsuz şeyler düşünüp..
Valla bilemiyprum ki şuanki durumumu kürtaj olalı 4 ay oldu korunmadıgım halde suanlıl bebis yok. Diğer hamileliğimi 3.5 aylık evliyken öğrwnmiştim korunmamıştım o zamanda hemen olmamıstı oda
Teşekkür ederim bebeğimmHadi inşallah kuzum dualarımız seninle...çift çizgiyi gör inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?