cok agrıyo oturamıyorm ağrısından inşallah hamilelktendr yaGercekten cnm sende de yaanma ve agri varmi
Insallah cnm ya bu ay senden umutliyim bende 14 u pik gordum bi bugun agri hassettim kasigimda oda süpürge actim ondan sonra olducok agrıyo oturamıyorm ağrısından inşallah hamilelktendr ya
İnşallah bu ay olurrr kuzumm. Benim kasıgımda agrı yok ama bakalım yaInsallah cnm ya bu ay senden umutliyim bende 14 u pik gordum bi bugun agri hassettim kasigimda oda süpürge actim ondan sonra oldu
Ins tutar cnm bir birimiz icin dua edelim allahin izniyle olurİnşallah bu ay olurrr kuzumm. Benim kasıgımda agrı yok ama bakalım ya
İnşallah canım inşallahIns tutar cnm bir birimiz icin dua edelim allahin izniyle olur
İnşallahh cnm benım, bende artık ogrenılmıs caresızlık durumu olmustuİnş kuzum adet görmeyene kadar umut var diye sen kendinede de kuzumm şimdiden öyle umutsuz olma lütfen yarın haber alırız inş senden
Sarıda beyazda akıntısı olan oldu kuzum yogun sekildeyse gebelikten olabilir
İlk kez bugun sarı geldi.. Sogan suyu yaparken de boyle sarı gelmıstı.Mom42'nin sarı gelmişti canım hamilebenimde sarı akıntım var inşallah gebeliktendir
Döndüğünde benı toparlanms olarak bulursunSaçmalama kuzum yaa. Erkenden yap ben köye gidiyorum yarın giremeyebilirim
Valla gebelikte olabilir inşallah öyledirİlk kez bugun sarı geldi.. Sogan suyu yaparken de boyle sarı gelmıstı.
aklımdan cıkmıcaksııın gelir gelmez hemen seni sorcamDöndüğünde benı toparlanms olarak bulursun ❤köyde beni düşün kız ❤❤❤
İnşallahhValla gebelikte olabilir inşallah öyledir
ellerin titriyo muİnşallahh ❤sabah gelecekse de test yapmadan gelsin test yaparken heyecan yapıyorum
Benimde öyle olmuştu yaaBirazcık
İnşallah kuzumTamam canim anladim olsun uzulme ya hazirlamistir kendini vicudun busefer tutar insallah
İnşallah kuzumBenimde öyle olmuştu yaainşallah yarın sabah çift çizgiyi görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?