Adet sancısı cekip hamile olan o kadar cok kisinin yazısını okudum kiİnşallah geç döllenmedir kuzumadet gelmeyene kadar umut var ❤❤❤ ben de sabah test yapıcam ama adet sancılarım tüm siddetiyle basladı bile
Ahh keşke kuzum yaa, gümbür gümbür geliyor sanki amaAdet sancısı cekip hamile olan o kadar cok kisinin yazısını okudum ki
Dur bakalım ümitsizliğe kapılma. Yarın sabah testini merakla bekliyorummAhh keşke kuzum yaa, gümbür gümbür geliyor sanki ama
Poztıf olursa hemen atarım, ses seda cıkmazaa benden bilin ki bunalıma girmişimdir, akşama dogru yine gelirimDur bakalım ümitsizliğe kapılma. Yarın sabah testini merakla bekliyorumm
Canım her şeyin hayırlısıüzüldüm kızumm ya
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim. Cevaplarınız için❤
Hayr hayr getirme aklına sakın kuzum gelmeyecek insallahAhh keşke kuzum yaa, gümbür gümbür geliyor sanki ama
Çoğu şeyi burda gördüm öğrendim vala canım tabi faydalanmak lazım ama herşeyi birbirine katmadan abartmadan bence :)) Allah analı babalı büyütsün inş tez zamanda kardeşi gelir :)Ayni sorun bizdede vardi oglumda tüp bebek demislerdi ama keciboynuzu kürü, selen e vitamini kullandik allaha cok sükür oglum 4.5 yasindagercekten bu otlarin faydasi var özellikle keciboynuzu kürünün bu ayda ona basladik bakalim vok merak ediyorum sonucu
Az once baktım sarı akıntı gelmıs, hamılelık te hangı renk gelıyor acabaHayr hayr getirme aklına sakın kuzum gelmeyecek insallah
Bat ne zaman canım? Ben kullanamadım eşim kullandı vala eğer tuttuysa bende çakşıra bağlayacağım:)Bizde bu ay çakşir suyu kullandik. Kökünü kaynattim sogutup hem esime icirdim . Hemde kendim ictim .. bakalim
İnş kuzum adet görmeyene kadar umut var diye sen kendinede de kuzumm şimdiden öyle umutsuz olma lütfen yarın haber alırız inş sendenİnşallah geç döllenmedir kuzumadet gelmeyene kadar umut var ❤❤❤ ben de sabah test yapıcam ama adet sancılarım tüm siddetiyle basladı bile
Sarıda beyazda akıntısı olan oldu kuzum yogun sekildeyse gebelikten olabilirAz once baktım sarı akıntı gelmıs, hamılelık te hangı renk gelıyor acaba
Saçmalama kuzum yaa. Erkenden yap ben köye gidiyorum yarın giremeyebilirimPoztıf olursa hemen atarım, ses seda cıkmazaa benden bilin ki bunalıma girmişimdir, akşama dogru yine gelirim
Mom42'nin sarı gelmişti canım hamileAz once baktım sarı akıntı gelmıs, hamılelık te hangı renk gelıyor acaba
Olur cnm gecen ay kimyasalda sirt agrisi vardi benimKızlar benim sırtım cok agrıyo hamilelikte böyle bi belirti olabilir mi yalütfen olsunn
Kucuk bir is yapaym sirtim yaniyordu hatta agriyipKızlar benim sırtım cok agrıyo hamilelikte böyle bi belirti olabilir mi yalütfen olsunn
ciddi misin yaaOlur cnm gecen ay kimyasalda sirt agrisi vardi benim
Gercekten cnm sende de yaanma ve agri varmiciddi misin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?