Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu test cok guzel benim hcg 8 civari olmasi lazim o zaman cikmisti o testden 1gun sonra hcg 24 du
Miratech olan degilmi benimde o cıvarlardaydı canım ama dış gebelik oldu o maalesef şuan elimde surelab diye bir marka var o da galiba 200 lerdeyken gösteriyormuş sanırım

Allah Allah canım ya bende hiç çıkmıyor inan ki kuruma çizgisi bebetime miratech laboquıck hepsini denedim direk net, haklısın gerçekten

Bu arada kızlar tüp bebek doktorunun istediği tahlillerde d vitamini de vardı ciddi eksiklik var 7.5 çıktı 50 falan olması gerekirken, iyi ki yaptırmışım, gebe kalmada da etkiliymiş
tavsiyem hiç yaptırmadıysanız yaptırın siz de mutlaka

Allah Allah canım ya bende hiç çıkmıyor inan ki kuruma çizgisi bebetime miratech laboquıck hepsini denedim direk net, haklısın gerçekten
İki aydır, bebetime laboquıck ve oncomed bunu marka da cıkıyor.. Neye guvenecegımızı sasırdık..

Ben de duymustum onu, hatta bugun arkadsınla konustuk bızım ulkede d vıtanmını eksıklıgı cok oluyormus... Abım bile almıs kullanıyormuş gratısten aldım ben dıyo bi de

neden hamilelik testi yapmiyorsun canim ? bukadar belirtin var madem bir test yap

Ya nasıl uğraşmışsın

ben dün adet oldum canım, döngüm kısaldı herhalde, piki de erken görmüştüm zaten
[/QUOTE]

ya tabiki ugrasirim burda biz bize okadar guzel destek veriyoruzki degmezmi hic yani.. olsun be canim temmuza insallah :) yeni batini söyle de Azze eklesin seni

Günaydın hepiciğinize
2 temmuz sabırsızlıkla bekleniliyor
Daha yeni yumurtladım
Bakalım umarım bu sefer olur ve sağlıklı bir gebelik olur ve sağlıkla doğum yapıp kucağıma alırım
Sanırım kafana takmıyorum desem de takıyorum
Dün bir erkek evladım olmuş kucağımda tutuyordum
[/QUOTE]

Insallah Rabbim senide sevindirir en kisa zamanda canim hadi bakalim hayirlisi :)

Ben bata kadar çalışmalara devam ediyorum bacım valla bir umut
[/QUOTE]

Guzelll aynen tam gaz devammm

insallah canım inşallah.. ben bekliyorum hala belirti sayılacak henüz bisi yok
[/QUOTE]

hadi bakalimm insallah Rabbim nasib eder hepimize insallah

Amin canım benim son 5 gün hiç bir belirtim yok şuan
[/QUOTE]

olsun illa bu ay olacak diye bir sey yok Rabbim hayirlisni nasib etsin insallah Birgun seninde kucagin dolacak insalalh canim

Amin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz
[/QUOTE]

tamam canim hayirlisi Azze guzelim bak degismis 18 temmuz olmus sen eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…