Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neden hamilelik testi yapmiyorsun canim ? bukadar belirtin var madem bir test yap
Daha erken oyuzden yapmak isteniyorum
Bide bisey aklima takildi hani kimsenin basina geldi mi?
Diyelim yumurtalama'dan once hamile kalindi yumurtalama yine de gercklesir mi?? Simdiden teşekkur ederim cevaplariniz icin

Asla belirti arama benim öğrenmeden bir gün önce sadece göğüs uçlarım Çok belirgindi başka bişey yoktu o herkese göre değişir kuzum
Azze ben de aynı durumdayım sıfır belirti regle son 6 hakkımızda hayırlısı olsun, önümüzdeki ay ovülasyon takibini bırakıp akışına göre davranacağım üzerine düştükçe olmuyor inşallah bi sürpriz yaşarız regl günü yine de umut kesilmiyor

Kızlaaar size çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşimle ilişkiye girdikten sonra hemen hemen yarısı ilişkiden sonra geri çıkıyor neden ? Bilen var mı acaba
Geri çıkan sıvı sperm değil spermlerin yumurtaya daha çabuk ulaşmasını sağlayan döl sıvısı çıkması da normal hepimizde oluyor sıkıntı olacak bi durum değil

Aynen canım en başından beri ve hala da devam ediyor hatta enfeksiyon sanmıştım ben ama değilmiş şükür yoksaaa sende de mi var kuzum
Aaa sarı akıntı hamilelik belirtisi mi benim çatlamadan beri sapsarı akıntım var hiç böyle yaşamamıştım ben de enfeksiyona yoruyorum hatta hep beyaz akıntı diye okuduğum için

Kızlaaar size çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşimle ilişkiye girdikten sonra hemen hemen yarısı ilişkiden sonra geri çıkıyor neden ? Bilen var mı acaba

yok kiz ayni seyi bende dusunuyordum sonra bi yerde okudum o cikan sivi zaten cikmasi gerek siviymis yani spermin cogu iceride yolculuk halinde oluyor cok az bir miktari az hareketlisi filan kaliyo geride yani tasalanma ama hemen ayaklanma bence yat assagi aziick :))

Yarım saat yatıyorum kuzum

Yarım saat yatıyorum kuzum
iyi guzel yeter o merak etme canim

Kizlaaar hepinize söyluyorummmm onu yapmak bunu yapmak elbette bir sebebdir biz yapacagiz Rabbimde nasib etsin ..
Ancak Hz Meryem anamizin rahmine erkek dahi dokunmadan Hz isa peygamberi yerlestireen yuce RABBIM bize nasibte varsa mutalaka verecektir zaten.. Hayirlisini dileyin

Aynen kuzum katılıyorum sana Rabbim hepimiizin hakkında hayırlısını bilendir en doğru zamanda bizlerde nasip eder inşallah

Evet canım regl belirtileri ile çok benzer zaten biz sadece çok odaklandığımız için daha fazla farkediyoruz o yüzden regl günü gelene kadar emin olmak imkansız
Aynen öyle kuzum nezamandır düşünüyorsunuz bebişi birde ilk mi olacak

Aaa sarı akıntı hamilelik belirtisi mi benim çatlamadan beri sapsarı akıntım var hiç böyle yaşamamıştım ben de enfeksiyona yoruyorum hatta hep beyaz akıntı diye okuduğum için
Bende enfeksiyon sanmıştım ama öyle olmadı canım hala da sarı devam ediyor ve öyle anlatıldığı gibi çok akıntım yok benim bir gün oluyorsa birgün olmuyor bazen çamaşırıma bile bulaşmadan tuvalette peçeteyle sildiğimde geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…