Hamileliğimi öğrenmeden bir hafta öncesine kadar hep kabızdım hamileliğimi öğrendim bi 15 gün daha öyle devam etti kefir probiyotik yoğurt vs tükettim şuna düzeldi şükürBu da bende var 1 haftadır kabız ve hazımsızlık tan ölüyorumbu belirtileri ne zaman yaşamıştınız
Hamilelik nasık gidiyor tatlımHamileliğimi öğrenmeden bir hafta öncesine kadar hep kabızdım hamileliğimi öğrendim bi 15 gün daha öyle devam etti kefir probiyotik yoğurt vs tükettim şuna düzeldi şükür
Benimde tahmini 5si ovulasyon testi denedim bu ay beklemedeyimAmin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz
Amin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz
Ben şubattan beri istiyorum şubat ayında hamile kaldım fakat kimyasal oldu işte sonra 1 ay ara verdik kimyasaldan sonra bu ay 3. Denememiz oldu canımAynen öyle kuzum nezamandır düşünüyorsunuz bebişi birde ilk mi olacak
Yaa çok şaşırdım benim de sarı akıntı ve koyu idrar 1,5 haftadır var bakalım sonu ne olacakBende enfeksiyon sanmıştım ama öyle olmadı canım hala da sarı devam ediyor ve öyle anlatıldığı gibi çok akıntım yok benim bir gün oluyorsa birgün olmuyor bazen çamaşırıma bile bulaşmadan tuvalette peçeteyle sildiğimde geliyor☺
Ay inşallah olmazsın ya
Oldum sanırım, leke geldi durdu simdilik
Inşlah olmazsın kuzum
Dur bakalım kuzum belki lekelenme görceksin ağrın falan var mıOldum sanırım, leke geldi durdu simdilikönümüzdeki aya inşallah
Anladımmmm canım inşallah nasip olurBen şubattan beri istiyorum şubat ayında hamile kaldım fakat kimyasal oldu işte sonra 1 ay ara verdik kimyasaldan sonra bu ay 3. Denememiz oldu canım
İnşallah canımAnladımmmm canım inşallah nasip olur
Hiç denemedim ovilasyon belki gelecek ay bende denerimBenimde tahmini 5si ovulasyon testi denedim bu ay beklemedeyim
Aynen hayırlısı ben geç geç adet olurum, bizim burada sık adet görene çocuk arıyor derler bizimkiler öyle dedi inşallah doğrudurtamam canim hayirlisiAzze guzelim bak degismis 18 temmuz olmus sen eklersin
Dün çok oldu, regl sancısıudı ama.. Şimdilik sancı yok.. Sabaha tam sökülür herhalde, zaten olsa bile yarına ilk gün olarak gircem takvımeDur bakalım kuzum belki lekelenme görceksin ağrın falan var mı
Aynen hayırlısı ben geç geç adet olurum, bizim burada sık adet görene çocuk arıyor derler bizimkiler öyle dedi inşallah doğrudur
Benim genelde sancım oldugunda gelir reglim ama senin daha önce oluyomuydu sancının kesilmesiDün çok oldu, regl sancısıudı ama.. Şimdilik sancı yok.. Sabaha tam sökülür herhalde, zaten olsa bile yarına ilk gün olarak gircem takvıme
Bende enfeksiyon sanmıştım ama öyle olmadı canım hala da sarı devam ediyor ve öyle anlatıldığı gibi çok akıntım yok benim bir gün oluyorsa birgün olmuyor bazen çamaşırıma bile bulaşmadan tuvalette peçeteyle sildiğimde geliyor
Amin canım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahhadi ozaman bakalim Rabbim yardimcin olsun hayirlisini nasib etsin
Amin canım hepimiz için en hayırlısı olsun inşallahhadi ozaman bakalim Rabbim yardimcin olsun hayirlisini nasib etsin
Bende aynı senin gibiyim şuan canım sildikce gelen sarı akıntı var sol gögüsümde hafif çökünce acı oluyor kasıkta belde regli olacak gibi sızı var 12 ,13 yumurtlama bat 26/27 bekliyorumCanim ayni akinti bendede var öyle aman aman bisi yok ama silinince hafif sarimtirak bi akinti oluyo yani sanirim sari , cünkü günlük pedde görüyorum sarimtirak hafif 11-12. gün yumurtlama günümdü üzerine 14 eklersem 25.-26 haziran adet günüm ama ciddi bel agrim ve kasik agrim var adet olucam sankibirde normalde adetten 10 gün önce baslar gögüs agrim bi sefer yimurtlamayla basladi 1 hafta sürdü gögüs hassasiyeti simdi scok hafif elleyince sadece üstler cok hafif aciyo normalmi bundurum?
Ben oyle okudum annemde bile olmus herzaman regl goreng kadin cocuk yapmak isteyince bi kere gecikmis ama gelmis ikinci sefeindede hamile kalmis gelmemis hic yani bikere gecikmis ikincisinde gelmemis hicAdet gecikince mi öyle oluyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?