Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu da bende var 1 haftadır kabız ve hazımsızlık tan ölüyorum bu belirtileri ne zaman yaşamıştınız
Hamileliğimi öğrenmeden bir hafta öncesine kadar hep kabızdım hamileliğimi öğrendim bi 15 gün daha öyle devam etti kefir probiyotik yoğurt vs tükettim şuna düzeldi şükür

Hamileliğimi öğrenmeden bir hafta öncesine kadar hep kabızdım hamileliğimi öğrendim bi 15 gün daha öyle devam etti kefir probiyotik yoğurt vs tükettim şuna düzeldi şükür
Hamilelik nasık gidiyor tatlım

Amin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz
Benimde tahmini 5si ovulasyon testi denedim bu ay beklemedeyim
[/QUOTE]
Hiç denemedim ovilasyon belki gelecek ay bende denerim

Amin inşallah baya giremedimkızlar ama ben 15. gün tekrar adet oldum ayın 18de, bat tarihim değişti tekrar bat 18 temmuz

tamam canim hayirlisi Azze guzelim bak degismis 18 temmuz olmus sen eklersin
[/QUOTE]
Aynen hayırlısı ben geç geç adet olurum, bizim burada sık adet görene çocuk arıyor derler bizimkiler öyle dedi inşallah doğrudur

Aynen öyle kuzum nezamandır düşünüyorsunuz bebişi birde ilk mi olacak
Ben şubattan beri istiyorum şubat ayında hamile kaldım fakat kimyasal oldu işte sonra 1 ay ara verdik kimyasaldan sonra bu ay 3. Denememiz oldu canım

Yaa çok şaşırdım benim de sarı akıntı ve koyu idrar 1,5 haftadır var bakalım sonu ne olacak

tamam canim hayirlisi Azze guzelim bak degismis 18 temmuz olmus sen eklersin
Aynen hayırlısı ben geç geç adet olurum, bizim burada sık adet görene çocuk arıyor derler bizimkiler öyle dedi inşallah doğrudur
[/QUOTE]
NAVLEE Bir degisiklik olunca bence sanki iyi birseymis gibi geliyor bende surekli olurdum bu ay geciktim hemnde 50 gun filan ama cok sukur sonunda geldi annem Rahim hazirliyor dur dedi bi geciikince bende sonari ay hamileydim dedi annem.. bunu forumdada okudum cok

Dur bakalım kuzum belki lekelenme görceksin ağrın falan var mı
Dün çok oldu, regl sancısıudı ama.. Şimdilik sancı yok.. Sabaha tam sökülür herhalde, zaten olsa bile yarına ilk gün olarak gircem takvıme

NAVLEE Bir degisiklik olunca bence sanki iyi birseymis gibi geliyor bende surekli olurdum bu ay geciktim hemnde 50 gun filan ama cok sukur sonunda geldi annem Rahim hazirliyor dur dedi bi geciikince bende sonari ay hamileydim dedi annem.. bunu forumdada okudum cok
[/QUOTE]
Adet gecikince mi öyle oluyormuş canım

Dün çok oldu, regl sancısıudı ama.. Şimdilik sancı yok.. Sabaha tam sökülür herhalde, zaten olsa bile yarına ilk gün olarak gircem takvıme
Benim genelde sancım oldugunda gelir reglim ama senin daha önce oluyomuydu sancının kesilmesi ust uste agrılar artar ve kanamam gelirdi hep

Canim ayni akinti bendede var öyle aman aman bisi yok ama silinince hafif sarimtirak bi akinti oluyo yani sanirim sari , cünkü günlük pedde görüyorum sarimtirak hafif 11-12. gün yumurtlama günümdü üzerine 14 eklersem 25.-26 haziran adet günüm ama ciddi bel agrim ve kasik agrim var adet olucam sanki birde normalde adetten 10 gün önce baslar gögüs agrim bi sefer yimurtlamayla basladi 1 hafta sürdü gögüs hassasiyeti simdi scok hafif elleyince sadece üstler cok hafif aciyo normalmi bundurum?

Bende aynı senin gibiyim şuan canım sildikce gelen sarı akıntı var sol gögüsümde hafif çökünce acı oluyor kasıkta belde regli olacak gibi sızı var 12 ,13 yumurtlama bat 26/27 bekliyorum

Adet gecikince mi öyle oluyormuş canım
Ben oyle okudum annemde bile olmus herzaman regl goreng kadin cocuk yapmak isteyince bi kere gecikmis ama gelmis ikinci sefeindede hamile kalmis gelmemis hic yani bikere gecikmis ikincisinde gelmemis hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…