Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamilelik planmasında saçlarınızı ne yaptınız? 9 ay boyayamayacakmış gibi düşünüp kendi renginize döndünüz mü mesela

Kızlar test yaptım bat 2 gün sonra, ama negatif çıktı ama benim ağzımın içi günlerdir tuhaf, ve ateşim var. Bu dilimdeki metal tadı ve sabah kalkıncaki o iğrenç tat için kulak burun boğaz doktorona gitmem lazım sanırım, doktora gitmeden önce sizce bugün kan testi yaptırayımmı? Varsa kesin çıkarmı?

Metal tat bendede vardı çinko fazlalığından falan bahsediyor yani belki de vitaminlerle alakalıdır canım

Kızlar hamilelik testlerini her zaman sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor gün içerisinde yapıpta pozitif çıkma ihtimali yok mudur sizce

Siz hamileykenmi vardı canım?
Hayır canım ben hamiyeken belirtim yoktu son hamileligimde gögüsletim yürürken bile açıyordu kasık bel ağrısı vardı tek taraflı grib olmuştum o yüzden olan belirtileri hatırlamıyorum ama ateşin ya gebelikten yada gripden 37 üstü çıkıyordu koltuk altından sabah akşam fark etmeden ilk hamileliği de yani kızıma hamileyken hiç birşey yoktu üstüne görmüştüm birgün ertesi gün Betan 2500 dü şimdi hamile değilim ağzında metal tat var çayı çok içiyorum acaba ondanmı vitamini eksik bilemedim folik asid de yapıyor olabilir

yok canım maalesef hic belirti sadece yumurtlama da gelen akıntı geldi uzayan akıntı
Ben erken olacağım herhalde heran regli gelecek gibi yolluyor ağrı baçaklarıma falan vuruyor birde o akıntı bende de var şefaf beyaz değil yumurta akı gibi herhalde regli öncesi ben öyle oluyorum hatırlamıyorum önceyi inş senin gebelikten dır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…