Allahtan hayırlısı bitanemHenuz cok erken olabilir bekle biraz daha bakalım adet gelene kadar umut var demektir
Ben de sabırla beklemedeyim canım geç yumurtlama oldu benimAllahtan hayırlısı bitanem♥Bekliyorum belki bi umutSende durumlar nedir
Rabbim sabır versin bizeBen de sabırla beklemedeyim canım geç yumurtlama oldu benim
Öyleymiş cidden canım...Allahım bizim gibi isteğen herkese nasip etsin aratmasınRabbim sabır versin bize♥Sabrımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım.Anne olmak bazı kadınlar için ne zormuş
Bat ne zaman canım belki erkendir geç döllenirResimde öyle çıkmış kuzum ya bembeyaz çok baktım göremedim.bi test daha yaptım sonra ucuzlardan varya kaset testlerden yine bembeyaz
Metal tat bendede vardı çinko fazlalığından falan bahsediyor yani belki de vitaminlerle alakalıdır canımKızlar test yaptım bat 2 gün sonra, ama negatif çıktıama benim ağzımın içi günlerdir tuhaf, ve ateşim var. Bu dilimdeki metal tadı ve sabah kalkıncaki o iğrenç tat için kulak burun boğaz doktorona gitmem lazım sanırım, doktora gitmeden önce sizce bugün kan testi yaptırayımmı? Varsa kesin çıkarmı?
Bu ay tutmazsa obur ay isine yarar test cnm ben int almistim 50 liAksama yaparsın canm... ben de gidip alayım diyorum ovu testi önce onla bakayımne diyosun alayım mı
Gebe isen gun icinde de cikarKızlar hamilelik testlerini her zaman sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor gün içerisinde yapıpta pozitif çıkma ihtimali yok mudur sizce
Bugun yumurtluyorum belki adetten sonra tutmustur diye dusundumKac gun var bata ne zaman yumurtladigini biliyormusun
Bilmiyorum ki işte erken dönem olduğu için sorayım dedim belki öyle olan vardırGebe isen gun icinde de cikar
Siz hamileykenmi vardı canım?Metal tat bendede vardı çinko fazlalığından falan bahsediyor yani belki de vitaminlerle alakalıdır canım
burdayım canımmmAzze kız nerdesin
Hayır canım ben hamiyeken belirtim yoktu son hamileligimde gögüsletim yürürken bile açıyordu kasık bel ağrısı vardı tek taraflı grib olmuştum o yüzden olan belirtileri hatırlamıyorum ama ateşin ya gebelikten yada gripden 37 üstü çıkıyordu koltuk altından sabah akşam fark etmeden ilk hamileliği de yani kızıma hamileyken hiç birşey yoktu üstüne görmüştüm birgün ertesi gün Betan 2500 düSiz hamileykenmi vardı canım?
Azze bilirtin yokmu son günlere dayandık kuzu bende bel ağrısı dışında belirti yok bugünburdayım canımmm
yok canım maalesef hic belirtiAzze bilirtin yokmu son günlere dayandık kuzu bende bel ağrısı dışında belirti yok bugün
Ben erken olacağım herhalde heran regli gelecek gibi yolluyor ağrı baçaklarıma falan vuruyor birde o akıntı bende de var şefaf beyaz değil yumurta akı gibi herhalde regli öncesi ben öyle oluyorum hatırlamıyorum önceyi inş senin gebelikten dır kuzumyok canım maalesef hic belirtisadece yumurtlama da gelen akıntı geldi uzayan akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?