Varsa ovu testin dene istersen2 gun sonra ogrendim zaten cnm gebeligi ogrenincede bektim yine koyuydu bundan bi tik koyuluk vardi
Dudaklar kirmizi olunca ne oluyor ablaKizlar 14 haziran pik dun aksaman beri dudaklarim daha da kırmızı olmaya basladi :) hergun ki belirtilerimi yaziyorum ins vardir bebiss
Kisiden kisiye degisiyor canim ama icini rahatlatmak istiyorsan yap insallah cikar sonucunu bizede soyleAdete 2 gün kala test yapsam çıkar mi acaba
Canim kuzenim daha hamile oldugunu ogrenmeden annesi yani halam sen demis hamilesin demis oda hic umidli degldi 2 ay oncesi dusuk yapmisti yok filan demis halam da Kirpiklerin birbirine yapismis (dolamista demis olabilir o an kuzenim anlatirken tam duyamadimDudağıma baktırcaksın şimdi banabide kirpiklerde uzuyo diyolar böyle denilince benimde uzamışş gibi geliyo
Canım eğer döngüsü kısa ise hamile kalması zorlaşır şöyle ki vücut yeteri kadar progesteron hormonu üretmeden regl olunur ve Rahim içi gebeliğe elverişli kalınlığa ulaşmaz tıp dilinde buna luteal faz deniyor eğer pik gününden regl olduğu döneme kadar sayarak 12-16 gün arası olması lazım ki bu durum düşüklere de sebep olur eğer kısasa bu döngü rahim kalınlaşmadığı için bebek tutunamıyor çünkü. Sebebi pco, Prolaktin yüksekliği, tiroid, insülin direnci, fazla kilo olabilirBu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,
Gecen aylarda benimde öyleydi ama hamile değildim buna inanamıyorum o yüzdenCanim kuzenim daha hamile oldugunu ogrenmeden annesi yani halam sen demis hamilesin demis oda hic umidli degldi 2 ay oncesi dusuk yapmisti yok filan demis halam da Kirpiklerin birbirine yapismis (dolamista demis olabilir o an kuzenim anlatirken tam duyamadim) Demis oda acaba mi demis battan 1 tada 2 gun once kan testi yaptiriyo ve pozitif cikiyor bende batta yaklasirken halama gitmeyi dusunuyorum
HMM anladım canım iletirim ama onun şöyle mesela heçen ay 14 mayısta olmuş bu ay 9 haziranda öne gelmiş oluyor,Canım eğer döngüsü kısa ise hamile kalması zorlaşır şöyle ki vücut yeteri kadar progesteron hormonu üretmeden regl olunur ve Rahim içi gebeliğe elverişli kalınlığa ulaşmaz tıp dilinde buna luteal faz deniyor eğer pik gününden regl olduğu döneme kadar sayarak 12-16 gün arası olması lazım ki bu durum düşüklere de sebep olur eğer kısasa bu döngü rahim kalınlaşmadığı için bebek tutunamıyor çünkü. Sebebi pco, Prolaktin yüksekliği, tiroid, insülin direnci, fazla kilo olabilir
21 gün sürmüş önemli olan işte pik olduğu günü tespit etmek belki erken yumurtluyordur o zaman sıkıntı olmaz ama geç yumurtluyor sa sıkıntıHMM anladım canım iletirim ama onun şöyle mesela heçen ay 14 mayısta olmuş bu ay 9 haziranda öne gelmiş oluyor,
Dogrudur canim rabbim hayirlisini versin insallah hepimizeGecen aylarda benimde öyleydi ama hamile değildim buna inanamıyorum o yüzdenama yüzde değişiklik olduguna inanıyorum. Hamile oldugumu öğrenmeden önce misafirlerim gelmişti. Uykudan mı uyandın rahatsız mısın felan demişlerdi yüzün solgun duruyo demişlerdi
Canim ya bisey soracam ben her yemek yedikten sonra ki zzar zor yiyorum midem bulaniyor acaba buda belirti mi bide cok midem yaniyorGecen aylarda benimde öyleydi ama hamile değildim buna inanamıyorum o yüzdenama yüzde değişiklik olduguna inanıyorum. Hamile oldugumu öğrenmeden önce misafirlerim gelmişti. Uykudan mı uyandın rahatsız mısın felan demişlerdi yüzün solgun duruyo demişlerdi
Mide yanması belirti diye biliyorum kuzummm bat ne zamandııCanim ya bisey soracam ben her yemek yedikten sonra ki zzar zor yiyorum midem bulaniyor acaba buda belirti mi bide cok midem yaniyor
Daha var 7 temmuzMide yanması belirti diye biliyorum kuzummm bat ne zamandıı
Ayy isyerindeyim cnm bide bol su ictim yanimda da yok aksam belki yaparinVarsa ovu testin dene istersen
GGebelik bence benim buluşumDudaklar kirmizi olunca ne oluyor abla
Himm dur bakimGGebelik bence benim buluşum
Kac gun var bata ne zaman yumurtladigini biliyormusunHimm dur bakim
Yok benimkiler normal
Aksama yaparsın canm... ben de gidip alayım diyorum ovu testi önce onla bakayımAyy isyerindeyim cnm bide bol su ictim yanimda da yok aksam belki yaparin
Resimde öyle çıkmış kuzum ya bembeyaz çok baktım göremedim.bi test daha yaptım sonra ucuzlardan varya kaset testlerden yine bembeyazSanki çizgi görüyorum ben gölge gibi nasıl hüsran
Predictor early canım 6gün öncesinden gösteriyormuş. Bugün adet günüm sabah yaptım çıkmadı bembeyaz fotoda öyle çıkmış arkasından bide kaset testlerden yaptım yine negatif emin oldum yani. Adetimi bekliyorum ki doktora gideyimBen de silik cizgiyi görüyorum markası nedir testin
Henuz cok erken olabilir bekle biraz daha bakalım adet gelene kadar umut var demektirPredictor early canım 6gün öncesinden gösteriyormuş. Bugün adet günüm sabah yaptım çıkmadı bembeyaz fotoda öyle çıkmış arkasından bide kaset testlerden yaptım yine negatif emin oldum yani. Adetimi bekliyorum ki doktora gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?