Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dudağıma baktırcaksın şimdi bana bide kirpiklerde uzuyo diyolar böyle denilince benimde uzamışş gibi geliyo
Canim kuzenim daha hamile oldugunu ogrenmeden annesi yani halam sen demis hamilesin demis oda hic umidli degldi 2 ay oncesi dusuk yapmisti yok filan demis halam da Kirpiklerin birbirine yapismis (dolamista demis olabilir o an kuzenim anlatirken tam duyamadim) Demis oda acaba mi demis battan 1 tada 2 gun once kan testi yaptiriyo ve pozitif cikiyor bende batta yaklasirken halama gitmeyi dusunuyorum

Bu benim değil arkadaşımın valla pko var mı bilmiyoruz ama çok erken erken adet oluyor hep hastanelik olacak şekilde ağrılı geçiyor kaç yıllık evli ama geçmedi,
Canım eğer döngüsü kısa ise hamile kalması zorlaşır şöyle ki vücut yeteri kadar progesteron hormonu üretmeden regl olunur ve Rahim içi gebeliğe elverişli kalınlığa ulaşmaz tıp dilinde buna luteal faz deniyor eğer pik gününden regl olduğu döneme kadar sayarak 12-16 gün arası olması lazım ki bu durum düşüklere de sebep olur eğer kısasa bu döngü rahim kalınlaşmadığı için bebek tutunamıyor çünkü. Sebebi pco, Prolaktin yüksekliği, tiroid, insülin direnci, fazla kilo olabilir

Gecen aylarda benimde öyleydi ama hamile değildim buna inanamıyorum o yüzden ama yüzde değişiklik olduguna inanıyorum. Hamile oldugumu öğrenmeden önce misafirlerim gelmişti. Uykudan mı uyandın rahatsız mısın felan demişlerdi yüzün solgun duruyo demişlerdi

HMM anladım canım iletirim ama onun şöyle mesela heçen ay 14 mayısta olmuş bu ay 9 haziranda öne gelmiş oluyor,

Dogrudur canim rabbim hayirlisini versin insallah hepimize

Canim ya bisey soracam ben her yemek yedikten sonra ki zzar zor yiyorum midem bulaniyor acaba buda belirti mi bide cok midem yaniyor

Ben de silik cizgiyi görüyorum markası nedir testin
Predictor early canım 6gün öncesinden gösteriyormuş. Bugün adet günüm sabah yaptım çıkmadı bembeyaz fotoda öyle çıkmış arkasından bide kaset testlerden yaptım yine negatif emin oldum yani. Adetimi bekliyorum ki doktora gideyim

Henuz cok erken olabilir bekle biraz daha bakalım adet gelene kadar umut var demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…