Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bir belirti cnm gebelerde oyle oluyor yengem vs oyle olmustu gecen ay benim kimyasal da da oyleydi dudagina renk geliyor
Ayy hadi insallah gebeliktendir ben de baktm ben de yok sanrm soluk geldi rengi . zatn kimyasalın arkası gebelik derler senin de öyle olcak insallah canım

Ayy hadi insallah gebeliktendir ben de baktm ben de yok sanrm soluk geldi rengi . zatn kimyasalın arkası gebelik derler senin de öyle olcak insallah canım
Ağızından bal damlıyor ınsallah cnm benim zaten bu ay olmazsa diyete baslayacagim aralikli oruc tutacagim kendimi iyice saldim ya 3 4 aydir evdeydik goren kilo almissin diyor ya aldigimda 5 kilocuk

Gecen ay kimyasali ogrendgmiginde 21 mayisti 19nnayista buraya ovu atmisim onu ataym dedim :)

Tutar ins bebis tutarsa ikimizinde ayni anda kalmia olabiliriz :) ne zaman test yapacaksın
Inşallah kuzum . 28 inde olmazsam test yapayım diyorum... bu gecikme olunca 19 unda kan testi falan yaptrdım negatf gorünce çok üzuldüm korkuyorum yine

19 da cikmamasi cok normal cnm korma ins tutmustur
Insallah canım insallah . Benimde evde olsaydı ovulasyonla bakmak istiodum oradan anlayabiliriz.. geçenkinde devam ettin mi peki ovulasyona gebeligi ögrenene kadar

Insallah canım insallah . Benimde evde olsaydı ovulasyonla bakmak istiodum oradan anlayabiliriz.. geçenkinde devam ettin mi peki ovulasyona gebeligi ögrenene kadar
2 gun sonra ogrendim zaten cnm gebeligi ogrenincede bektim yine koyuydu bundan bi tik koyuluk vardi

Adete 2 gün kala test yapsam çıkar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…