Sacma degil mi cnm uzadikca uzasa sac gibi bence uzanmaz yaKarışma değil kuzum uzuyomuş. Benimde karışır diğer aylarda bakmıştım o yüzden ona katılmıyorum
Ayy hadi insallah gebeliktendirBence bir belirti cnm gebelerde oyle oluyor yengem vs oyle olmustu gecen ay benim kimyasal da da oyleydi dudagina renk geliyor
Ağızından bal damlıyor ınsallah cnm benim zaten bu ay olmazsa diyete baslayacagim aralikli oruc tutacagim kendimi iyice saldim yaAyy hadi insallah gebeliktendirben de baktm ben de yok sanrm soluk geldi rengi . zatn kimyasalın arkası gebelik derler senin de öyle olcak insallah canım
Inşallah hamilesindir de o kilolar bebisten dersinAğızından bal damlıyor ınsallah cnm benim zaten bu ay olmazsa diyete baslayacagim aralikli oruc tutacagim kendimi iyice saldim ya3 4 aydir evdeydik goren kilo almissin diyor ya aldigimda 5 kilocuk
Aynen oyle direk bebegin ustune atacagim kilolari :))Inşallah hamilesindir de o kilolar bebisten dersin
Senin de geç yumurtlama olmuştu dimi canımAynen oyle direk bebegin ustune atacagim kilolari :))
Biri öyle yazmış bilemiyorum bence zaten cogu belirtiyi kendimiz uyduruyoruzSacma degil mi cnm uzadikca uzasa sac gibi bence uzanmaz ya
Kuzum nasılsın bakayım kaldı 2Biri öyle yazmış bilemiyorum bence zaten cogu belirtiyi kendimiz uyduruyoruz
Aynrn 14 haziran pik gordum cnm bekliyorum bakalim kimyasal gecirdigimde de gec yumurtlamisimSenin de geç yumurtlama olmuştu dimi canım
KesinlikleBiri öyle yazmış bilemiyorum bence zaten cogu belirtiyi kendimiz uyduruyoruz
Aynen ben de 13 14 haziranda pikti regliye 4 gun kala yumurtladım bu ay ilk defa başıma geldiAynrn 14 haziran pik gordum cnm bekliyorum bakalim kimyasal gecirdigimde de gec yumurtlamisim
Tutar ins bebis tutarsa ikimizinde ayni anda kalmia olabiliriz :) ne zaman test yapacaksınAynen ben de 13 14 haziranda pikti regliye 4 gun kala yumurtladım bu ay ilk defa başıma geldi
Inşallah kuzumTutar ins bebis tutarsa ikimizinde ayni anda kalmia olabiliriz :) ne zaman test yapacaksın
19 da cikmamasi cok normal cnm korma ins tutmusturInşallah kuzum. 28 inde olmazsam test yapayım diyorum... bu gecikme olunca 19 unda kan testi falan yaptrdım negatf gorünce çok üzuldüm korkuyorum yine
Insallah canım insallah19 da cikmamasi cok normal cnm korma ins tutmustur
2 gun sonra ogrendim zaten cnm gebeligi ogrenincede bektim yine koyuydu bundan bi tik koyuluk vardiInsallah canım insallah. Benimde evde olsaydı ovulasyonla bakmak istiodum oradan anlayabiliriz.. geçenkinde devam ettin mi peki ovulasyona gebeligi ögrenene kadar
Cok cok amin insallahAyyy inşallah canım benimmmm❤ İsteyen herkese Rabbim nasip etsin. Hepimiz burdan güzel haberler verelim inşalah
Vallah banada oyle geldiBana mi oyle geliuor bilmiyorum ama ben var goruyorum 2. Yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?