Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Napalım gelecekse gelcekk artık reglyi bekleyelim

yok canım maalesef hic belirti sadece yumurtlama da gelen akıntı geldi uzayan akıntı
Ee yavrum gebelikte olur demiyorlar mı o akıntıdan hadi kuzum bu ay güzel haberler gelecek inşallah

bilmiyorum hic umudum yok benim
Daha önce regli oncesi yaşarmıydın öyle yoğun akıntı yada gebelik yasadın sen o akıntı olmus muydu kuzum umutsuz olma reglin gelmeyecek insallah

Daha önce regli oncesi yaşarmıydın öyle yoğun akıntı yada gebelik yasadın sen o akıntı olmus muydu kuzum umutsuz olma reglin gelmeyecek insallah
daha önce yaşamadım diye hatırlıyorum hamileliğimde de yaşamadım keşke olsaa ama ne bilim baska hicbise de yok. İnşallah canımm yinede regl olana kadar umut olmalı hepp sende ne var ne yok

daha önce yaşamadım diye hatırlıyorum hamileliğimde de yaşamadım keşke olsaa ama ne bilim baska hicbise de yok. İnşallah canımm yinede regl olana kadar umut olmalı hepp sende ne var ne yok
Adet gelene kadar umut hep var kuzum, ben de sıfır umutla bekliyordum hatırlarsan, inşallah en kısa zamanda gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…