Napalım gelecekse gelcekk artık reglyi bekleyelimBen erken olacağım herhalde heran regli gelecek gibi yolluyor ağrı baçaklarıma falan vuruyor birde o akıntı bende de var şefaf beyaz değil yumurta akı gibi herhalde regli öncesi ben öyle oluyorum hatırlamıyorum önceyi inş senin gebelikten dır kuzum
Gittim eczanede yokk ☹ elim boş döndüm sinir oldum vardır bunda da bir işaret bekleyeyim 28 iniBu ay tutmazsa obur ay isine yarar test cnm ben int almistim 50 li
Bekle cnm bosver genelde int sitelerinde satılıyor rczane pahali verirdi sana 4 guncuk kaldi bakalmGittim eczanede yokk ☹ elim boş döndüm sinir oldum vardır bunda da bir işaret bekleyeyim 28 ini
Aynen kuzum kaldı 4 gün reglimin gelmemesineBekle cnm bosver genelde int sitelerinde satılıyor rczane pahali verirdi sana 4 guncuk kaldi bakalm
AminnÖyleymiş cidden canım...Allahım bizim gibi isteğen herkese nasip etsin aratmasın
Bugün kuzum hiç sanmıyorum ama olacak gibi de değilimBat ne zaman canım belki erkendir geç döllenir
Benım yeni batım 21 temmuzburdayım canımmm
Temmuzda da beraberizBenım yeni batım 21 temmuz❤
İnşallahh kuzumTemmuzda da beraberiztemmuzdan mutlu ayrılalım bariiii :))
Ee yavrum gebelikte olur demiyorlar mı o akıntıdanyok canım maalesef hic belirtisadece yumurtlama da gelen akıntı geldi uzayan akıntı
gelmedi ama adet bekliyorum canım.İnşallahh kuzum ❤ senın adet geldi mi ki
bilmiyorum hic umudum yok benimEe yavrum gebelikte olur demiyorlar mı o akıntıdanhadi kuzum bu ay güzel haberler gelecek inşallah
Daha önce regli oncesi yaşarmıydın öyle yoğun akıntı yada gebelik yasadın sen o akıntı olmus muydu kuzum umutsuz olma reglin gelmeyecek insallahbilmiyorum hic umudum yok benim
daha önce yaşamadım diye hatırlıyorum hamileliğimde de yaşamadım keşke olsaa ama ne bilim baska hicbise de yok. İnşallah canımm yinede regl olana kadar umut olmalı heppDaha önce regli oncesi yaşarmıydın öyle yoğun akıntı yada gebelik yasadın sen o akıntı olmus muydu kuzum umutsuz olma reglin gelmeyecek insallah
Gec görenlerden olacaksın çift çizgiyi inş geç yumurtlama olmadıysaBugün kuzum hiç sanmıyorum ama olacak gibi de değilim
Dur ya, olmamıs daha.. Insallah olmıcakgelmedi ama adet bekliyorum canım.
İnşallah temmuz bizim ayımız olurr
İnşallah canımm bekleyelim bakalım :)Dur ya, olmamıs daha.. Insallah olmıcak
Adet gelene kadar umut hep var kuzum, ben de sıfır umutla bekliyordum hatırlarsan, inşallah en kısa zamanda gelir bebişindaha önce yaşamadım diye hatırlıyorum hamileliğimde de yaşamadım keşke olsaa ama ne bilim baska hicbise de yok. İnşallah canımm yinede regl olana kadar umut olmalı heppsende ne var ne yok
Canım benimm çok teşekkür ederimmmAdet gelene kadar umut hep var kuzum, ben de sıfır umutla bekliyordum hatırlarsan, inşallah en kısa zamanda gelir bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?