- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Sen kim için diyorsun bun ay anlamadım benTest kıpkırmızı hatta simsiyah
Birisi konu açmış kuzu, hamile olduğuna inanamışSen kim için diyorsun bun ay anlamadım ben
Hoşgeldin aramıza. İnşallah bebegine kavusursunnkısaca kendimden bahsedeyim, 30 yaşındayım 7 yıllık evliyim 6 yıldır bebek istiyoruz, 2 yıl önce tüp bebekle hamile kaldım 2 aylıktı kalbi durdu kürtaj oldum. bu yıl 2 kimyasal yaşadım. ilk yıllar eşimde sperm ileri hareket sorunu vardı eşim varikosel ameliyatı oldu sorun düzeldi elhamdülillah. son bat tarihim 2 haziran beklenen adet tarihim 1 temmuz :) ismim Emine
Heyecandandır diye düsünüyorum ama dedigin gibi baya netti cizgilerBirisi konu açmış kuzu, hamile olduğuna inanamış
Ay ben ozaman nazlanamadım, ama bu sefer nazlanıcam. Hatta salatalık yiyordum poşet poşet dalga geçiyordu benimle. İnsan daha farklı bişey aşerir. Böyle durumda bile ekonomiksin diyordu :))Hepimiz bunun icin hamileliği bekliyoruzbende eşime diyorum hamile olim o zaman cok nazlancam
AY şimdi gördüm benim gibi silik olsaydı herhalde rahmi olup olmadığını sorardıBirisi konu açmış kuzu, hamile olduğuna inanamış
hahsha ama bu sefer öyle olmıcak deAy ben ozaman nazlanamadım, ama bu sefer nazlanıcam. Hatta salatalık yiyordum poşet poşet dalga geçiyordu benimle. İnsan daha farklı bişey aşerir. Böyle durumda bile ekonomiksin diyordu :))
Aynen bende gordum ben havalara ucardim ama bisey yasamissa ona bisey diyemem rabbim bidaha yasatmasinBirisi konu açmış kuzu, hamile olduğuna inanamış
Benimde esim sabah hastaneye gidecek bizde degerlendiremiyoruzBugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz
İnşallah bitanemGec görenlerden olacaksın çift çizgiyi inş geç yumurtlama olmadıysa
Benimde başıma geldi hak veriyorum bazen iki sene bekledim olmayınca birde üstüne gördüm test yaptım böyleydi gülme kırızı ağlama ortaya karışık biri benle kafa buluyor dedim testi yapan da benim kanda gördüm 2500 şaka diyorum halaHeyecandandır diye düsünüyorum ama dedigin gibi baya netti cizgileryaşi kaçtı bakmadım belkimde küçük bir anne adayıdır
hahaha cidden mi o zaman yaşamadğım için o duyguyu ben neler yaparım hiç bilemiyorummBenimde başıma geldi hak veriyorum bazen iki sene bekledim olmayınca birde üstüne gördüm test yaptım böyleydi gülme kırızı ağlama ortaya karışık biri benle kafa buluyor dedim testi yapan da benim kanda gördüm 2500 şaka diyorum halaheyecen sevinç insana herşey yaptırıyor o an
hahsha ama bu sefer öyle olmıcak de
kuzum beniimmm. Daha güzel günlerimiz olcak inşallah geçicek bu günlerAy bak o günleri özledim. Gülümserken insanın gözleri dolar mı ya. Neyse yaklaştı regl duygusal moda girdim yine sanırım ':)
Benim eşimde ondan çok korkuyor sen zaten nazlısın ozaman hiç düşünemiyorum diyorHepimiz bunun icin hamileliği bekliyoruzbende eşime diyorum hamile olim o zaman cok nazlancam
hahaj ceksinler o kadarcık onları bana yapıyoruz :) doğduktan sonra benim kızı benim oğlum diye gezerler ortadaBenim eşimde ondan çok korkuyor sen zaten nazlısın ozaman hiç düşünemiyorum diyor
cidden mi yaBugün iş görüşmesine çağırdılar gittim yeni evlisiniz galiba falan dedi evet dedim şey dedi bebek olursa izine vs çıkmanız gerekecek dedi iş bakımında da öyle olunca yeni biri alınıp alıştırmak gerekiyor (diş hekimi asistanı) kaldı yani işde ne bebek var ne iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?