Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz

Eklentiler

• IMG_20200624_190601.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 40
Hoşgeldin aramıza. İnşallah bebegine kavusursunn

Hepimiz bunun icin hamileliği bekliyoruz bende eşime diyorum hamile olim o zaman cok nazlancam
Ay ben ozaman nazlanamadım, ama bu sefer nazlanıcam. Hatta salatalık yiyordum poşet poşet dalga geçiyordu benimle. İnsan daha farklı bişey aşerir. Böyle durumda bile ekonomiksin diyordu :))

Heyecandandır diye düsünüyorum ama dedigin gibi baya netti cizgiler yaşi kaçtı bakmadım belkimde küçük bir anne adayıdır
Benimde başıma geldi hak veriyorum bazen iki sene bekledim olmayınca birde üstüne gördüm test yaptım böyleydi gülme kırızı ağlama ortaya karışık biri benle kafa buluyor dedim testi yapan da benim kanda gördüm 2500 şaka diyorum hala heyecen sevinç insana herşey yaptırıyor o an

hahaha cidden mi o zaman yaşamadğım için o duyguyu ben neler yaparım hiç bilemiyorumm

Bugün iş görüşmesine çağırdılar gittim yeni evlisiniz galiba falan dedi evet dedim şey dedi bebek olursa izine vs çıkmanız gerekecek dedi iş bakımında da öyle olunca yeni biri alınıp alıştırmak gerekiyor (diş hekimi asistanı) kaldı yani işde ne bebek var ne iş

Benim eşimde ondan çok korkuyor sen zaten nazlısın ozaman hiç düşünemiyorum diyor
hahaj ceksinler o kadarcık onları bana yapıyoruz :) doğduktan sonra benim kızı benim oğlum diye gezerler ortada

cidden mi ya düşünmüyoruz bebek deseydn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…